Nu dievuli laikosi nezmoniskai,bet jau kvapas
Testavau labai isgirtus mamyciu Hipnotic Poison Dior
Ui nepatinka
Įkišau nosį į naujieną

http://www.fragranti...Body-13014.html
mano nuomone,neišlaikė lygio Burberry...Jų kvapai paprastai tokie "mandagūs",subtilūs,neišsišokantys,o čia-malonios tik pirmosios pora minučių,kol groja vaisiai,o po to-"bezpardonna" salduma,sandalwood permuša visa kita.Įtraukiu į sąrašą,kuriais nenoriu kvepėti
jau senokai taip nenorėjau nusiplauti riešo

http://www.fragranti...Body-13014.html
mano nuomone,neišlaikė lygio Burberry...Jų kvapai paprastai tokie "mandagūs",subtilūs,neišsišokantys,o čia-malonios tik pirmosios pora minučių,kol groja vaisiai,o po to-"bezpardonna" salduma,sandalwood permuša visa kita.Įtraukiu į sąrašą,kuriais nenoriu kvepėti
užsipurškiau pratestuoti dior mis dior cherie EDP.. nu aš visu saldėsiu megėja šeip .. bet nuo šitų net pykina
eina sau .. nėr taip buve..
QUOTE(egliuchiux @ 2011 08 30, 12:25)
užsipurškiau pratestuoti dior mis dior cherie EDP.. nu aš visu saldėsiu megėja šeip .. bet nuo šitų net pykina
eina sau .. nėr taip buve.. 
Į temą - Azzaro 9 by Azzaro
Gėlinė bomba, vos lašelytis šluote iššluotų iš aplinkos senųjų kvepalų negerbėjus ("nu ir prisipurškei" - pareiškė MB, nors tas "prisipurškei" buvo vienas mažas purkštelėjimas). Tipiškas savo gimimo laikmečiui, primenantis Rumbą ar Lou Lou - sodrus, daugiasluoksnis, smilkališkas, net deginantis, aižiai saldus fonas iš kurio išsiskiria labai stiprios gėlinės natos. Va kas gaunasi sumaišius man nelabai maišomus pakalnučių ir tuberosų kvapus. Šie du man ir dominuoja, persmelkdami vienas kitą. Viršutinėms natoms pravėsus išlenda gvazdiko aštrumas, kvapas artėja vyriškų kvepalų link. Miela seniena, toks šiek tiek "bardakas", prikrauta daug visko prieštaringo - nebežinai ar kvapas šiltas ar šaltas, per stiprus saldumas slopinamas rūgščiais citrusais - rezultatas "atominis" ir vos atlaikomas. Padoriai ir nepasikvėpinau, tik jau kelintą kartą testuoju - vis tyrinėju ant riešo. Tikrai ne kasdieniai, bent man, išskirtinės nuotaikos ir dėmesio reikalaujantys kvepalai. Mėgstu tokius kompleksiškus kvepalus tada, kai turiu laiko sekti kitimą...
QUOTE(rusma @ 2011 09 02, 07:46)
mane taip pat pykina nuo Chanel Coco Mademoiselle ir Chance
po rusmos iškalbingų testavimų labai norisi ir pačiai pratestuot
QUOTE(rusma @ 2011 09 02, 08:46)
Į temą - Azzaro 9 by Azzaro
Gėlinė bomba, vos lašelytis šluote iššluotų iš aplinkos senųjų kvepalų negerbėjus ("nu ir prisipurškei" - pareiškė MB, nors tas "prisipurškei" buvo vienas mažas purkštelėjimas). Tipiškas savo gimimo laikmečiui, primenantis Rumbą ar Lou Lou - sodrus, daugiasluoksnis, smilkališkas, net deginantis, aižiai saldus fonas iš kurio išsiskiria labai stiprios gėlinės natos. Va kas gaunasi sumaišius man nelabai maišomus pakalnučių ir tuberosų kvapus. Šie du man ir dominuoja, persmelkdami vienas kitą. Viršutinėms natoms pravėsus išlenda gvazdiko aštrumas, kvapas artėja vyriškų kvepalų link. Miela seniena, toks šiek tiek "bardakas", prikrauta daug visko prieštaringo - nebežinai ar kvapas šiltas ar šaltas, per stiprus saldumas slopinamas rūgščiais citrusais - rezultatas "atominis" ir vos atlaikomas. Padoriai ir nepasikvėpinau, tik jau kelintą kartą testuoju - vis tyrinėju ant riešo. Tikrai ne kasdieniai, bent man, išskirtinės nuotaikos ir dėmesio reikalaujantys kvepalai. Mėgstu tokius kompleksiškus kvepalus tada, kai turiu laiko sekti kitimą...
Kaip seniai laukiau rusmos aprašymų. Kaip romaną skaitai. Komplimentai
Tos bobos ir aš norėsiu po poros mėnesių
QUOTE(rutule @ 2011 09 02, 12:21)
Kaip seniai laukiau rusmos aprašymų. Kaip romaną skaitai. Komplimentai 
Tos bombos ir aš norėsiu po poros mėnesių
Tos bombos ir aš norėsiu po poros mėnesių
Bombos turėjau omeny
Testuoju kažkada turėtą, labai senai įsimylėtą kvapą Kenzo Kashaya. Prieš kokį dešimtmetį turėjau miniatiūrą, o dabar atėjo laikas šiek tiek didesniam kiekiui. Nuostabus kvapas
Sena meilė sugrįžo kartu su per šį kvapą išplaukiančiais prisiminimais
miss dior cherie man
panasumo tarp ju visai nerandu. prisimenu, kai bandziau Chanel Coco Mademoiselle, MB uzuodes pakomentavo "kazkokiais nekokiais kvepalais pasikvipinai"
Visiškai man nepanašūs, net šalia nestovėję
QUOTE(HappyAngel @ 2011 09 02, 20:35)
Visiškai man nepanašūs, net šalia nestovėję
Cherie pakęsti negaliu, iš karto nuo jų galvą nežmoniškai skauda, o Mademoiselle galiu "dėvėti" ir kartais "dėviu", jokios neigiamos reakcijos jie man nesukelia 
Man lygiai tas pats
QUOTE(Tays @ 2011 09 02, 21:46)
Man lygiai tas pats
Ne tai kad Madmuazelė būtų mėgstamiausia, bet kartais užsimanau. Cherie - nei už ką