Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

SOS kepėjos ir jom prijaučiančios, gelbėkit, mano raugui po piet buvo para, aš jį pamaitinau ir dabar radau lipantį iš indo (indas 1,2l) ohmy.gif buvo tikrai koks 4 -dalis indo tik užimta, jis tiek užaugo ohmy.gif ką su juo daryt? dėt į didesnį? ir tegu lipa, pamaitint dar prieš naktį?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2011 03 02, 21:06)
SOS kepėjos ir jom prijaučiančios, gelbėkit, mano raugui po piet buvo para, aš jį pamaitinau ir dabar radau lipantį iš indo (indas 1,2l) ohmy.gif buvo tikrai koks 4 -dalis indo tik užimta, jis tiek užaugo ohmy.gif ką su juo daryt? dėt į didesnį? ir tegu lipa, pamaitint dar prieš naktį??  biggrin.gif

lotuliukas.gif Tai šaunuolis thumbup.gif pamaitink ir pasakyk labanaktis iki rytojaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 03 02, 22:08)
lotuliukas.gif  Tai šaunuolis  thumbup.gif  pamaitink ir pasakyk labanaktis iki rytojaus  mirksiukas.gif

ohmy.gif tikrai smile.gif reik eit kokio trilitrio ieškot, o tokio nelabai yra namie... man ketvirtą dieną jis ir į kibirą netilps jei taip augs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2011 03 02, 21:11)
ohmy.gif tikrai smile.gif reik eit kokio trilitrio ieškot, o tokio nelabai yra namie... man ketvirtą dieną jis ir į kibirą netilps jei taip augs biggrin.gif

O tai kiek ten miltų įdėjai? Logiškai mąstant maišant puslelės susproks ir tūris vėl bus koks buvęs. Taigi svorio iš niekur neprigaus schmoll.gif Jei buvo 200gr tai tiek ir bus mirksiukas.gif Na man taip nėra buvę schmoll.gif biggrin.gif
O kuom maitinai ? g.gif Gal mielėm unsure.gif Juokauju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 03 02, 19:21)
greičiausiai perdaug mielių

Ačiū 4u.gif Bandysim taisytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 03 02, 22:17)
O tai kiek ten miltų įdėjai? Logiškai mąstant maišant puslelės susproks ir tūris vėl bus koks buvęs. Taigi svorio iš niekur neprigaus  schmoll.gif  Jei buvo 200gr tai tiek ir bus  mirksiukas.gif  Na man taip nėra buvę  schmoll.gif  biggrin.gif
O kuom maitinai ?  g.gif  Gal mielėm  unsure.gif  Juokauju  lotuliukas.gif

tai taip, kai sumaišau, jo vėl pasidaro tiek kiek buvę smile.gif tik kai išauga, tai jam vietos mažai litriniam biggrin.gif beje radau kažkur, kad merginos išmetinėja dalį jo smile.gif bet aš kaip naujokė, bijau ... tegu bus didesnis kiekis jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2011 03 02, 22:47)
tai taip, kai sumaišau, jo vėl pasidaro tiek kiek buvę smile.gif tik kai išauga, tai jam vietos mažai litriniam biggrin.gif beje radau kažkur, kad merginos išmetinėja dalį jo smile.gif bet aš kaip naujokė, bijau ... tegu bus didesnis kiekis jo smile.gif

tai jus galit perkelkit į kitą, didesnį indą
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 03 02, 23:53)
tai jus galit perkelkit į kitą, didesnį indą

taip ir padariau smile.gif 4u.gif tikiuosi gyvens smile.gif
Atsakyti
Merginos, ir aš prie jūsų noriu prisijungti. Duonelę kepu tik iš ruginių miltų, nes tik tikra, ruginė man patinka (o kitiems šeimos nariams patinka tik bandelės su cinamonu lotuliukas.gif ). Ir raugas, ir pati duonelė gaunasi neblogai, bet gi man vis negana, norisi duonelės su ruginiu salyklu. Gal kuri turite pasidalinimui?
Atsakyti
sveikos kepejeles,
skaitau jau kuris laikas jusu temele, pasidalinima ivairiomis detalemis apie duonos kepima ir t.t. perzvelgiau keleta temeliu, net ir isbandziau recepteli ne viena,viskas labai patiko, tik va vyrui norisi,kad duonele ne tokia sausa butu, dregnesne, tai rekomenduokite,kokius nors receptelius blush2.gif 1-ame psl. ju labai gausu,tai nezinant visko kaip ir kas sunku issirinkti,gal padesite? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2011 03 02, 22:56)
taip ir padariau smile.gif  4u.gif tikiuosi gyvens smile.gif

gyvens mirksiukas.gif

QUOTE(dagli @ 2011 03 03, 11:00)
sveikos kepejeles,
skaitau jau kuris laikas jusu temele, pasidalinima ivairiomis detalemis apie duonos kepima ir t.t. perzvelgiau keleta temeliu, net ir isbandziau recepteli ne viena,viskas labai patiko, tik va vyrui norisi,kad duonele ne tokia sausa butu, dregnesne, tai rekomenduokite,kokius nors receptelius  blush2.gif  1-ame psl. ju labai gausu,tai nezinant visko kaip ir kas sunku issirinkti,gal padesite?  blush2.gif  4u.gif

Močiutės plikyta duona arba Įvairiu grūdų tamsi duona
Atsakyti
as taip apt isbandziau keleta recepteliu tiek duoneles baltos, tiek batono bet na kazkodel man truko sirek tiek druskos ir cukraus, isskaiciavau per 2 dienas visus rec. gal kas turite istobuline savaji, kur butu nesudetingas ir kepamas su paprastomis sausomis mielemis, kvietiniais ar viso grudu multu ax.gif namie turiu kefyro, saulegrazu, miltu, mieliu labai prasyciau kad kas nepatingetu ideti recepteli dekoju is anksto 4u.gif beje kepsiu duonele duonkepeje ir prizadu ideti nuotraukele ax.gif
Atsakyti