Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas -5

QUOTE(Ice @ 2011 02 10, 12:25)
Mes homeopatiją bandom - ar ji padeda? Sunku atsakyti. Atrodo, kad padeda. Bent aš tuom tikiu. O gal padeda visas kompleksas, viskas, ką darome...

QUOTE(Žvėriukė @ 2011 02 10, 12:59)
O kur ir pas ka jus kreipetes ?

Va-va, Ice, aš irgi norėjau paklausti, o kur radai homeopatą?

Mano kolegė važiuoja į Rokiškį pas kažkokią homeopatę (pavardės nesakė).
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2011 02 10, 13:07)
Va-va, Ice, aš irgi norėjau paklausti, o kur radai homeopatą?

Mano kolegė važiuoja į Rokiškį pas kažkokią homeopatę (pavardės nesakė).

ta rokisky zinau - laaabai brangininke blush2.gif , Panevezyje veza pas Antanaviciu - kur kas pigiau - ir zirniukus ne jis duoda, o vaistineje liepia nusipirkt, o ta rokisky tipo vaistu duoda - bet paima uz juos net nzn kiek kartu daugiau doh.gif , manau ir Vilniuje ir Kaune yra geru, dar Klaipedoje veza pas Miliu ar kazkaip panasiai pavarde blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 10, 13:05)
o mes isvis stengiames neduot blush2.gif

Mes su jais liežuvį treniruojame. O logopedė patarė duoti ledinukus ir be pagaliukų, kad mokintųsi čiulpti. Nors aš tai labai tų čiulpinukų bijau, kad neužspringtų unsure.gif
Dantis stengiamės gerai vayti - tai gal ir nėra labai blogi tie ledinukai blush2.gif Svarbu saikingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie homeopatus norėtųsi smulkiau sužinot g.gif , nes aš jau planavau į Rokiškį su kolege dumt (ir su mažium, žinoma). Tai Klaipėdoje yra homeopatas?
Norėtųsi kur nors arčiau surasti, kad nereikėtų dar ir kelionei daug pinigų išleist. blush2.gif
Atsakyti
Mūsų homeopatė
Dirba Aukštaičių g. savo kabinete ir BioFirst klinikoj. Skiria Heel vaistus ir LSMU vaistinėje gaminamus žirniukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 10 vasario 2011 - 13:33
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 10, 13:14)
dar Klaipedoje veza pas Miliu ar kazkaip panasiai pavarde blush2.gif

Gal Klaipėdoje Misius? Tik nerandu jo kontaktų, kažkokiam forume užtikau, kad jis lyg tai išvažiavęs pas Ukrainoje žinomą homeopatą Antoną Popovą. g.gif Oi, tai seni duomenys, jis gal ir neišvykęs...
Oi, ne, ne Misius, o Vidmantas Misis.

Straipsnis apie gripą (2009-11 mėn., žodžiu, gana senas jau straipsnis), kur minimas ir homeopatas Misis. Gripą platina baimė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biufka: 10 vasario 2011 - 14:04
Kartais pabendrauju homeopatijos temoje http://www.supermama...;#entry44515403
Tai ten merginos vis mini gydytoją M. Gal čia tas pats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 10, 14:14)

Misis Klaipedoje yra.

QUOTE(Ice @ 2011 02 10, 15:10)
Kartais pabendrauju homeopatijos temoje http://www.supermama...;#entry44515403
Tai ten merginos vis mini gydytoją M. Gal čia tas pats?  g.gif

Ta pati cia mini smile.gif
Mes buvom pas ji, bet homeopatiniai zirniukai tiek mums zalos pridare, kad dar ir dabar pasekmes jauciamos. Paskyre zirniukus, kurie neva turejo panaikinti nagu kramtyma ir paskatinti kalbos raida, taciau jie issauke tokius agresijos priepuolius vaikui, kad nebuvom dar tokiu regeje. Veliau doze sumazino, taciau situacija nesikeite: nagu kramtymas isliko (gydytojas zadejo 100% veikima), kalbai itakos neturejo, o vaiko savijauta buvo labai bloga. Tik visai nutraukus zirniukus, pamazu viskas grizo i savo vezes.
Po to ivykio, as labai atsargiai ziuriu i homeopatija.
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 02 10, 14:51)
Misis Klaipedoje yra.
Ta pati cia mini smile.gif
Mes buvom pas ji, bet homeopatiniai zirniukai tiek mums zalos pridare, kad dar ir dabar pasekmes jauciamos. Paskyre zirniukus, kurie neva turejo panaikinti nagu kramtyma ir paskatinti kalbos raida, taciau jie issauke tokius agresijos priepuolius vaikui, kad nebuvom dar tokiu regeje. Veliau doze sumazino, taciau situacija nesikeite: nagu kramtymas isliko (gydytojas zadejo 100% veikima), kalbai itakos neturejo, o vaiko savijauta buvo labai bloga. Tik visai nutraukus zirniukus, pamazu viskas grizo i savo vezes.
Po to ivykio, as labai atsargiai ziuriu i homeopatija.

Hmm...na taip, su homeopatija galima nepataikyti, taip sakant, mums vienas paskirtas kursas irgi labai netiko (vaikas per daug suaktyvėjo, negalėjome vakarais užmigdyti, atsirado agresija) - bet paskui kiti paskirti vaistai labai tiko (panašu, kad po jų pagerėjo akių kontaktas, vaikas tapo ramesnis, gerai užmiega, susitvarkė viduriai) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 02 10, 16:03)
Hmm...na taip, su homeopatija galima nepataikyti, taip sakant, mums vienas paskirtas kursas irgi labai netiko (vaikas per daug suaktyvėjo, negalėjome vakarais užmigdyti, atsirado agresija) - bet paskui kiti paskirti vaistai labai tiko (panašu, kad po jų pagerėjo akių kontaktas, vaikas tapo ramesnis, gerai užmiega, susitvarkė viduriai)  g.gif

Mums netiko ir antri vaistai, kurius paskyre. Pabijojom eksperimentuoti su vaiku, nes jam tikrai buvo labai blogai: toks jausmas, kad viduje ji kas draskytu, plese nuo saves rubus, klyke ir akys tokios issigandusios buvo. Supanikavom ji toki pamate ir tiesa sakant, nepasitikejimas didelis tais zirniukais atsirado, nes homeopatas mums garantavo, kad zalos tikrai jie nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2011 02 10, 12:08)
Labas, mamytes  4u.gif
Nezinau ar cia pataikiau ar ne, bet noriu pasipasakot savo dabartinius isgyvenimus del savo vaiko  verysad.gif Diagnozes mes kolkas jokios neturim, bet.....bijau, kad galim turet ta, kuria yra temele pavadinta  verysad.gif
Visa is pradziu.....
Auginu berniuka, jam dabar 2 metukai ir beveik 1 menuo.
Vaikutis nekalba. Taria tik mama, tete, apapa, ne ne ne....o visi kiti zodziai yra jo paties marmaliavimas.
Pagrindiniai ji dominantys zaislai yra masinytes.....kartais su jomis zaidzia taip kaip ir dera su jomis zaist, graziai vazineja po grindis, o kartais apvercia masinele ant stogo, ja suka arba suka jos ratus ir stebi. Labai megsta kamuoliukus - turbut tai pagrindinis zaisliukas kuriuo galiu sudomint. Seniau t.y. dar vasaros pradzioje megdavo ratus sudeliot ant strypo, o dabar deda nebent tik kai as paimu rata i rankas ir liepiu jam uzdet. Jis dabar juos tik ismeto ir stebi kaip sukasi. Dar didelis pomegis yra stebet besisukanti skalbimo masinos buga. Kol masina "dirba", tai gali ilgai ir nuobodziai stebet ten besisukancius skalbinius. Nemegsta knyguciu...nebent tose knygelese yra nupiestas apskritimas. Jei as jam sakau, kad parodyk kur suniukas, tai jis tik liecia puslapyje esanti apskritima. Seniau mokejo parodyt kur knygeleje yra suniukas, masina ,dede. Dabar nebe  verysad.gif Jei paprasydavau atnest masinyte ar ja parodyt, tai jis arba atnesdavo man arba paemes mane uz rankos nuvesdavo prie masinos ir parodydavo paemes mano ranka. Pirstuku i daiktus nerodo. Pirstukas reikalingas jam tik pasakyt ne ne ne. Jei kazko nori, tai paima mane uz rankos ir veda prie norimo daikto. Jei as nesuprantu ko nori, tada prasideda verkimas, isterijos....jis paaiskint nemoka, o as jo nesuprantu  verysad.gif Dar, jis pradejo nebereaguot i savo varda....negaliu sakyt, kad visada nereaguoja, bet dabar jau labai daznai. Megsta zaisti vienas...niekada nepraso manes, kad as zaisciau su juo, nebent tai butu gaudynes. Seip jis gana linksmas berniukas, bet uzdaras. Kartais sedi ant sofos, ziuri i TV, gali ji saukt kiek nori, o jis neatsiliepia....atrodo, kad ziuri kazkur i nieka...uzsisvajojes buna.
Kai gime, buvo normalus vaikas. Ir zaisliukus liesdavo, imdavo juos, zaisdavo, ir guguodavo, ir sypsodavos, ir i mus kreipdavo demesi...tik vos veliau pradejo vaiksciot - 1 metuku ir 2 men. Bet kai pradejo, tai pradejo...atsistojo ir nuejo. Jokiu griuvimu nebuvo. Kad dar nekalba, kazkaip nekreipiau demesio, galvojau sueis du metukai ir po truputi gal prades, nes vaiksciot irgi veliau pradejo, bet  verysad.gif Netaria ne vieno normalaus zodzio....visiskai neivardija daiktu. Jei as ji pakvieciu ir nusisypsau, tai jis irgi i mane pazvelges sypsosi. Garsu nebijo. Zmoniu nebijo. Bet jei ji kalbina, tai ne visada kreipia demesi i kalbinantiji. Labai nevalgus. Dar iki siol nemoka valgyt pats, nebent tai butu kazkoks sausainis ar kukuruzas. Slapiu maisto produktu neima i rankas visiskai. Kad sakute ir saukstas yra valgymo irankis, zino, bet nesinaudoja. Gertuveles irgi neima i rankas, turim ja mes patys palaikyt, kad atsigertu.
Paskutiniu metu labai ilgai teko guleti man ligoninej is kurios grizau su mazu broliuku. Po mano grizimo labai isryskejo visi jo tie keisti bruozai....visiskai su vaiku nesusikalbu  verysad.gif Nors iki to laiko, kazkaip man atrode normalus vaikas. Nu pasioziuodavo kartais, bet kiek vaiku nesioziuoja. Tai kazkaip nekreipiau demesio, o ir "susikalbedavom" iki to laiko. O dar kazkokie keisti ranku judesiai atsirado...isskecia  delniuka ir deda prie burnytes...ir tai daro net begiodamas po kambari.
Su puoduku dar vis nedraugaujam. Jei netycia iseina pagaut sysiuka ir as dziaugiuos, kad mums pavyko, tai jam visiskai vienodai rodo tas mano dziaugsmas.
Man labai neramu  verysad.gif Atrodo , kad kol gulejau ligoninej, kazkas butu pakeites mano vaika  verysad.gif Nesuprantu, ar cia tik laikinas musu "nesusikalbejimas" ar tai jau diagnoze  verysad.gif Uzrasiau ji pas savo seimos gydytoja. Gal kazka patars...o gal nuramins, kad cia viskas normalu  g.gif
Kaip jums, auginancius autistukus , atrodo mano pasakojimas apie mano vaika? Ar jis dar mazas ir ner ko is jo noret, ar reikia kazkur lekt ji rodyt ir prasyt pagalbos.
Nezinau ko griebtis  verysad.gif Jei dar kazko noresit isgirst apie mano vaikuti, klauskit...i viska atsakysiu.
Ir dar.....kai buvo laikas MMR skiepui, tai labai ilgai masciau ar ji skiepyt, nes buvau prisiskaicius apie sito skiepo zala. Bet kazkaip gydytoja atkalbejo. O dabar kiek mano atmintis atgamina, tai jo tas raidos sutrikimas man pradejo matytis nuo vasaros...kaip tik po to skiepo  verysad.gif

Labukas. Nu maniškis labai panašiai elgesi tokio amžiaus: mokejo pasakyt mama, tete, lempa, baba (1 metu pazinojo visa abecele). Irgi knygutes jam patiko tik vartyti, o kas nupiesta jo nedomino. Skalbimo masina jo zaislas iki siol, viska sukdavo ka tik galima pasukti, nerode pirstu, o rode su mano ranka, irgi isterijos, jei ko nesuprasdavau, arba jei kas jam nepavykdavo. Pats nevalgydavo.
O tai iki antro vaiko gimimo tu požymiu nebuvo???
Aš šiaip nuvesčiau pas neurologę, o ne pediatrę. Pediatrai dažniausiai net nepastebi autizmo...Maniškis jau buvo 4 metų ir tai pediatrė sakė, kad nieko čia tokio, prakalbės, kiti juk ir dar vėliau ima kalbėti. O neurologė vien kabinete jį pastebėjo, uždavė jam klausimukų biški ir pasakė, kad 90 proc, kad čia autizmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vega2: 10 vasario 2011 - 15:27
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 10, 13:21)

Lesinskiene ten lyg ir nedirba - ja spec pakviecia reikalui esant - ar klystu g.gif , as pati dabar visai noreciau Milda jai  nuvezt parodyt - bet ar ji dirba ne tik privaciai blush2.gif

Taip, Lesinskienė priiminėja vaikus privačiai, tačiau gali būti, kad ją iškvies konsultacijai į VRC, laikas nuo laiko ji ten konsultuoja, kviečiasi ją Mikulėnaitė.
Atsakyti