Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

man irgi Gaiac prie moteriškų labiau, po teisybei visai ne vyriški g.gif

Vetiver Ambrato Bois 1920

bigsmile.gif apsivožiau ir vėl prisikėliau. vau bigsmile.gif kodėl aš jų neuosčiau kai Kristutėj plaiksčiaus prie Bois'ų stendo g.gif turbūt todėl, kad galvojau, kad bus labai vyriški (kažkodėl taip atrodė). super kvapas bigsmile.gif iš tos nuostabos neįvardinsiu jokių dar atskirų natų. tiesiog nuostabus vetiverio ir ambros derinys. ir nei vyriškas, nei ką. šiltas, woodinis, jaukus. laaaabai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 08 07, 14:47)
user posted image

Miller et Bertaux Eau de Parfum No. 3 Green Green Green and Green

šiandien apsipurškiau ir pasidariau išvadą, kad panašu į Hermes Viduržemio sodus, tik agurkėlių su krapais ne tiek daug smile.gif aštrokas, žalias kvapas. unisex, gal net labiau į vyrišką pusę  g.gif

Monmorensi, žiū - per metus niekas nepasikeitė 4u.gif
http://www.supermama...?...6279&st=168
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 08 14, 12:20)
Monmorensi, žiū - per metus niekas nepasikeitė 4u.gif
http://www.supermama...?...6279&st=168

biggrin.gif cha, matyt pamiršau, kad jau rašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 07 20, 21:14)
gal kas gali papasakoti ką nors gero ar negero apie Cavalli Oro?

QUOTE(Gafsa @ 2011 07 20, 22:21)
Galiu tik gero biggrin.gif .Iš visų Cavalli'o kvapų pasrodė rimčiausiai atliktas-šiltas prieskoninis ,su pipiriukais...tiesa,saldumo irgi jame sočiai.Bet man jie turi kaži ką tokio,kas vis verčia pagalvot,kad man jų reiks .Kada nors rolleyes.gif .

na va, pagaliau testuoju ir aš.

gal nesupyks Fragrantica forumė narė/narys cinsot, jei pacituosiu jos/jo atsiliepimą:
I noticed the most glorious apple-strudel-smothered-in-warm-thick-sticky-apricot-conserve aroma emanating from my person. I smelled delicious.
paryškinta vieta labai atitinka mano pirmą įspūdį smile.gif labai valgoma, saldu ir uogieniška, bet visai ne blogąja prasme. gurmaniškas, mielas saldėsis. man tokių itin prisireikia šaltą žiemą. kvapas, kuri gali sušildyti ir tuo pačiu pakelti nuotaiką. linksmas ir jaukus tuo pačiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 17 rugpjūčio 2011 - 17:44
QUOTE(eglegle @ 2011 08 07, 17:21)

uostau Sensuelle Russie

mielas oriental'as. bet labai labai jau į kažką panašu. rašo, kad į Ambre Narguile. nebeatsimenu, kaip kvepia AN, bet šitie tikrai kažkur matyti g.gif smile.gif jaukus ambrinis kvapas. gan saldokas. žodžiu, vėl žieminis pūkuotukas man pasitaikė smile.gif

pavadinimas, kaip suprantu, reiškia Sensual Russia. kol kas nelabai daeina, kodėl būtent taip vadinasi. rašo žmonės, kad jiems rusiška bania vaidenas, bet man turbūt fantazijos trūkumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 18 rugpjūčio 2011 - 21:10
Na ne siandien, bet neseniai testavau DKNY Be delicious - labai patiko mirksiukas.gif Dievinu citrusinius kvapus, primine zydincias obelis, vaisius, uzuodziau sioki toki astruma tik niekaip negalejau suprasti kas tai g.gif Itrauktas i norimuju sarasa.
Atsakyti
user posted image
Bois de Paradise by Parfums DelRae
Notes: Citrus, French rose, blackberry, fig, spices, woods, and amber

šis tas kitokio. keistai įdomi uogų-rožės-woody kombinacija. pradžia - gaivus žalias gūsis, figų priemaiša, paskui rožės duodamas kartumas sumišęs su ambros saldumu.
nu labai savotiškas kvapas g.gif

user posted image
Im Nebel by Softeistanz
Notes: water apple, leather, silver linden, pepper leaf, ginger, milk cedar, green notes, floral notes, incense

dar viena keistenybė biggrin.gif pradžioj priminė Hermes musonus, nes padvelkė papirintu melionu. nežinau, kokie liepžiedžiai yra būtent silver linden, bet liepžiedžius aš čia pagaunu bigsmile.gif ir dar masę kažko, ko neatpažįstu blush2.gif toks įspūdis, kad primaišyta kažko daug, kad nelabai dera tarpusavy (skaitant natas kažkaip panašiai ir atrodo). lyg ir žalias, bet tuo pačiu ir kažkoks dulkėtas, negaivus kvapas. bet įdomus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 21 rugpjūčio 2011 - 21:21
Bandžiau,lyginau tarpusavy,matavausi... smile.gif
user posted image user posted image user posted image
Turi jie panašumo,tas pats bendras pudrinis-švaros kvapas,bet,jei kas duotų imčiau Urban Musk smile.gif ,juose nėra anyžių.Jie man ryškiausi Pure Musk,o Jasmine Musk jazminų visai nepagaunu unsure.gif .
Bet Urban Musk tikrai geras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 27, 12:24)
Turi jie panašumo,tas pats bendras pudrinis-švaros kvapas,bet,jei kas duotų imčiau Urban Musk smile.gif ,juose nėra anyžių.Jie man ryškiausi Pure Musk,o Jasmine Musk jazminų visai nepagaunu unsure.gif .

Man kaip tik pabandžius Jasmine Musk užpuolė visaapimantys jazminai g.gif
Išties neimčiau nė vieno, bet jei reiktų rinktis - irgi Urban Musk drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 27, 11:24)

O White Suede? Man labiausia įstrigo, ir labai norėčiau buteliuko rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 08 27, 11:49)
O White Suede? Man labiausia įstrigo, ir labai norėčiau buteliuko  rolleyes.gif .

Su šiais dar nepažįstama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 08 27, 11:42)
Man kaip tik pabandžius Jasmine Musk užpuolė visaapimantys jazminai  g.gif
Išties neimčiau nė vieno, bet jei reiktų rinktis - irgi Urban Musk  drinks_cheers.gif

Manau,čia dėl visko kalti anyžiai-mano santykiai su jais išvis keisti ,tokie myliu-nekenčiu g.gif .Jei jie tokiam šaltam fone kaip Apres l'Ondee,viskas gerai,bet jei kvapas šiltesnis,pvz. Kiss Me Tender Patricijos Nikolai,tada-veu...matyt,todėl ir jazminai nuo manęs pasislėpė.
Atsakyti