Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(Margareta @ 2011 02 25, 22:27)
man tie batonai su raugu neskanus nors tu ka..kazkokie keisti  doh.gif g.gif va geriau jau  italiska ciabata  ax.gif ar prancuziski bagetai, kur reikai tesla laikyti saldytuve 12val. buna ir poreti graziai, ir siaip skanu...

o įmeskit kokių receptėlių, man patinka, kai šaldytuve reiklaikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 02 25, 19:34)
Tai VALIO  thumbup.gif  Nors jei liko puse kepalo reikia receptą tobulinti  g.gif  lotuliukas.gif  Va kai neliks nė kriaukšlelės  thumbup.gif  Juokauju aišku  4u.gif

Nu per pusę dienos nereik norėt, kad baisiulinį kepalą sudorotų lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet receptą tobulinsiu, nes rūgštoka vienok. Jau užmaišiau naują plikinį, jei pakils, rytoj eksperimentuosiu su seltos miltais + saulėgrąžom + burnočio sėklom. Kažin ne per gerai užsimaniau? g.gif lotuliukas.gif

Ačiū labai visoms pagelbėjusioms patarimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2011 02 25, 23:15)
Nu per pusę dienos nereik norėt, kad baisiulinį kepalą sudorotų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet receptą tobulinsiu, nes rūgštoka vienok. Jau užmaišiau naują plikinį, jei pakils, rytoj eksperimentuosiu su seltos miltais + saulėgrąžom + burnočio sėklom. Kažin ne per gerai užsimaniau?  g.gif  lotuliukas.gif
Ačiū labai visoms pagelbėjusioms patarimais  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As esu idejus duonele su speltos miltais,tik ten kvietiniai dar dedasi,o jeigu pakeistum ruginiais miltais as manau irgi skaniai turetu gautis,nes man tesla tiek pakilo,kad islipo per krastus is kibirelio,gerai,kad uzuodziau o tai mano duonkepe butu sudegusi.
Pabandysiu ideti nuoroda,bet nezinau ar pavyks,jeigu ka tai Nataliuncik yra idejusi i pirma psl,taip ir pavadinau Speltos duonele su sezamais,tikrai labai skani,o svarbiausia sveika ir i kuna neina mirksiukas.gif jauciu ryt ir as bandysiu su ruginiais issikept.Speltos duonele su sezamais
Atsakyti
QUOTE(Totore @ 2011 02 25, 19:47)
Jus duoneles neismeskit, ypac baltos, taigi sumalus, turesit puikiu dziuveseliu karbonadui, kotletukams ir t.t.  4u.gif
Pries kildinima istepkit Ultra Pro sieneles aliejum, tada sudekit tesla ir jame kildinkit, sako, kad iskepa puikiai  thumbup.gif

tai, kad vyras tik vienas valgo balta duona alia tostams, sumustiniams, tai ryte randu pilna kriaukle ir stala pritrupinta doh.gif bet del dziuveseliu tai gera ideja, aciu 4u.gif tik kazin ar vyra itikinsiu rinkti tuos trupinius, gal geriau pabandysiu sumazinti mieliu kieki

QUOTE(nataliuncik @ 2011 02 25, 19:53)

virgonca,Ultra Pro niekuo netepiau, nei duoną, nei batoną kepdama, tik pritraukė kai kepiau pyragą  doh.gif o kad balta duona netrupėtu, sumažinkit mielių kiekį

aciu uz patarimus, reiks bandyti 4u.gif
Atsakyti
Labusiukas

Sudominote su speltos produktais bigsmile.gif sakykite gal imanoma kepti duonąvien iš jų unsure.gif gal kuri bandėte?

beja ar tos speltos yra prekybos centruose?
Atsakyti
QUOTE(Ingridamis @ 2011 02 26, 01:33)
As esu idejus duonele su speltos miltais,tik ten kvietiniai dar dedasi,o jeigu pakeistum ruginiais miltais as manau irgi skaniai turetu gautis,nes man tesla tiek pakilo,kad islipo per krastus is kibirelio,gerai,kad uzuodziau o tai mano duonkepe butu sudegusi.
Pabandysiu ideti nuoroda,bet nezinau ar pavyks,jeigu ka tai Nataliuncik yra idejusi i pirma psl,taip ir pavadinau Speltos duonele su sezamais,tikrai labai skani,o svarbiausia sveika ir i kuna neina  mirksiukas.gif  jauciu ryt ir as bandysiu su ruginiais issikept.Speltos duonele su sezamais

NA man "bėda" biškį kita, paprastų kviečių aį negaliu naudot dėl savo alergiuko. Ačiū už receptą, bandysim varijuot kažkaip biggrin.gif

QUOTE(egute @ 2011 02 26, 09:45)

schmoll.gif schmoll.gif aš neradau. Pabandymui nusipirkau iš skveikiproduktai (bet ten bezbožna kaina 1 kg 17 Lt kainuoja). O po to bandysiu netu nusipirkt Ustukių malūno speltos miltų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2011 02 26, 11:08)
NA man "bėda" biškį kita, paprastų kviečių aį negaliu naudot  dėl savo alergiuko. Ačiū už receptą, bandysim varijuot kažkaip  biggrin.gif
schmoll.gif  schmoll.gif aš neradau. Pabandymui nusipirkau iš skveikiproduktai (bet ten bezbožna kaina 1 kg 17 Lt kainuoja). O po to bandysiu netu nusipirkt Ustukių malūno speltos miltų  4u.gif

Sveikutes,
Tai as ir sakau pabandyk vietoj kvietiniu ruginiu miltu idet...Na nieko tuoj eisiu as pabandysiu su ruginiais iskept,ziuresiu kas gausis ir jus informuosiu...

Tiesa,vakar nakti uzsimaisiau rugini rauga,berods pagal Terra,vis niekaip nedrisau,bet vakar cia beskaitynejant tiek sukilo upas,kad nuejau ir uzmaisiau.
Tik supylus 150 ml vandens 100g. ruginiu rupiu miltu man tikrai nesigavo kaip blynams tesla,tokia gan tirsta,tai dapyliau kelis ml dar,bet iki blynu teslos dar toli...
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2011 02 26, 08:45)
Labusiukas

Sudominote su speltos produktais  bigsmile.gif  sakykite gal imanoma kepti duonąvien iš jų  unsure.gif  gal kuri bandėte?

aš kepiau, labai skaniai gaunasi bent jau bulkos, bet kadangi pas amne alergiukų nėra, tai pagal kaina kaip ir brangoka gaunasi, todėl toliau naudoju papratsus kvietinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2011 02 26, 08:45)

Mačiau Prismoj,Kaune
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2011 02 25, 23:15)
Nu per pusę dienos nereik norėt, kad baisiulinį kepalą sudorotų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet receptą tobulinsiu, nes rūgštoka vienok. Jau užmaišiau naują plikinį, jei pakils, rytoj eksperimentuosiu su seltos miltais + saulėgrąžom + burnočio sėklom. Kažin ne per gerai užsimaniau?  g.gif  lotuliukas.gif
Ačiū labai visoms pagelbėjusioms patarimais  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kur burnočio sėklas pirkot?
Atsakyti

QUOTE(nataliuncik @ 2011 02 26, 15:06)
kur burnočio sėklas pirkot?

BIGe atsidarė nauja prieskonių parduotuvytė, berods aliejus.com. Už 200 g sėklų tereikėjo 3,5 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2011 02 26, 14:09)
BIGe atsidarė nauja prieskonių parduotuvytė, berods aliejus.com. Už 200 g sėklų tereikėjo 3,5 Lt  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti