Vetiver Ambrato Bois 1920
man irgi Gaiac prie moteriškų labiau, po teisybei visai ne vyriški
apsivožiau ir vėl prisikėliau. vau
kodėl aš jų neuosčiau kai Kristutėj plaiksčiaus prie Bois'ų stendo
turbūt todėl, kad galvojau, kad bus labai vyriški (kažkodėl taip atrodė). super kvapas
iš tos nuostabos neįvardinsiu jokių dar atskirų natų. tiesiog nuostabus vetiverio ir ambros derinys. ir nei vyriškas, nei ką. šiltas, woodinis, jaukus. laaaabai
QUOTE(Monmorensi @ 2011 08 07, 14:47)

Miller et Bertaux Eau de Parfum No. 3 Green Green Green and Green
šiandien apsipurškiau ir pasidariau išvadą, kad panašu į Hermes Viduržemio sodus, tik agurkėlių su krapais ne tiek daug
Monmorensi, žiū - per metus niekas nepasikeitė
http://www.supermama...?...6279&st=168
QUOTE(eglegle @ 2011 08 14, 12:20)
QUOTE(Monmorensi @ 2011 07 20, 21:14)
gal kas gali papasakoti ką nors gero ar negero apie Cavalli Oro?
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 20, 22:21)
Galiu tik gero
.Iš visų Cavalli'o kvapų pasrodė rimčiausiai atliktas-šiltas prieskoninis ,su pipiriukais...tiesa,saldumo irgi jame sočiai.Bet man jie turi kaži ką tokio,kas vis verčia pagalvot,kad man jų reiks .Kada nors
.
na va, pagaliau testuoju ir aš.
gal nesupyks Fragrantica forumė narė/narys cinsot, jei pacituosiu jos/jo atsiliepimą:
I noticed the most glorious apple-strudel-smothered-in-warm-thick-sticky-apricot-conserve aroma emanating from my person. I smelled delicious.
paryškinta vieta labai atitinka mano pirmą įspūdį
QUOTE(eglegle @ 2011 08 07, 17:21)
uostau Sensuelle Russie
mielas oriental'as. bet labai labai jau į kažką panašu. rašo, kad į Ambre Narguile. nebeatsimenu, kaip kvepia AN, bet šitie tikrai kažkur matyti
pavadinimas, kaip suprantu, reiškia Sensual Russia. kol kas nelabai daeina, kodėl būtent taip vadinasi. rašo žmonės, kad jiems rusiška bania vaidenas, bet man turbūt fantazijos trūkumas.

Bois de Paradise by Parfums DelRae
Notes: Citrus, French rose, blackberry, fig, spices, woods, and amber
šis tas kitokio. keistai įdomi uogų-rožės-woody kombinacija. pradžia - gaivus žalias gūsis, figų priemaiša, paskui rožės duodamas kartumas sumišęs su ambros saldumu.
nu labai savotiškas kvapas

Im Nebel by Softeistanz
Notes: water apple, leather, silver linden, pepper leaf, ginger, milk cedar, green notes, floral notes, incense
dar viena keistenybė
Bandžiau,lyginau tarpusavy,matavausi...

Turi jie panašumo,tas pats bendras pudrinis-švaros kvapas,bet,jei kas duotų imčiau Urban Musk
,juose nėra anyžių.Jie man ryškiausi Pure Musk,o Jasmine Musk jazminų visai nepagaunu
.
Bet Urban Musk tikrai geras

Turi jie panašumo,tas pats bendras pudrinis-švaros kvapas,bet,jei kas duotų imčiau Urban Musk
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 27, 12:24)
,juose nėra anyžių.Jie man ryškiausi Pure Musk,o Jasmine Musk jazminų visai nepagaunu
.
Man kaip tik pabandžius Jasmine Musk užpuolė visaapimantys jazminai
Išties neimčiau nė vieno, bet jei reiktų rinktis - irgi Urban Musk
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 27, 11:24)
O White Suede? Man labiausia įstrigo, ir labai norėčiau buteliuko
QUOTE(Benicio @ 2011 08 27, 11:49)
Su šiais dar nepažįstama
QUOTE(eglegle @ 2011 08 27, 11:42)
Man kaip tik pabandžius Jasmine Musk užpuolė visaapimantys jazminai
Manau,čia dėl visko kalti anyžiai-mano santykiai su jais išvis keisti ,tokie myliu-nekenčiu