QUOTE(jjjolanta @ 2011 03 04, 08:29)
Uztat ir i drauges taikausi

mes dar pakovosim uz savo vaikus:)
dviese bus lengviau, nors man atrodo, kad jūsų mokykloj nereiks tiek kovot

bent jau labai tikiuosi
QUOTE(Atėnė V @ 2011 03 04, 11:48)
Aš tai niekaip negaliu suprasti, kodėl, kai vaikas turi mokymosi problemų, mokytojai modifikuoja ar adaptuoja ugdymo programas, bet nei pirštelio nepajudina, kad modifikuotų ar adaptuotų medžiagos pateikimo būdus. Pirmadienį eisiu į mokyklą, būtinai padiskutuosiu su pavaduotoja ugdymui šiuo klausymu. Vienas iš vertinimo uždavinių: - padėti mokytojui įžvelgti mokinio mokymosi galimybes, nustatyti problemas ir spragas, diferencijuoti ir individualizuoti darbą, parinkti ugdymo turinį ir metodus. Taigi turės galimybę papasakoti man, kokius mokymo metodus jie taiko dirbdami su mano vaiku. Dabar darau išvadą, kad jokių specialių metodų netaiko.
pas mus irgi tas pats, o jų pasiteisinimas - mes norim, kad jūsų vaikas būtų laimingas

nes pasak jų vaikas nenori mokytis ir jam nereikia

tai jei tuom vadovautis, tai jis augtų ir nesiprausęs ir nemiegojęs ir nevalgęs ir t.t.
QUOTE(laguna11 @ 2011 03 04, 15:55)
mamytes,jus cia viska zinancios

nepaisant,kad as maniau kad mano mazius tiesiog TIK nekalba ir sunkiau sukaupia demesi,nepaisant kad darzelio aukletoja ji giria uz savarankiskuma,ir kad "jis viska viska supranta,atsimena,tik kolkas nemoka zodziais pasakyti", mums paskyre sunkia negalia su spec.prieziura
cia musu paskutinis disko testas buvo labai blogas,nes kaip esu sakiusi mazius ten vrc niekaip neprisitaike eit i tuos kabinetus padirbeti,ir del to net neisbuvom viso laiko..
gal jus mielosios zinote,kaip bus man su darbu tokiu atveju?kita savaite man reikia i darbo birza,ar as galiu dar kazkur legaliai darbintis?ar jau cia ta prieziura pririsa mane?nes mazius su didziausiu noru eina i darzeli visa diena,jokiu asareliu,tai man veltui irgi nesinores namuose sedeti kai viska susitvarkysim
gali būti 100% tikra, kad tikrai gali dirbti, nebent tu atiduotum savo vaiką augint valstybei (tada jo neįgalumo pinigus gautų valstybė)
QUOTE(Pou @ 2011 03 04, 20:20)
Atleiskit už fotkių kokybę - su telefonu fotkinau. Na va, pasidžiaukit kartu su manimi. Žemai lenkiuosi Cezi. Dirbinys išties labai gražus, kruopštus ir šiltas. Ačiū labai, labai
meškiui tinka
QUOTE(jjjolanta @ 2011 03 05, 08:58)
Pritariu. Dabar jau tecia karta tvarkau sunui dokumentus del neigalumo , tai is savo patirties galiu pasakyti tik tiek, kad visus kartus vaiko psichiatre mus siunte daryti testu pas psichologus i Kauno VRC, dabar buvom Kaune Neurologijos klinikoj, nes i Vilniaus VRC nesulaukem kvietimo guldymui. O paskui viska tvarko poliklinikoj gydytojai.
o man teko pačiai reikalaut pertyrimo

nes jei atrodė, kad 5 metų senumo dokumentai yra tinkami
taigi turėk omenį, kad ir su medikais čia teks pasiginčyt jei norėsi gaut tai kas tau priklauso