Per viena pietu pertrauka nusprendziau, kad laiko dar daug yra, reikia praeit pro Saks parduotuve ir pabimbinet, t.y. be jokio tikslo ejau. Na aisku kaip visada paziuriu ka naujo is kvepalu jie turi ir pasiuostau sudominusius.
Sikart iskart konsultantes prisoko su pasiulymais, tai neatsisakiau ir pora isbandziau (tik nuo lapelio) - Narciso Rodriguez 'essence in color' ir 'for her in color'. Abeji visai patiko, kazko labai isskirtinio neturi (na man iskart asocijuojasi su kitais NR kvapais, cia kaip ir su Issey Miyake - kuri kvapa beuostyciau, braizas tas pats), nuo lapelio labiau patiko violetinis (irisas), nes rozes kvepaluose isvis nemegstu, o roziniai butent apie ta roze ir sukasi, nors realiai nebuvo ikyri roze, vos juntama ir man negryna kazkokia pasirode, t.y. galeciau ir naudot tokius. Bet po kiek laiko nusigarave jau man kitaip jie uostesi ir labiau trauke roziniai - manau teks isbandyt ant rankos idomumo delei kaip uosis ir kuris labesnis bus

Kvapai abu lengvi, manau neilgai laikantys.

Bet idomesnis dalykas buvo pamatyt
By Kilian kvapus - pasirodo parduotuvej jie jau kelis metus yra, o as niekad nematydavau

Nu bet cia del to, kad stendas kitoj vietoj budavo, o as pro ten labai retai eidavau ir nesidairydavau.....

Pakuotes man ju labai labai grazios, tai aisku buvo smalsu ir kvapus pratestuot. Besikalbedama su By Kilian konsultante vos ir pietu pertraukos nepraziopsojau

Uztai darbe jauciausi pakyletai, nerealiai smagu buvo padiskutuot apie kvapus ir siaip gyvenima

Na o bandyti kvapai (4) nuo lapeliu visi labai patiko, net vos vienu vietoj nenusipirkau net ant rankos neisbandzius, bet gavau visu meginelius isbandyt namuose, kad nepaskubeciau, tai namuose ir pratestavau.
'Love' - labiausiai patikes kvapas (nors nuo lapelio sitam ketvirtuke paskutinej vietoj jis man buvo). Apibudinamas kaip zefyru kvapas, nuo lapelio man irgi taip saldokai kvepejo, bet ant odos zymiai susvelnejo, su maistu asociaciju nebekilo

Pasipurskiau, nuejau prie vyro ir klausiu kaip patinka, o jis sako, kad nieko neuzuodzia, tai as artyn ir jau tada uzuode. Sakyciau lengvoki, prilipe prie kuno (nesleifiniai), pati juos darbe irgi uzuodavau tik kai judindavau rankas, bet kaskart uzuodus kvapas traukdavo uostyt dar ir dar. Deja, sestadieni vaziavom i baliuka, tai jais pasikvepinau ir jau tada man nebebuvo to gerojo efekto, kvepalai kaip kvepalai, na skanus, bet ne tokie, kad mokeciau labai daug....
'Beyond love' - labiausiai suintrigaves, suzavejes ir daugiausiai nustebimo sukeles kvapas. Jau nuo lapelio testuojant man jie buvo kazkas tokio, bet iskart sakiau, kad kvepintis negaleciau. Kvapas nera sunkus, bet sunkus savimi, dulketas, dusinantis, tirstas. Man primine dulketa gatve karsta karsta vasaros diena kai tos dulkes kyla, stringa gerklej ir pan.

Nezinau kuo, bet tas kvapas mane labai patrauke, buvo itin smalsu isbandyt ant saves ir tada atejo nusivylimas..... Ant odos jis man toks kaip ir nuo lapelio buvo pradzioje, veliau bleso, svelnejo, kol issiklaides bazeje liko rugstokas kvapas. Labai primine kaip ant manes atsiskleidzia Robert Piguet 'fracas' kvepalai, t.y. rugstoki, kaip prakaito, siusiuko ar pan. kuno isskyru kvapas
'Liaisons dangereues' - kvapas velgi nera labai sunkus, niekaip nesuprantu ka primena, bet kazka labai gerai man zinomo (noreciau sakyt, kad kokius nors vaisiu kevalus, gal obuolio seklytes). Kvapas savyje turi rugstumo, aitrumo (geriausiai ta dali apibudina angliskas zodis 'tart'), bet tuo paciu salsteli. Kazkurioj vietoj lyg ir uzuodziu geles... Patinka man jie nuo lapelio, bet ant odos nejauciu rysio su jais, ne mano kvapas, nors kvepia skaniai.
'Prelude to love' - lapelis jau nusigaraves, savo ispudziu po isbandymo nepamenu, tik zinau, kad nuo lapelio man jie kvepejo. Dabar vel uzpurskiau ant jo, kad atgaivint prisiminimus ir kazkodel pirmos asociacijos kyla su aklide

Tikrai taip nebuvo testuojant parduotuveje ir ant odos, man rodos jie pasirode tiesiog paprasti, lengvi kvepaliukai. Nu bet siandien mano nosiai kazkodel neitinka.... Tai kazko daugiau pasakyt apie juos ir negaliu.