QUOTE(Tessa_i.p. @ 2011 02 22, 18:03)
Sveikos kepėjėlės
Ilgai tyliai skaičiau temą, kol pagaliau išdrįsau pabandyt išsikepti duoną orkaitėje.
Kepiau šiandien duoną su gautu ruginiu raugu. Kepiau pagal šį receptą:
Dėl ko gali būti šlapia duonytė? Ar per mažai laiko kepta? Ar vandens per daug? Gal receptą reikia kitokiom proporcijom mažinti, o ne tiesiog per pusę skelti?
Dėkinga atsakiusioms
as irgi kepu panasia duonyte, tai pas mane miltu dedasi 1kg, o vandens 1.1litro, bet as visad dapilu dar vandens kazkiek is akies maisant, nes man vis atrodo truksta vandenuko, na tokia sausa sunki tesla buna, tai sunkiai ir maisosi net rankas paskausta. va paskutini karta tikrai daugiau dapyliau vandenuko, na irgi labai dregna duona gavosi (bandysiu kita karta ne tiek daug vandens pilti). bet vis tiek labai skani man ji