QUOTE(AngeleZ @ 2011 02 15, 22:38)
Terra 2 rugių pasilikom apie 10 kilogramų, bet ką su jais daryti nežinau
Nenusiminkit, neprapuls, sunaudosit. Kokį puskilogramį pasilikit salyklui.
QUOTE(Loora @ 2011 02 16, 10:06)
Ir dar noriu paklaust

Raugą maitinu 18 val., šiandien jau reikia duonelę kept. Bet ją kildint dar ilgai reik. Tai kada man ją geriau kept, ar šiandien apie pietus, ar ryt iš ryto? Kepsiu orkaitėj, duonkepės neturiu. Žadu kept " Palangos" pagal Terra2.
Kepkit kaip Jums patogu.
QUOTE(Shatura @ 2011 02 16, 11:26)
Ir šiandien jis man bananais kvepia

Mano nosis, tai kažkas nerealaus
Su laiku, raugo kvapas kiekvienai kepėjai pasidaro pats aromatingiausias, nors tam , kuris pirmą kartą pauosto - smirdi.
QUOTE(Loora @ 2011 02 16, 12:00)
Ačiū.
Atsiprašau už kvailus klausimus, bet pirmą kart kai kepi tai daug neaiškumų. Kiek reikia minkyt rankomis duonytę?
Nėra ko atsiprašinėti. Klauskit ir Jums bus atsakyta. Tam mes čia ir esame, kad viena kitai atsakytumėm ir pasidalintumėm idėjomis ir patirtimi. O rankomis minkyti reikia apie 20min. Aš tai darau neskubėdama, o kuri šustresnė, gal ir greičiau suminko. Tiesa, aš visada minkau ir kepu dvigubą normą, tai ir minkyti sunkiau.