Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Monmorensi @ 2011 06 25, 22:38)
L'Artisan Dzing!

vieni iš įdomesnių L'Artisan'ų. prisiskaičius buvau komentarų prieš testuojant ... fecal, zoo smell, stable smell, very animalic ... ir panašiai  biggrin.gif

bet man ne visai taip. pradžia aštroka ir smarkiai odinė. labai labai daug odos. taip, šiek tiek turi arklidės priekvapio smile.gif nors kad kvapas būtų labai animalistinis, nepasakyčiau. po kokio pusvalandžio kvapas ima keistis ir keičiasi labai radikaliai. nuo aštrios arkliškos odos prie .... totaliai saldžios ir visiškai nepiktybinės karamelės. skaitau, kad daug kas lygina su Bvlgari Black.  schmoll.gif  man savo natūra labai jau primena A. Tauer Lonestar Memories.

bazė tokia maniakiškai saldi, kad prikiši nosį prie rankos ir iš karto mintis "fui, kaip saldu", bet tuoj pat vėl traukia pauostyti, ir taip toliau  biggrin.gif

paskaičiau, kad kvepalų idėja - cirkas. nežinau, kaip kvepia cirkas, 100 metų jame nebuvau, bet kvepalai tikrai verti pauostymo smile.gif

Fantastiškas aprašymas... thumbup.gif
Atsakyti
Per viena pietu pertrauka nusprendziau, kad laiko dar daug yra, reikia praeit pro Saks parduotuve ir pabimbinet, t.y. be jokio tikslo ejau. Na aisku kaip visada paziuriu ka naujo is kvepalu jie turi ir pasiuostau sudominusius. 4u.gif

Sikart iskart konsultantes prisoko su pasiulymais, tai neatsisakiau ir pora isbandziau (tik nuo lapelio) - Narciso Rodriguez 'essence in color' ir 'for her in color'. Abeji visai patiko, kazko labai isskirtinio neturi (na man iskart asocijuojasi su kitais NR kvapais, cia kaip ir su Issey Miyake - kuri kvapa beuostyciau, braizas tas pats), nuo lapelio labiau patiko violetinis (irisas), nes rozes kvepaluose isvis nemegstu, o roziniai butent apie ta roze ir sukasi, nors realiai nebuvo ikyri roze, vos juntama ir man negryna kazkokia pasirode, t.y. galeciau ir naudot tokius. Bet po kiek laiko nusigarave jau man kitaip jie uostesi ir labiau trauke roziniai - manau teks isbandyt ant rankos idomumo delei kaip uosis ir kuris labesnis bus biggrin.gif Kvapai abu lengvi, manau neilgai laikantys.
user posted image
user posted image

Bet idomesnis dalykas buvo pamatyt By Kilian kvapus - pasirodo parduotuvej jie jau kelis metus yra, o as niekad nematydavau doh.gif Nu bet cia del to, kad stendas kitoj vietoj budavo, o as pro ten labai retai eidavau ir nesidairydavau..... ax.gif Pakuotes man ju labai labai grazios, tai aisku buvo smalsu ir kvapus pratestuot. Besikalbedama su By Kilian konsultante vos ir pietu pertraukos nepraziopsojau biggrin.gif Uztai darbe jauciausi pakyletai, nerealiai smagu buvo padiskutuot apie kvapus ir siaip gyvenima 4u.gif Na o bandyti kvapai (4) nuo lapeliu visi labai patiko, net vos vienu vietoj nenusipirkau net ant rankos neisbandzius, bet gavau visu meginelius isbandyt namuose, kad nepaskubeciau, tai namuose ir pratestavau.

'Love' - labiausiai patikes kvapas (nors nuo lapelio sitam ketvirtuke paskutinej vietoj jis man buvo). Apibudinamas kaip zefyru kvapas, nuo lapelio man irgi taip saldokai kvepejo, bet ant odos zymiai susvelnejo, su maistu asociaciju nebekilo biggrin.gif Pasipurskiau, nuejau prie vyro ir klausiu kaip patinka, o jis sako, kad nieko neuzuodzia, tai as artyn ir jau tada uzuode. Sakyciau lengvoki, prilipe prie kuno (nesleifiniai), pati juos darbe irgi uzuodavau tik kai judindavau rankas, bet kaskart uzuodus kvapas traukdavo uostyt dar ir dar. Deja, sestadieni vaziavom i baliuka, tai jais pasikvepinau ir jau tada man nebebuvo to gerojo efekto, kvepalai kaip kvepalai, na skanus, bet ne tokie, kad mokeciau labai daug.... ax.gif

'Beyond love' - labiausiai suintrigaves, suzavejes ir daugiausiai nustebimo sukeles kvapas. Jau nuo lapelio testuojant man jie buvo kazkas tokio, bet iskart sakiau, kad kvepintis negaleciau. Kvapas nera sunkus, bet sunkus savimi, dulketas, dusinantis, tirstas. Man primine dulketa gatve karsta karsta vasaros diena kai tos dulkes kyla, stringa gerklej ir pan. blush2.gif Nezinau kuo, bet tas kvapas mane labai patrauke, buvo itin smalsu isbandyt ant saves ir tada atejo nusivylimas..... Ant odos jis man toks kaip ir nuo lapelio buvo pradzioje, veliau bleso, svelnejo, kol issiklaides bazeje liko rugstokas kvapas. Labai primine kaip ant manes atsiskleidzia Robert Piguet 'fracas' kvepalai, t.y. rugstoki, kaip prakaito, siusiuko ar pan. kuno isskyru kvapas blush2.gif

'Liaisons dangereues' - kvapas velgi nera labai sunkus, niekaip nesuprantu ka primena, bet kazka labai gerai man zinomo (noreciau sakyt, kad kokius nors vaisiu kevalus, gal obuolio seklytes). Kvapas savyje turi rugstumo, aitrumo (geriausiai ta dali apibudina angliskas zodis 'tart'), bet tuo paciu salsteli. Kazkurioj vietoj lyg ir uzuodziu geles... Patinka man jie nuo lapelio, bet ant odos nejauciu rysio su jais, ne mano kvapas, nors kvepia skaniai.

'Prelude to love' - lapelis jau nusigaraves, savo ispudziu po isbandymo nepamenu, tik zinau, kad nuo lapelio man jie kvepejo. Dabar vel uzpurskiau ant jo, kad atgaivint prisiminimus ir kazkodel pirmos asociacijos kyla su aklide doh.gif Tikrai taip nebuvo testuojant parduotuveje ir ant odos, man rodos jie pasirode tiesiog paprasti, lengvi kvepaliukai. Nu bet siandien mano nosiai kazkodel neitinka.... Tai kazko daugiau pasakyt apie juos ir negaliu.

user posted image
Atsakyti
user posted image
Isabel Derroisne - Pour L'Amour de L'Inde. Dar kartą tenka įsitikinti – nepatinka dominuojanti rožė, o gal net ir nebūtinai dominuojanti. Pradžia labai gaivi, gal net per daug padvelkia alkoholiu (o gal aš tiesiog tokia nekantri)...tenka palaukti kol išlenda rožė su jazminu – derinys, galintis sudirginti ne tik mano uoslę, bet ir skrandį (intensyvus rožės aromatas mane pykina, nes jaučiu, kaip lengvai galvą apsuka – p.s. kad tokią reakciją sukeltų ir vyrams, manau, būtų geras afrodiziakas). Tačiau galiu pasakyti, kad šiuose kvepaluose aptikau iki šiol gražiausią uostytą rožę, apgaubtą švelniai saldžios vanilės ir lengvo medienos aromato. Jokios sintetikos. Nesu pasakojusi, bet visai nesenai teko susidurti su sintetine ir pykinančiai saldžia rože Lalique kvepaluose Encre Noire. Lyginant su Lalique rože - Pour L'Amour de L'Inde rožė nuostabi: gyva, švelni, gležna, su rasos lašeliu, suteikiančiu gaivumo pojūtį. Jausmingi, svajingi kvepalai rožės aromato gerbėjoms. Po šio testavimo padaryta išvada – rožių aromatai ne man ir taškas. Nors šiais tikrai galėčiau kvėpintis, jei jie taip suktų galvas aplinkiniams. biggrin.gif

user posted image
Mazzolari – Patchouli. Hmm jeigu taip kvepia pačiulis, tada man jis patinka. Arba man patinka pačiulis šiame natų derinyje. Pradžia, tikrąja to žodžio prasme, mane užvelka. O gal užhipnotizuoja, nes jaučiu, kaip nevalingai užsimerkiu. Labai tirštas, tamsus kvapas. Prieskoniai neužgožia mano nosies atgaivos – meduotos ambros. Medus čia tik tamsios spalvos. Visgi manau, kad be pastarųjų natų, kažin ar taip mėgaučiuosi šiuo kvapu. Kvapas įdomus, bet reikalaujantis prisijaukinimo. Abejones kelia prieskoniai..jie nėra erzinantys ar per daug intensyvūs, bet man jie nelabai čia dera šalia tokios skanios, meduotos bazės. Taigi į must have sąrašą bent jau kuriam laikui jų neįtraukiu.

user posted image
Miller et Bertaux - Bois de Gaiac et Poire arba “Close Your Eyes And…Kibirkščiuojantys citrusai tarsi citrinų gėrimo burbuliukai spragsintys stiklinėje labai intensyvūs, sakyčiau net žadinantys apetitą. Vėliau kvapas virsta tarsi ką tik pradėta virti vyšnių uogiene. Žinau, čia heliotropo išdaigos. Palaipsniui gaivus saldumas transformuojasi į tirštą vyšnių sirupą. Tačiau... STOP – rožėėėėėė. Matyt uoslė labiausiai pagauna tai, ko nemėgsta. Taigi taip ir pasibaigia mano pažintis su kvapu. Ir vėl kalta per daug intensyvi rožė. Neišgelbėjo net mylimas heliotropas. Ką norėčiau pakeisti kvepaluose – išimti rožę ir migdolus. rolleyes.gif

user posted image
Il Profvmo - Vent de Jasmin . Iki šiol teko sutikti tik sintetinius jazmino aromatus, kurie sugadina visą kompoziciją, pvz. BVLGRI – Jasmin Noir…Ir štai – net akys išsiplečia užsipurškus Vent de Jasmin. Negali būti, negi egzistuoja toks tikroviškai atkurtas gyvų jazminų monoaromatas. Nieko negaliu užuosti, kaip tik gyvus, drėgnus, ką tik ankstų rytą nuskintus jazminus dar su rasos lašeliais.Visai tokie pat, kaip pamerkti vazoje ant stalo būdavo kiekvieną pavasarį. Labai patinkdavo įkišti nosį ir uostyti jų svaigų aromatą. Labai sodrus, svaigus, drėgnas, vaiskus, skaidrus kvapas. Nuostabūs gyvi pražydę jazminai. Vent de Jasmin - odė jazminui ir pavasariui.

user posted image
Etro – Ambra. Pagaliauuuu….po ilgų dvejonių galiu šiai dienai pasakyti – BEVEIK RADAU!!! Etro nurungė lyderiu laikytus L’Artisan - Ambre Extreme. Bent jau kuriam laikui iš pirmo testavimo pamiltas kvapas. Prieš įsigydama mėginuką, labai abejojau, ar man patiks, nes paskutiniai testuoti Etro kvepalai atrodydavo per daug smilkaliniai, per daug saldūs ar erzinančiai intensyvūs...taigi nelabai ir tikėjausi kažko wau. Matyt taip būna ne tik gyvenime, kad gražiausi dalykai nutinka netikėtai – apsišlaksčiusi Ambra niekaip negalėjau liautis uosčiausi riešo. Įžanga į ambrą lengva, vos vos rūgštokai saldi. Labai jaukus, šiltas, aliejingas kvapas. Visos natos taip gražiai papildo viena kitą. Prieskonių įpinta tiek, kiek man pilnai pakanka – jie pakankamai švelnūs, lengvi tarsi plevenantis debesėlis. Bazė – sodri, tiršta vanilė ir ambra. Kvapas nėra agresyviai sirupinis arba „degantis“, o labai ramus. Todėl džiaugiuosi, kad galėsiu jais kvėpintis ir darbe, kur intensyvūs kvapai nelabai toleruojami. Tik gaila, kad kvapas laikosi įsikibęs prie odos. O taip noriu šleifo. Bet gal todėl, kad testavau iš mėginuko. g.gif REIKIA PRADŽIAI BENT ATOMIKO help.gif
Atsakyti
Po tokio zuvyte26 aprasymo tiesiog privalau pratestuoti Etro Ambra ir Mazzolari Patchouli. Lygiai taip pat myliu ambra ir lygiai taip pat negaliu pakesti rozes smile.gif
Atsakyti
Shopingai, zuvyte26 AČIŪ už nuostabius apibūdinimus... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 07 07, 09:55)

smagu, kad radai, kas patiko 4u.gif

o Miller et Bertaux kriaušė nesijaučia? man ten ir kriaušė priduoda kartumo, bent pradžioj tai gan ryški ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 07 07, 19:01)
smagu, kad radai, kas patiko  4u.gif

o Miller et Bertaux kriaušė nesijaučia? man ten ir kriaušė priduoda kartumo, bent pradžioj tai gan ryški ji  ax.gif

Ne, aš kriaušės tikai nesuuodžiau schmoll.gif Man pradžioje labai išgryninti citrusai - citrina ar laimas. Įdomu, reiks dar kartą patestuoti ir paieškoti kriaušės. Kažkodėl aš visada maniau, kad kriaušė priduoda gaivaus sultingo saldumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 08 liepos 2011 - 09:20

Pagaliau prisiruošiau pauostyt YSL Saharienne - mano galva tiesiog nešlovė YSL namams tokius neoriginalius kvepalus sukurti biggrin.gif . Citrusai + baltos gėlės ir viskas. Toks kaip tūkstančiai pastaraisiais metais sukurtų kitų. Paprasta iki primityvumo.

Nežinau, nežinau, kažkaip iš YSL kažko kito žmogus tikiesi ...
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 07 08, 11:52)
Pagaliau prisiruošiau pauostyt YSL Saharienne - mano galva tiesiog nešlovė YSL namams tokius neoriginalius kvepalus sukurti  biggrin.gif . Citrusai + baltos gėlės ir viskas. Toks kaip tūkstančiai pastaraisiais metais sukurtų kitų. Paprasta iki primityvumo.

Nežinau, nežinau, kažkaip iš YSL kažko kito žmogus tikiesi ...

reikia gi taikytis prie daugumos skonio verysad.gif
Atsakyti
Maitre Parfumeur et Gantier Eau de Parfum de George Sand
user posted image

testuoju šiandien ne pirmą kartą, bet tiesiog pirmą kartą pagalvojau, kad reiktų parašyti apie šiuos labai dėmesio vertus, kvepalus. sakau, gal kas butelaitį įsigis ir atomiką mažu pasiūlys biggrin.gif

apibūdinimas:
Eau de Parfum de George Sand was introduced as limited edition, created in cooperation with the perfumer Jean-Francois Laporte. It opens with shining lemon notes and sweet and fresh bergamot, followed by the heart of patchouli, rose and amber, and drying down to the base of musk and sandalwood. This is the first perfume from the collection dedicated to remarkable and influential French people, who marked the 19th century with their high class scandals. The first fragrance from the collection Les Parfums Hustoriques is dedicated to George Sand Nikolas DeBarry.

nuostabūs oriental kvepalai, stiprūs, tamsūs, tiršti, klasikiniai. čia ir rožė, ir pačiulis, ir citrusai, ir kažko spaisiško, ir net šiek tiek aldehidinis pradžioj man kvapas. drąsiai galima priskirti prie bobutinių (pačia geriausia šio žodžio prasme) smile.gif kvepalai stipriai moteriai, žinančiai savo vertę. aš statyčiau į vieną lentyną prie Opium'o, Coco, Chanel 5, Obsession ir kitų puikių klasikinių kvepalų. kas nebandė, labai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 07 09, 20:52)
Maitre Parfumeur et Gantier Eau de Parfum de George Sand
user posted image

gal kas butelaitį įsigis ir atomiką mažu pasiūlys  biggrin.gif

blush2.gif planavau planavau aš juos pirkti, iki tol, kol iš prekybos dingo (bent iš tų plotų, kur aš ganausi). Ačiū, Monmorensi, už gražų aprašymą, smalsumas patenkintas - žinosiu apie ką jie 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 11 liepos 2011 - 05:52
user posted image

By Kilian Cruel Intentions

Lietingam orui ir bjauriai nuotaikai išreikšti pasirodė pats tas smile.gif. Vetiveris. Daug vetiverio viršutinėse natose, mano nosiai užmušančio visa kita. Riešutiškas, sodrus, tamsus ir aliejingas. Pirmu įkvėpimu susiasocijavo su Cartier Must ir Panthere, tik už pirmąjį gerokai drėgnesnis, už antrąjį - ryškiai intensyvesnis. Bergamotės nepajutau. Pasigilinus randu malonią, senos, kokybiškos, "baldinės", "apdorotos" medienos užuominą (kvepia toli gražu ne mišku, o senais, jaukiais namais smile.gif). Tikrai uniseksas, gal net labiau tinka vyrui. Arba stipriai moteriai. Besiskleisdamas lengvėja ir kiek sumoteriškėja, lenda labai labai subtili rožė. Nors su pirmosiomis natomis atrodė, kad gal mėginuką perleisti MB, vėliau nebegaliu atitraukti nosies nuo riešo... Niekam neduosiu, o ir daugiau mielai priglausčiau biggrin.gif
Atsakyti