Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

Kam įdomu, Douglas jau pasirodė Balenciaga Paris bigsmile.gif
user posted image

Kai tik šiandien tai sužinojau, tol nenurimau, kol nenulėkiau pauostyti smile.gif
Gaivus, lengvas, mielas, švelnus kvapas mėgstančioms violetkas kvepaluose. Kaip tik labai į temą tuoj prasidėsiančiam pavasariui smile.gif Pasirodė gan netradicinis kaip našlaičių kvapas (lyginu su kitais mano bandytais), nes išsiskyria ryškiai žalia pradžia (našlaičių lapai) ir gaivumu. O ir pačios našlaitės čia gan ramios, nėra itin ryškus daugumai našlaičių kvepalų būdingas pudriškumas (nors šiek tiek pudros vistik yra, tačiau išryškėja ji jau vidurinėse natose). Todėl, sakyčiau, turėtų patikti net ir tiems, kurie paprastai nealpėja dėl našlaičių natų kvepaluose.
O ir buteliukas man tikras meno kūrinys, apie kurį būtų galima pasakyti "grožis paprastume".
Tik pati stebiuosi savimi, kaip čia man jų neprisireikė biggrin.gif Jau seniai seniai norėjau juos pauostyti. Kažkodėl tikėjausi "vau", kad pauosčius iškart mirtinai jų užsimanysiu. Visgi to "vau" kaip ir nebuvo (nebent užsinorėsiu jų kada nors vėliau, nors jei kas dovanotų, tikrai mielai jais kvėpinčiausi). Be to turiu savo kvepalyne keletą kvepalų su našlaičių natomis, taigi jais turbūt kol kas ir apsiribosiu.
Tačiau mano supratimu tai tikrai dėmesio verta kvepalinė naujiena mūsų parduotuvių lentynose.
Papildyta:
QUOTE(rusma @ 2011 02 11, 19:41)
user posted image
Fig Leaf Demeter Fragrance
Pirmas papurškimas, ir spėju, kad supratau narę, kuriai jie nepatiko  biggrin.gif

Čia mane turėjai omeny tongue.gif , ar buvo daugiau jais nusivylusių?

QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 11, 20:01)
Man baze labai grazi, toks malonus smilkalas. Bet pradines natos - valerijonas, o gaila. Kentet apsipurskus ir laukt kol tas nepatrauklus saldumas pabegs... neturiu tiek kantrybes.

O man kaip tik pradinės natos net labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 11, 22:26)
1. Kam įdomu,  Douglas jau pasirodė Balenciaga Paris
Pasirodė gan netradicinis kaip našlaičių kvapas  (lyginu su kitais mano bandytais), nes  išsiskiria ryškiai žalia pradžia (našlaičių lapai) ir gaivumu.

2. Čia mane turėjai omeny tongue.gif , ar buvo daugiau jais nusivylusių?

3. O man kaip tik pradinės natos net labai patinka smile.gif

1. Pagal tai, kaip aprašei manau, man gali patikti - ieškau našlaičių būtinai su žaluma. Bet yra vienas bet, su Balenciaga man iki šiol pakeliui nebuvo - nepatiko nė vieni bandyti ir plačiam rate garbinami šio brando kvepalai - randu visuose gan įkyrų mane erzinantį sausumą. Taigi turiu milžinišką išankstinį nusistatymą ir tikrai, jeigu ne tavo šitas apibūdinimas, nebūčiau į juos nė akies krašteliu pažiūrėjusi biggrin.gif .

2. Turėjau omeny narę, iš kurios pirkau. O tave kuo nuvylė?

3. drinks_cheers.gif taip, kaip kvepia pirmos Juozo natos - galėčiau kvėpintis (aišku, aplinka raukytųsi, tai kvėpinčiausi sau). Bet bazė schmoll.gif. Man pačiuliai šiaip nekanda, bet šitam variante - nepatinka, net labai. Priplėkęs ir nevėdintas rūsys vaidenasi...
Atsakyti
Prisirankiojau didelę krūvą naujų mėginėlių, po truputį pasakoju:
Blanche Jacinthe Il Profvmo
user posted image

jacintas, tai jacintas. Tikėjausi mūsų parduotuvėse vazonėliuose pavasarį kankinamų gerai pažįstamų gėlyčių slabno aromato... Tiesiog tikėjausi - nesigilinau ką apie juos rašo. Geresniu atveju - su žaluma, stipresnio, išdidžiai pražystančių gėlynuose gegužę gražuolių jacintų svaigaus aromato.

g.gif Lelijos? šiaip kažkas iš lelijinių... Bet su pažįstamais jacintais nieko bendro. Tikrai pradžia žalia, primena Penhaligon's Bluebell (kaip rašė Biologė), po to tampa panašu į Penhaligon's Lily & Spice, tik be Spice smile.gif. stiprus gėlinis aromatas, manau drąsiai kam nors iš aplinkinių tikrai gali išprovokuoti migreną... Vieno pšyko pilnas kambarys iš šleifinosi iki... Gal mano oda jam patiko, kad taip iš karto išsikerojo. Taigis dabar ryte pažiūriu natas - o ten pasirodo ne mūsiškiai jacintai, vandens augalas, kurio kvapo tikrai negaliu žinoti - nesilankiau Pietų Amerikoje. Bet žiedas tikrai vertas akimis paglostyti. Kvapas lelijų mylėtojams, manau, taip pat patiks.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 12 vasario 2011 - 08:24
Jardin Clos by Diptyque
user posted image
Pratestavau nesigilinusi į natas. Iš karto supratau, kad čia alyvų kvepalai. Parūgštintos alyvos. Nesu šitos natos fanė. Galima išvedžioti, kad jos čia nelabai natūralios, bet natūralios FM kvepaluose man dar labiau nepatiko. O ir šiaip kiek turėjau alyvinių - nė vienų nebeturiu. Kas keisčiausia - kodėl green, nieko žalio aš juose nesuodžiu. Žiedai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 12 vasario 2011 - 09:23
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 11, 23:26)
Kam įdomu,  Douglas jau pasirodė Balenciaga Paris 
Išsiskyria ryškiai žalia pradžia (našlaičių lapai) ir gaivumu. O ir pačios našlaitės čia gan ramios, nėra itin ryškus daugumai našlaičių kvepalų būdingas pudriškumas (nors šiek tiek pudros vistik yra, tačiau išryškėja ji jau vidurinėse natose).
Visgi to "vau" kaip ir nebuvo

Šiandien jai pasikvėpinus - Ingėnas, sutinku su jumis, našlaitės, paskui pudra, o man dar bendras įspūdis - saldūs agurkai, ne su medum, o su cukrum. Primena lyg ir muilą, lyg ir šampūną, lyg ir vonios putas - ar viską kartu, tas higienos priemones, kurios būna žaliuose buteliuose ir žolinio kvapo. Apskritai kvapas ant manęs lieka kažkoks "daržovinis" ir paprastas (ne prastas). Gana įkyrus, stiprokas. Iš pradžių pauosčius ir pabandžius tik ant rankos buvo "vau", jau galvojau, teks piniginei kentėti, bet, piniginės laimei, "vau" nebeliko... unsure.gif
Beje, Cosmo jie apibūdinti "žibuoklių ir pipirų kvapas". Baisiai nekantravau, koks gi galėtų būti įdomus derinys. Nežinau, kur ten tie pipirai g.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 12, 07:47)
1. Pagal tai, kaip aprašei manau, man gali patikti - ieškau našlaičių būtinai su žaluma. Bet yra vienas bet, su Balenciaga man iki šiol pakeliui nebuvo - nepatiko nė vieni bandyti ir plačiam rate garbinami šio brando kvepalai - randu visuose gan įkyrų mane erzinantį sausumą. Taigi turiu milžinišką išankstinį nusistatymą ir tikrai, jeigu ne tavo šitas apibūdinimas, nebūčiau į juos nė akies krašteliu pažiūrėjusi  biggrin.gif .

2. Turėjau omeny narę, iš kurios pirkau. O tave kuo nuvylė?

1. Siūlau tikrai pabandyti. Pagal tai, ko ieškai, labai gali būti, kad pataikytum į dešimtuką. Sausumo pati juose tikrai nejaučiu. Nors, iš kitos pusės nesijaučiu juos iki galo ir išbandžiusi . Nes kai purškiausi, visgi didesnė dalis papuolė ne ant riešo, o ant drabužių. Kai parėjau į namus, turbūt rankas beplaunant greit ir nusiplovė (arba jie silpnai tesilaiko). Pati su Balenciaga didelių draugysčių irgi neužmezgiau. Iš bandytų Rumba man nepatiko schmoll.gif , o Cristobal ant mano odos bespalvis tampa (kaip kvepia ant kitų, man labai gražu). Daugiau nieko iš Balenciagos bandžiusi ir nesu.

2. Tiesiog ne mano skonio kvapas ir tiek. Aš figiniuose kvepaluose ieškau "žirniškumo". Čia visai ne tai, o be to vėliau ir nusaldėja.

Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 11, 20:01)
Beje, gal kas testavot  CoSTUME NATIONAL Scent Intense (juodas buteliukas)? Ar man vienai taip, bet kiek purskiu is meginelio, tiek parugusios braskes nata jauciu.

Nuėjau net specialiai pauostyti - ne, man jokių braškių smile.gif Yra rašiusios forumietės, kad užuodžia džiovintas slyvas, bet man asmeniškai ir tokių asociacijų nekyla. Aš daug-daug ambros jaučiu, ir tai man juose dominuojanti nata.
Atsakyti
Ingėnai, bent man naujoji Balenciaga laikosi nuostabiai! vienintelė iš Balenciagų, kuri taip pakerėjo ir beje iš dabartinių "naujienų".

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 12, 14:16)
Siūlau tikrai pabandyti. Pagal tai, ko ieškai, labai gali būti, kad pataikytum į dešimtuką. Sausumo pati juose tikrai nejaučiu.

Sausumo ir aš nejaučiu, kaip tik jie man "drėgni".

QUOTE(Renatina @ 2011 02 12, 14:46)
Ingėnai, bent man naujoji Balenciaga laikosi nuostabiai!

drinks_cheers.gif puikiai laikosi
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2011 02 12, 13:17)
Nuėjau net specialiai pauostyti - ne, man jokių braškių  smile.gif Yra rašiusios forumietės, kad užuodžia džiovintas slyvas, bet man asmeniškai ir tokių asociacijų nekyla. Aš daug-daug ambros jaučiu, ir tai man juose dominuojanti nata.

Pritariu, as taip pat uzuodziu grazia, seksualia, viliokliska ambra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 02 12, 12:46)
Ingėnai, bent man naujoji Balenciaga laikosi nuostabiai! vienintelė iš Balenciagų, kuri taip pakerėjo ir beje iš dabartinių "naujienų".

Tai gal ir laikosi, matyt, per žemai juos ant riešo užsipurškiau, ir nusiplovė, kai grįžau namo.
O iš dabartinių naujienų Douglas/Kristučių lygmenyje jie man irgi vienas iš geriausių kvepalų pastaraisiais metais (na dar Gyvenchy Eaudemoiselle tarp tų gerųjų įrašyčiau, ir be abejo, Habanitą, tik ji naujiena vien tik mūsų parduotuvėse, kitur jau seniena biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 vasario 2011 - 13:22
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 12, 13:16)
1. Siūlau tikrai pabandyti. Pagal tai, ko ieškai, labai gali būti, kad pataikytum į dešimtuką. Sausumo pati juose tikrai nejaučiu. Nors, iš kitos pusės nesijaučiu juos iki galo ir išbandžiusi .

Pabandžiau jau ant bloterio - kaip man ramu, kad aš turiu panašias našlaites - Penhaligon's Violetta, tik stipresnes, ryškesnes ir gyvesnes biggrin.gif . Pirmos natos pasirodė panašios į prislopintą našlaičių išraišką "Violetoje" ir į kitus kvepalus - Parfums de Nicolai Violette in Love (šie du man tarpusavy dvyniai). Praėjo kelios valandos - lapelis kvepia panašiai į Feerie by Van Cleef & Arpels... Sausumas neišlindo (gal ant mano odos ir išlįstų?).

Įsitikinau, kad man jų nereikia - Violetta turiu, Feerie noriu ir šitie man jų vis tiek neatstos... Tačiau turiu pripažinti, kad palaikau išsakytą nuomonę - kaip naujiena - viena iš labiausiai vykusių.
Atsakyti