Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

user posted image

By Kilian Prelude to Love
Ryškūs citrusai ir juos perrėkiantis imbieras, labai gaivi ir išjudinanti pradžia. Greitai kinta, išlenda prislopinti apelsinžiedžiai ir daug irisų. Po kokios valandos jaučiuosi, tarsi būčiau sumiksinusi dvi Prados Infuzijas - apelsinų žiedus su irisais. Dar po valandos liko vos vos juntamas varganai morkiškas irisas ir dar kažkas gražiai gėliško, bet juntamo tik nosį prie pat riešo priplojus... garsiai prasideda, tyliai baigiasi... Smagus vasarkvapis, bet nieko daugiau smile.gif
Atsakyti
Dar pora iš by Kilian:

Beyond Love - vieni įsimintiniausių kvepalų su dominuojančiomis tuberosomis. Žalios, nesunkios, nedusinančios tuberosos. Pastebimi. Greitai užsidirbau komplimentą.

Back to Black - pirma mintis - oi koks konditerinis kvapas. Tikras saldukas. Migdolai su medum ir dar uogiene smile.gif. Šleifinasi gausiai. Beveik nekinta. Pusę dienos vyras kartojo, kad kvepiu kaip obuolių pyragas...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 07 24, 16:32)
Dar pora iš by Kilian:

Beyond Love - vieni įsimintiniausių kvepalų su dominuojančiomis tuberosomis. Žalios, nesunkios, nedusinančios tuberosos. Pastebimi. Greitai užsidirbau komplimentą.

Back to Black - pirma mintis - oi koks konditerinis kvapas. Tikras saldukas. Migdolai su medum ir dar uogiene smile.gif. Šleifinasi gausiai. Beveik nekinta. Pusę dienos vyras kartojo, kad kvepiu kaip obuolių pyragas...

Oi, rusma, jus tikrai prie konditerijos traukia...
tai sausainiai su slyviene, tai obuolių pyragas... lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivix @ 2011 07 25, 08:25)
Oi, rusma, jus tikrai prie konditerijos traukia...

Ne visai, šiandien (ir vakar) visai ne konditerinis, labai gražus pačiulinis:
user posted image
By Kilian Straight to Heaven
Jeigu gerai pamenu TF baltojo pačiulio kvapą, tai šis - ganėtinai panašus. Dabar jau nebežinau, kurio noriu labiau.
Atsakyti
user posted image
Prescriptives Calyx
Pirma mintis - gerai, kad nenusipirkau viso buteliuko smile.gif
Cheminė vaisių skonio degtinė, šienas ir dulkės. Mane jau ėmė erzinti tas degtiniškumas PP Tentations, o čia išvis nosį riečia ir ima skaudėt galvą. Chemija ir dulkės man užgožia ir vaisius, ir gėles, ir išvis įspūdis toks, lyg gerčiau pigią degtinę kažkur laukuose, kur seniai nelijo ir aplink skraidžioja dulkės. Kažkas Fragranticoj palygino su Byredo Pulp - man nė pro kur. Pulp toks sultingas, džiaugsmingas (nors ir ne mano stiliaus kvapas, bet neatsispyriau pagundai šiek tiek turėti), o Calyx - tikras pridusęs galvasopis schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Tous in Heaven
Iš daugelio kitų panašių niekuo neišsiskiriantis vaisinis-gėlinis kvapas. Iš serijos "aš vardinis kvepalas, tik nežinau, kurios garsenybės". Labiausiai jaučiu raudonuosius serbentus, obuolį ir citrinas. Normalus, neišsišokantis ir gana nuobodus kvapas. Ant durniaus pirkčiau vien dėl juodo buteliuko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 27 liepos 2011 - 11:11
QUOTE(Monmorensi @ 2011 04 02, 14:16)
testuoju:

Laura Mercier Nuits Enchantees

visko labai daug. ir vanilė, ir tuberoza, ir kažkas woody. kavos nelabai pagaunu. saldūs, labai moteriški, tokie kašmyriniai, apgaubiantys šiluma, kaip megztas purus ir minkštas didelis šalikas smile.gif rekomenduočiau toms, kurioms patinka Chopard Cašmir, Organza Indecence, Muglerio Angel'as. nesakau, kad panašūs į išvardintus kvepalus, bet bent jau man panašaus charakterio.

atitaisinėju klaidą smile.gif aukščiau esantis aprašymas buvo apie Laura Mercier Minuit Enchante

man kaip nesuprantančiai prancūzų kalbos susimaišė pavadinimai smile.gif

o šiandien testuoju tikrąjį Nuits Enchantees.

kava yra bigsmile.gif bet labai jau nedaug ir ne taip išraiškingai, kaip tikėjausi verysad.gif švelnus saldus gurmaniškas kvapas. šiaip savo natūra pirmieji ir šitie panašūs. nerėksmingi, labai elegantiški ir bent man totaliai moteriški. paskutiniai, rašo, kad nebegaminami, dėl to gal dar labiau masina susirast ir pauostyt. bet bent jau iš pirmo pauostymo didelių liaupsių nerašyčiau. mielas kvapas tikrai. bet kažko nekabliuoja. o gal ir gerai, kad taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 07 27, 12:09)
Ant durniaus pirkčiau vien dėl juodo buteliuko biggrin.gif

yess.gif
Atsakyti
Šiandien Douglas'e apsivanojau riešą Jose Eisenberg Tentation (čia iš tos naujų margų panašaus dizaino Eisenbergo butelių serijos), va:

user posted image

Nu ir ką aš galiu pasakyt? Nieko, įdėsiu geriau paveiksliukus ir pasakysiu, kad tarp visų trijų galima beveik padėti lygybės ženklą:

user posted image

user posted image

Grįžus namo eksperimento dėlei užsipurškiau ir Cristobalio su Lalique, tai po valandos vargiai gali atskirti kur kuris. Na, gal ir perdedu - askirti galima, bet kad labai stipriai panašūs, tai faktas.
Va tik kainos nepamenu tų Eisenbergų naujų, gal ir nepažiūrėjau... Visai beje nieko ten jie kai kurie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 29 liepos 2011 - 11:55
user posted image
Adolfo Dominguez Acqua Fresca de Rosas
Ieškojau būtent gaivios rožės, rasotos kaip ankstų rytą. Galbūt yra dar daug tokių, ir tobulesnių, bet man kol kas tai yra tai, ką ir reikėjo įrodyti biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Badgley Mischka EDP

pirmas įspūdis - iš „čia tai bent!“ serijos smile.gif aštri vaisinė gėlinė šiprinė bombikė bigsmile.gif pradžia net šiek tiek alkoholinė, kaip didelis indas su lengvai rūgtelėjusių vaisių smile.gif ir dar kažkoks cheminis priekvapis. netrukus šiek tiek nurimsta, bazinės natos (lyginant su pirmom) visai ramios (nors ir toliau alkoholinės).
žodžiu, ryškus, gan iššaukiantis vaisiukas. verti dėmesio. nors ir ne mano puodelis arbatos, kaip sako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 30 liepos 2011 - 12:15
user posted image

Jean Charles Brosseau Fleurs d'Ombre Violette Menthe
TOP: Peppermint, Mint leaves, Melon, Honeydew
MIDDLE: White Lily, Ylang-Ylang, Rose, Parma violet
BASE: Sandalwood, Oakmoss, Iris, Wild Strawberry, Coconut

Meliono nepagaunu, mėtos labai nedaug. Užtat jau violetkų kiek smile.gif Violetkos, iš pradžių su kažkuo žaliu, patraiškytais žaliais stiebeliais, o vėliau grynos grynos violetkos su šiek tiek rožės. Bazinėse natose kvapas nusaldėja ir pasidaro šiek tiek valgomas (ne veltui tokios natos).
Parekomenduosim violetkų mėgėjoms 4u.gif
Atsakyti