Kad nerašyčiau ne į temą, iš Paskutinių pirkinių atsiliepimus apie Jicky perkeliu čią
QUOTE(rusma @ 2011 02 09, 09:18)
Oi kaip laukiu apibūdinimo, ypač jeigu EDT bandytas, būtų įdomus palyginimas
EDT, deja, nebandžiau, tad palyginti negalėsiu.
Mano nosiai EDP pradžioje - citrusai, bergamotės ir levandos. O paskui išlenda nemažai animalistinių natų. Bet ant savęs pastebėjau tokį dalyką - jei uostau riešą iš arti prikišusi nosį - jos labai ryškios, atrodo, jų net per daug. Suprantu kai kuriuos atsiliepimus - visko gali pasirodyti, ir zoologijos sodai, ir net gyvuliukai ant veido

Bet jei tiesiog pasikvepinu ir jaučiu to kvapą dvelksmą aplink save, nesistengdama išuostinėti iš labai arti - nuostabi harmonija, citrusai-gėlės-graži oda-prieskoniai, animalizmo man praktiškai nebelieka, nieko nei pridėčiau, nei atimčiau.
Beje, jei patinka Mona di Orio Nuit Noire, Jicky EDP animalizmo aš tikrai nebijočiau

Mano nosiai, net jei sukisčiau ją visą į kvepalus, nebūtų nė trečdalio tiek, kiek turi Nuit Noire
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 09, 18:26)
Primuščiau,jei pagaučiau

. Aš iš to paties šaltinio šiandien sulaukiau Shalimar
Sakiau, kad buvau pirma
Bet va pratęsiu apie Jicky ir pasiguosiu - na nesilaiko ant manęs jie, nors tu ką

Vakar dariau eksperimentus - pasikvėpinau iš ryto dosniai, po du pšykus ant kiekvieno riešo ir dar porą ant kaklo

Pati jau po kokių 2, na gal 3 valandų beveik nejutau, nebent uostyčiau sukišusi nosį į riešą. Po kokių 4 val. nuo užsipurškimo klausiu kolegės - aš šiandien kuo nors kvepėjau? Susimastęs žvilgsnis - ne, sako, aš nieko nejutau. Kišu riešą jai prie nosies, atsakymas - na, lyg ir yra kažkoks kvapas, bet labai silpnas

Nu kaip apmaudu

Iš to apmaudo net pradėjo lįsti mintys, kad gal reikia man jais žavėtis iš tolo... Kaip pareiškė ta pati kolegė, "O kam tau kvepalai kurių nejauti nei pati, nei aplinkiniai?" (Jei ką, žinosiu kam siūlyti, kad neprimuštų

) Bet dėl to dar neapsisprendžiau, gaila labai. Aišku, yra kitas sprendimas - kvepintis daug ir dažnai

arba kvepinti drabužius (ko daryti nemėgstu). Teisybės dėlei turiu pasakyti, kad nėra taip, jog vakare pauostyčiau tą patį riešą, ir ant jo anei jokio kvapo, lyg nesikvepinau visai. Bet ant mano odos bazėje palieka tik salstelėjusi ambra ir šiek tiek vanilės, kur išgaruoja visas kvapo grožis

Ant bloterio tai laikosi kuo puikiausiai įsikibęs iki pat galo.