Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

Kad nerašyčiau ne į temą, iš Paskutinių pirkinių atsiliepimus apie Jicky perkeliu čią smile.gif

QUOTE(rusma @ 2011 02 09, 09:18)
Oi kaip laukiu apibūdinimo, ypač jeigu EDT bandytas, būtų įdomus palyginimas  4u.gif

EDT, deja, nebandžiau, tad palyginti negalėsiu.
Mano nosiai EDP pradžioje - citrusai, bergamotės ir levandos. O paskui išlenda nemažai animalistinių natų. Bet ant savęs pastebėjau tokį dalyką - jei uostau riešą iš arti prikišusi nosį - jos labai ryškios, atrodo, jų net per daug. Suprantu kai kuriuos atsiliepimus - visko gali pasirodyti, ir zoologijos sodai, ir net gyvuliukai ant veido lotuliukas.gif Bet jei tiesiog pasikvepinu ir jaučiu to kvapą dvelksmą aplink save, nesistengdama išuostinėti iš labai arti - nuostabi harmonija, citrusai-gėlės-graži oda-prieskoniai, animalizmo man praktiškai nebelieka, nieko nei pridėčiau, nei atimčiau.
Beje, jei patinka Mona di Orio Nuit Noire, Jicky EDP animalizmo aš tikrai nebijočiau mirksiukas.gif Mano nosiai, net jei sukisčiau ją visą į kvepalus, nebūtų nė trečdalio tiek, kiek turi Nuit Noire smile.gif

QUOTE(Gafsa @ 2011 02 09, 18:26)
Primuščiau,jei pagaučiau bash.gif . Aš iš to paties šaltinio šiandien sulaukiau Shalimar drinks_cheers.gif

Sakiau, kad buvau pirma lotuliukas.gif
Bet va pratęsiu apie Jicky ir pasiguosiu - na nesilaiko ant manęs jie, nors tu ką cray.gif Vakar dariau eksperimentus - pasikvėpinau iš ryto dosniai, po du pšykus ant kiekvieno riešo ir dar porą ant kaklo blink.gif Pati jau po kokių 2, na gal 3 valandų beveik nejutau, nebent uostyčiau sukišusi nosį į riešą. Po kokių 4 val. nuo užsipurškimo klausiu kolegės - aš šiandien kuo nors kvepėjau? Susimastęs žvilgsnis - ne, sako, aš nieko nejutau. Kišu riešą jai prie nosies, atsakymas - na, lyg ir yra kažkoks kvapas, bet labai silpnas doh.gif Nu kaip apmaudu verysad.gif Iš to apmaudo net pradėjo lįsti mintys, kad gal reikia man jais žavėtis iš tolo... Kaip pareiškė ta pati kolegė, "O kam tau kvepalai kurių nejauti nei pati, nei aplinkiniai?" (Jei ką, žinosiu kam siūlyti, kad neprimuštų lotuliukas.gif ) Bet dėl to dar neapsisprendžiau, gaila labai. Aišku, yra kitas sprendimas - kvepintis daug ir dažnai biggrin.gif arba kvepinti drabužius (ko daryti nemėgstu). Teisybės dėlei turiu pasakyti, kad nėra taip, jog vakare pauostyčiau tą patį riešą, ir ant jo anei jokio kvapo, lyg nesikvepinau visai. Bet ant mano odos bazėje palieka tik salstelėjusi ambra ir šiek tiek vanilės, kur išgaruoja visas kvapo grožis verysad.gif Ant bloterio tai laikosi kuo puikiausiai įsikibęs iki pat galo.
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2011 02 10, 11:44)
Bet va pratęsiu apie Jicky ir pasiguosiu - na nesilaiko ant manęs jie, nors tu ką  cray.gif  Vakar dariau eksperimentus - pasikvėpinau iš ryto dosniai, po du pšykus ant kiekvieno riešo ir dar porą ant kaklo  blink.gif Pati jau po kokių 2, na gal 3 valandų beveik nejutau, nebent uostyčiau sukišusi nosį į riešą. Po kokių 4 val. nuo užsipurškimo klausiu kolegės - aš šiandien kuo nors kvepėjau? Susimastęs žvilgsnis - ne, sako, aš nieko nejutau. Kišu riešą jai prie nosies, atsakymas - na, lyg ir yra kažkoks kvapas, bet labai silpnas  doh.gif  Nu kaip apmaudu  verysad.gif Iš to apmaudo net pradėjo lįsti mintys, kad gal reikia man jais žavėtis iš tolo... Kaip pareiškė ta pati kolegė, "O kam tau kvepalai kurių nejauti nei pati, nei aplinkiniai?" (Jei ką, žinosiu kam siūlyti, kad neprimuštų  lotuliukas.gif ) Bet dėl to dar neapsisprendžiau, gaila labai. Aišku, yra kitas sprendimas - kvepintis daug ir dažnai  biggrin.gif arba kvepinti drabužius (ko daryti nemėgstu). Teisybės dėlei turiu pasakyti, kad nėra taip, jog vakare pauostyčiau tą patį riešą, ir ant jo anei jokio kvapo, lyg nesikvepinau visai. Bet ant mano odos bazėje palieka tik salstelėjusi ambra ir šiek tiek vanilės, kur išgaruoja visas kvapo grožis  verysad.gif Ant bloterio tai laikosi kuo puikiausiai įsikibęs iki pat galo.

Dar ne viskas prarasta-gal kitokiu oru,kitoje mns ciklo fazeje,pasitaisys reikalas i gera g.gif
Atsakyti
Kadangi buvau baisiai ne kokios nuotaikos, mečiau visus reikalus ir aplankiau VDk (padėjo, išėjau kaip po kokio gero aromaterapijos seanso biggrin.gif )...

Parvilkau ilgai rinktąsi grobį:
06 Incense Rose Tauer Perfumes user posted image

Švelniai citrusiška, bet daugiau smilkaluose ir miroje plevenanti rožė. Gyva. T.y. natūrali ir gaivi, subtiliai paslėpta, nedominuojanti. Būtinai tamsiai bordo. Labai išskirtinės pasirodė viršutinės natos, tiesiog pakerėjo nuo pirmo įkvėpimo. Dabar praėjo koks trejetas valandų - negaliu atitraukti nosies nuo riešo. Labai gražus miros, smilkalo ir medienos derinys. Pirkdama natų nežinojau, tai labai stebiuosi, kad tarp jų nėra eukalipto - atrodo uodžiasi širdyje. Šleife tebeplevena gaivutė rožė. Neslegia, nespaudžia prie žemės, nesaldūs. Negaliu palyginti su nė vienais rožių kvepalais - kad ir kaip suku galvą - nesilygina. Su smilkaliniais - taip pat. Unikalus pasirodė ir iš tiesų išskirtinis kūrinys biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 10 vasario 2011 - 16:14
QUOTE(rusma @ 2011 02 10, 18:09)
Būtinai tamsiai bordo.
Labai gražus miros, smilkalo ir medienos derinys.
Šleife tebeplevena gaivutė rožė.

rolleyes.gif Jei sugalvosit kada papilstyti į atomikiukus - stoju į eilę
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 10, 17:15)

stoju į eilę

ir aš rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 10, 17:15)
rolleyes.gif Jei sugalvosit kada papilstyti į atomikiukus - stoju į eilę

Dabar tai nemanau, kad tokia diena bus. Nors ką gali žinoti, uoslė keičiasi, atsiranda naujų meilių smile.gif. Tų pačių Tauer'ių pusė lentynos pasiimčiau. Vienas (Le Maroc pour elle) netgi velniškai panašus į Mona di Orio Nuit noire pasirodė. Jeigu neturėčiau tų, būtų besąlyginė meilė iš pirmo įkvėpimo. Aišku, rimtai nepratestavau aš jų, gal skleistųsi kitaip ir atsirastų motyvacija pirkti. Bet dabar atrodo per daug giminiški biggrin.gif .
Atsakyti
Vakar naujuosius L'Eau d'Issey Florale

user posted image

Pradžioje optimistiškai nuteikė citrusai. Bet vėliau įkyrus sintetinis saldokas gėliškumas nedavė ramybės. Matyt ne mano skonio, todėl nei kritikuoju, nei giriu. Kažką priminė, tokio a la mergaitiško rožinio, bet negaliu prisiminti.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 11, 12:28)

gal jau nusivažiavo su šia versija....nes pirmieji puikūs ir galėtų jų nebeflankerinti.

Atsakyti
user posted image - schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Fig Leaf Demeter Fragrance
Pirmas papurškimas, ir spėju, kad supratau narę, kuriai jie nepatiko biggrin.gif
Ganėtinai įkyri ir ryški keistoka nata viršuje (negana to, kad pradžia stipriai spirituota - alkoholiška). Lyg nešvaros, lyg keisto prieskonio. Pasibaisėjau tikrai, buvo minčių schmoll.gif , nesusigyvensiu. Bet po kokių 10 minučių dingo. Liko nesaldžios, natūralios figos. Vaisių kvapas. Keisčiausia, kad mano vyriškis, didelis Jo Malone figų ir apskritai figų priešas, šituos priėmė labai normaliai. Pasakyti čia daug ko nepasakysiu. Figos be priedų.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 02 11, 18:11)

Man baze labai grazi, toks malonus smilkalas. Bet pradines natos - valerijonas, o gaila. Kentet apsipurskus ir laukt kol tas nepatrauklus saldumas pabegs... neturiu tiek kantrybes.

Beje, gal kas testavot CoSTUME NATIONAL Scent Intense (juodas buteliukas)? Ar man vienai taip, bet kiek purskiu is meginelio, tiek parugusios braskes nata jauciu.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 11, 12:28)

Aš ir įdomumo dėlei pratestavau, nes Kristutėj tiesiai ant akių buvo išstatyta. Man lygiai taip pat kažkokios sintetinės natos iškart išlindo. Ir pasirodė, kad kažkur jau tai uostyta. Galbūt dėl to, kad visgi tai flankeris? biggrin.gif
Atsakyti