SOS kepėjos ir jom prijaučiančios, gelbėkit, mano raugui po piet buvo para, aš jį pamaitinau ir dabar radau lipantį iš indo (indas 1,2l)
buvo tikrai koks 4 -dalis indo tik užimta, jis tiek užaugo
ką su juo daryt? dėt į didesnį? ir tegu lipa, pamaitint dar prieš naktį??
QUOTE(Vyšninė @ 2011 03 02, 21:06)
SOS kepėjos ir jom prijaučiančios, gelbėkit, mano raugui po piet buvo para, aš jį pamaitinau ir dabar radau lipantį iš indo (indas 1,2l)
buvo tikrai koks 4 -dalis indo tik užimta, jis tiek užaugo
ką su juo daryt? dėt į didesnį? ir tegu lipa, pamaitint dar prieš naktį?? 
QUOTE(laguna @ 2011 03 02, 22:08)
QUOTE(Vyšninė @ 2011 03 02, 21:11)
O tai kiek ten miltų įdėjai? Logiškai mąstant maišant puslelės susproks ir tūris vėl bus koks buvęs. Taigi svorio iš niekur neprigaus
O kuom maitinai ?
QUOTE(keistuole @ 2011 03 02, 19:21)
greičiausiai perdaug mielių
Ačiū
QUOTE(laguna @ 2011 03 02, 22:17)
O tai kiek ten miltų įdėjai? Logiškai mąstant maišant puslelės susproks ir tūris vėl bus koks buvęs. Taigi svorio iš niekur neprigaus
Jei buvo 200gr tai tiek ir bus
Na man taip nėra buvę
O kuom maitinai ?
Gal mielėm
Juokauju 
O kuom maitinai ?
tai taip, kai sumaišau, jo vėl pasidaro tiek kiek buvę
QUOTE(Vyšninė @ 2011 03 02, 22:47)
tai taip, kai sumaišau, jo vėl pasidaro tiek kiek buvę
tik kai išauga, tai jam vietos mažai litriniam
beje radau kažkur, kad merginos išmetinėja dalį jo
bet aš kaip naujokė, bijau ... tegu bus didesnis kiekis jo 
tai jus galit perkelkit į kitą, didesnį indą
QUOTE(nataliuncik @ 2011 03 02, 23:53)
tai jus galit perkelkit į kitą, didesnį indą
taip ir padariau
Merginos, ir aš prie jūsų noriu prisijungti. Duonelę kepu tik iš ruginių miltų, nes tik tikra, ruginė man patinka (o kitiems šeimos nariams patinka tik bandelės su cinamonu
). Ir raugas, ir pati duonelė gaunasi neblogai, bet gi man vis negana, norisi duonelės su ruginiu salyklu. Gal kuri turite pasidalinimui?
sveikos kepejeles,
skaitau jau kuris laikas jusu temele, pasidalinima ivairiomis detalemis apie duonos kepima ir t.t. perzvelgiau keleta temeliu, net ir isbandziau recepteli ne viena,viskas labai patiko, tik va vyrui norisi,kad duonele ne tokia sausa butu, dregnesne, tai rekomenduokite,kokius nors receptelius
1-ame psl. ju labai gausu,tai nezinant visko kaip ir kas sunku issirinkti,gal padesite?
skaitau jau kuris laikas jusu temele, pasidalinima ivairiomis detalemis apie duonos kepima ir t.t. perzvelgiau keleta temeliu, net ir isbandziau recepteli ne viena,viskas labai patiko, tik va vyrui norisi,kad duonele ne tokia sausa butu, dregnesne, tai rekomenduokite,kokius nors receptelius
QUOTE(Vyšninė @ 2011 03 02, 22:56)
gyvens
QUOTE(dagli @ 2011 03 03, 11:00)
sveikos kepejeles,
skaitau jau kuris laikas jusu temele, pasidalinima ivairiomis detalemis apie duonos kepima ir t.t. perzvelgiau keleta temeliu, net ir isbandziau recepteli ne viena,viskas labai patiko, tik va vyrui norisi,kad duonele ne tokia sausa butu, dregnesne, tai rekomenduokite,kokius nors receptelius
1-ame psl. ju labai gausu,tai nezinant visko kaip ir kas sunku issirinkti,gal padesite?

skaitau jau kuris laikas jusu temele, pasidalinima ivairiomis detalemis apie duonos kepima ir t.t. perzvelgiau keleta temeliu, net ir isbandziau recepteli ne viena,viskas labai patiko, tik va vyrui norisi,kad duonele ne tokia sausa butu, dregnesne, tai rekomenduokite,kokius nors receptelius
Močiutės plikyta duona arba Įvairiu grūdų tamsi duona
as taip apt isbandziau keleta recepteliu tiek duoneles baltos, tiek batono bet na kazkodel man truko sirek tiek druskos ir cukraus, isskaiciavau per 2 dienas visus rec. gal kas turite istobuline savaji, kur butu nesudetingas ir kepamas su paprastomis sausomis mielemis, kvietiniais ar viso grudu multu
namie turiu kefyro, saulegrazu, miltu, mieliu labai prasyciau kad kas nepatingetu ideti recepteli dekoju is anksto
beje kepsiu duonele duonkepeje ir prizadu ideti nuotraukele






