Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas -5

Šį kartelį visi natūralūsir homeo vaistai nebesuveikė - abu su J ospamoxinamės verysad.gif Aš jau kaip ir sveikstu, o J stipriai kosėja. Ir vėl reiks suktis kitą savitę be darželio. O varge...
Kažkaip nebeprikalbinu jo inhaliatoriaus kvėpuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 03 04, 16:06)
Sveikos.
Aš taip pat turiu nuostabų pakabuką, darytą Cezi. Parodyčiau, tik neišeina man  doh.gif

Turi išsisaugojusi nuotrauka?
Tuomet eik i puslapi www.radikal.ru, ten spausk BROWSE, tada prikabink foto ir spausk ZAGRUZIT. Tada nukopijuok 8 nuoroda ir ikelk ja i savo posta čia, SM. labai lauksim mirksiukas.gif thumbup.gif
QUOTE(Ice @ 2011 03 04, 18:02)
Šį kartelį visi natūralūsir homeo vaistai nebesuveikė - abu su J ospamoxinamės verysad.gif Aš jau kaip ir sveikstu, o J stipriai kosėja. Ir vėl reiks suktis kitą savitę be darželio. O varge...
Kažkaip nebeprikalbinu jo inhaliatoriaus kvėpuoti  g.gif

4u.gif Laikykites 4u.gif
O mums šį karta VRC sekasi tiesiog gerai. Psichologei tai is viso pavyksta is jo isgut viska ka reikia, tik, zinoma, ne akiu kontakta. na bet svarbu, kad be isteriju apsieinam, tas smagu.
Atsakyti
Atleiskit už fotkių kokybę - su telefonu fotkinau. Na va, pasidžiaukit kartu su manimi. Žemai lenkiuosi Cezi. Dirbinys išties labai gražus, kruopštus ir šiltas. Ačiū labai, labai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 03 04, 20:20)
Atleiskit už fotkių kokybę - su telefonu fotkinau.

Niu super super-labai grazu, net ir meškiukui labai tinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 02, 19:53)
as kaip tikroveje yra nzn - tik mums kala per paskaiats i galva - kad IQ  gali nustatinet tik suejus 7 metams - nera testu nuo ankciau ir VRC nesitiki kad kazka daro ne taip, nebent jums PPT nustatinejo g.gif

Mums VRC sakė, kad nuo 6 - 6.5 metų.

QUOTE(laguna11 @ 2011 03 04, 15:55)
mamytes,jus cia viska zinancios 4u.gif  ax.gif  nepaisant,kad as maniau kad mano mazius tiesiog TIK nekalba ir sunkiau sukaupia demesi,nepaisant kad darzelio aukletoja ji giria uz savarankiskuma,ir kad "jis viska viska supranta,atsimena,tik kolkas nemoka zodziais pasakyti", mums paskyre sunkia negalia su spec.prieziura verysad.gif 
cia musu paskutinis disko testas buvo labai blogas,nes kaip esu sakiusi mazius ten vrc niekaip neprisitaike eit i tuos kabinetus padirbeti,ir del to net neisbuvom viso laiko..
gal jus mielosios zinote,kaip bus man su darbu tokiu atveju?kita savaite man reikia i darbo birza,ar as galiu dar kazkur legaliai darbintis?ar jau cia ta prieziura pririsa mane?nes mazius su didziausiu noru eina i darzeli visa diena,jokiu asareliu,tai man veltui irgi nesinores namuose sedeti kai viska susitvarkysim schmoll.gif  unsure.gif

Nors pas mano sūnų vidutinė, manau, kad galiu atsakyti. Kai pildysi savivaldybės socialiniam skyriuje popierius pinigučiams gauti, vienas klausimų bus: ar lanko vaikas ugdymo įstaigą ir kokio ji pobūdžio. Jei tai būtų ale internatas, kur valstybė skiria pinigus jo išlaikymui (maitinimui, drabužiams ir t.t.), tuomet jums nebūtų skirti pinigai. Parašysi, kokio pobūdžio lanko ug. įstaigą ir viskas.
QUOTE(Ice @ 2011 03 04, 18:02)
Kažkaip nebeprikalbinu jo inhaliatoriaus kvėpuoti  g.gif

Sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 03 04, 19:21)
Turi išsisaugojusi nuotrauka?
Tuomet eik i puslapi www.radikal.ru, ten spausk BROWSE, tada prikabink foto ir spausk ZAGRUZIT. Tada nukopijuok 8 nuoroda ir ikelk ja i savo posta čia, SM. labai lauksim mirksiukas.gif  thumbup.gif

Ačiū mirksiukas.gif Bandžiau per kitą puslapį ir kažką ten primaklinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 03 04, 20:31)
Niu super super-labai grazu, net ir meškiukui labai tinka wub.gif

Taip labai, labai gražus. Tik gaila, kad labai prasta nuotraukų kokybė - neatsispindi nė šimtoji dalis grožio. Nežinau ar jums matosi, labai gražiai ir kita pusė išraižyta dėlionės dalelėmis - galima nešioti pakabuką iš abiejų pusių.

O meškius tai taip, bandė jau jis čia pretenzijas pareikšti į šitą grožį, bet leidau tik pasimatuot - puošiuos tik aš bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 03 04, 20:54)
Taip labai, labai gražus. Tik gaila, kad labai prasta nuotraukų kokybė - neatsispindi nė šimtoji dalis grožio. Nežinau ar jums matosi, labai gražiai ir kita pusė išraižyta dėlionės dalelėmis - galima nešioti pakabuką iš abiejų pusių.

O meškius tai taip, bandė jau jis čia pretenzijas pareikšti į šitą grožį, bet leidau tik pasimatuot - puošiuos tik aš  bigsmile.gif

Oj, aš TIKRAI ZINAU, kaip tai atrodo realiai, nes mano gi labai panašu ir nugarytė taip pat išraižyta. Ir dar man patinka, kad matosi, jog tai ranku darbas (na čia jau mano tuštybė pasireiškia.. blush2.gif )
Taigi, 10 balų cezi. thumbup.gif

Kalbat apie neįgalumą.. Mums kažkodėl "stabdo" jį... Kadangi is VRC tada išvykom be išvadų, nes tiesiai į santarų neurologinį del epilepsijos vaziavom, gavosi, kad negavo ir rekomendacijų dėl neįgalumo. Aš tada ir neprašiau, žinoma. Po to, jau po neurologinio išvadų Mikulėnaitė pati prakalbo, kad skirs lengva negalia, padės sutvarkyti dokumentus. Tačiau taip ir nutilo..Nieko nebekalba, nebesiūlo... Matyt taupo valstybės pinigučius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 03 04, 21:03)
Oj, aš TIKRAI ZINAU, kaip tai atrodo realiai, nes mano gi labai panašu ir nugarytė taip pat išraižyta. Ir dar man patinka, kad matosi, jog tai ranku darbas (na čia jau mano tuštybė pasireiškia.. blush2.gif )
Taigi, 10 balų cezi. thumbup.gif

Kalbat apie neįgalumą.. Mums kažkodėl "stabdo" jį... Kadangi is VRC tada išvykom be išvadų, nes tiesiai į santarų neurologinį del epilepsijos vaziavom, gavosi, kad negavo ir rekomendacijų dėl neįgalumo. Aš tada ir neprašiau, žinoma. Po to, jau po neurologinio išvadų Mikulėnaitė pati prakalbo, kad skirs lengva negalia, padės sutvarkyti dokumentus. Tačiau taip ir nutilo..Nieko nebekalba, nebesiūlo... Matyt taupo valstybės pinigučius lotuliukas.gif

tai gali nekalbėti, jie tik rekomenduoja - gali net ir nerašyti. Mes be jų didesnę gavom antrąkart, kai tvarkėmės. Juk komisija vertins visus išrašus, o jūsų duomenys tempia ant lengvos, jei galima taip išsireikšti.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 03 04, 21:13)
tai gali nekalbėti, jie tik rekomenduoja - gali net ir nerašyti. Mes be jų didesnę gavom antrąkart, kai tvarkėmės. Juk komisija vertins visus išrašus, o jūsų duomenys tempia ant lengvos, jei galima taip išsireikšti.

O galima be jų tvarkytis? blink.gif Tiesiog rinkt dokumentus, nest pediatrei kad supildytu tas formas ir pateikt neigalumo komisijai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 04 kovo 2011 - 21:18
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 03 04, 21:17)
O galima be jų tvarkytis? blink.gif Tiesiog rinkt dokumentus, nest pediatrei kad supildytu tas formas ir pateikt neigalumo komisijai? g.gif

Siaip diagnoze tokiuose dalykuose man atrodo tretinio lygio gydymo istaiga turi nustatyti. O veliau tais dokumentais vadovaujasi ir kiti medikai.
Bet jie gali ir nerasyti rekomendaciju del negalios, svarbu, kad jie pateiktu isvadas. Juk matysis testu rezultatai, o va juos ir vertina komisija.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 03 04, 22:30)
Siaip diagnoze tokiuose dalykuose man atrodo tretinio lygio gydymo istaiga turi nustatyti. O veliau tais dokumentais vadovaujasi ir kiti medikai.
Bet jie gali ir nerasyti rekomendaciju del negalios, svarbu, kad jie pateiktu isvadas. Juk matysis testu rezultatai, o va juos ir vertina komisija.

Pritariu. Dabar jau tecia karta tvarkau sunui dokumentus del neigalumo , tai is savo patirties galiu pasakyti tik tiek, kad visus kartus vaiko psichiatre mus siunte daryti testu pas psichologus i Kauno VRC, dabar buvom Kaune Neurologijos klinikoj, nes i Vilniaus VRC nesulaukem kvietimo guldymui. O paskui viska tvarko poliklinikoj gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(jjjolanta @ 2011 03 04, 08:29)
Uztat ir i drauges taikausi biggrin.gif mes dar pakovosim uz savo vaikus:)

dviese bus lengviau, nors man atrodo, kad jūsų mokykloj nereiks tiek kovot mirksiukas.gif bent jau labai tikiuosi g.gif
QUOTE(Atėnė V @ 2011 03 04, 11:48)
Aš tai niekaip negaliu suprasti, kodėl, kai vaikas turi mokymosi problemų, mokytojai modifikuoja ar adaptuoja ugdymo programas, bet nei pirštelio nepajudina, kad modifikuotų ar adaptuotų medžiagos pateikimo būdus. Pirmadienį eisiu į mokyklą, būtinai padiskutuosiu su pavaduotoja ugdymui šiuo klausymu. Vienas iš vertinimo uždavinių: -  padėti mokytojui įžvelgti mokinio mokymosi galimybes, nustatyti problemas ir spragas, diferencijuoti ir individualizuoti darbą, parinkti ugdymo turinį ir metodus. Taigi turės galimybę papasakoti man, kokius mokymo metodus jie taiko dirbdami su mano vaiku. Dabar darau išvadą, kad jokių specialių metodų netaiko.

pas mus irgi tas pats, o jų pasiteisinimas - mes norim, kad jūsų vaikas būtų laimingas doh.gif nes pasak jų vaikas nenori mokytis ir jam nereikia doh.gif tai jei tuom vadovautis, tai jis augtų ir nesiprausęs ir nemiegojęs ir nevalgęs ir t.t.

QUOTE(laguna11 @ 2011 03 04, 15:55)
mamytes,jus cia viska zinancios 4u.gif  ax.gif  nepaisant,kad as maniau kad mano mazius tiesiog TIK nekalba ir sunkiau sukaupia demesi,nepaisant kad darzelio aukletoja ji giria uz savarankiskuma,ir kad "jis viska viska supranta,atsimena,tik kolkas nemoka zodziais pasakyti", mums paskyre sunkia negalia su spec.prieziura verysad.gif 
cia musu paskutinis disko testas buvo labai blogas,nes kaip esu sakiusi mazius ten vrc niekaip neprisitaike eit i tuos kabinetus padirbeti,ir del to net neisbuvom viso laiko..
gal jus mielosios zinote,kaip bus man su darbu tokiu atveju?kita savaite man reikia i darbo birza,ar as galiu dar kazkur legaliai darbintis?ar jau cia ta prieziura pririsa mane?nes mazius su didziausiu noru eina i darzeli visa diena,jokiu asareliu,tai man veltui irgi nesinores namuose sedeti kai viska susitvarkysim schmoll.gif  unsure.gif

gali būti 100% tikra, kad tikrai gali dirbti, nebent tu atiduotum savo vaiką augint valstybei (tada jo neįgalumo pinigus gautų valstybė)

QUOTE(Pou @ 2011 03 04, 20:20)
Atleiskit už fotkių kokybę - su telefonu fotkinau. Na va, pasidžiaukit kartu su manimi. Žemai lenkiuosi Cezi. Dirbinys išties labai gražus, kruopštus ir šiltas. Ačiū labai, labai  wub.gif

meškiui tinka lotuliukas.gif

QUOTE(jjjolanta @ 2011 03 05, 08:58)
Pritariu. Dabar jau tecia karta tvarkau sunui dokumentus del neigalumo , tai is savo patirties galiu pasakyti tik tiek, kad visus kartus vaiko psichiatre mus siunte daryti testu pas psichologus i Kauno VRC, dabar buvom Kaune Neurologijos klinikoj, nes i Vilniaus VRC nesulaukem kvietimo guldymui. O paskui viska tvarko poliklinikoj gydytojai.

o man teko pačiai reikalaut pertyrimo doh.gif nes jei atrodė, kad 5 metų senumo dokumentai yra tinkami doh.gif
taigi turėk omenį, kad ir su medikais čia teks pasiginčyt jei norėsi gaut tai kas tau priklauso doh.gif
Atsakyti