Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 03 02, 19:54)
oj, kritika tikrai nėra blogai, tik irgi reikia mokėti tą daryti padoriai. Na nesvarbu... smile.gif

ziuriu vis dar verda diskusija apie mano issakyta nuomone vienu interjeru... nu nebukim tokie jautrus. jei tas interjeras butu patalpintas i tema- savo interjera kuriu pati ar kuria nors kita, tai nebuciau visiskai sureagavus, bet kadangi ten skandinavisku stilium net nekvepejo, tai ir pasakiau ka manau. as nepasakiau, kad negrazu. eksterjeras -nuostabus.
dar kazkuri nare pasake, kad savo namu neparodo ir kritikuoja ir tt... tai atsakau, kad jei mano namai butu butent sio stiliaus, tai ir pasirodyciau. o kadangi taip nera, tai nera ko cia ir deti. eini i tam skirta tema ir ten rodaisi. ar ne taip?
beje ta pati nare taip pat gerokai nepataike su savo ale provancisku stilium... nu ir ka? zmones pasake, nukreipe i kita tema ir valio. cia nera ko pykti ar pyktis, tiesiog, jei dedi savo namus i viesus forumus, tai nereiktu tiketis kad visi tik liaupsins, nes gi kiek zmoniu tiek nuomoniu... grozio suvokimas skirtingas ir t.t. cia galima rasyti ir rasyti beletristikas, bet kazi ar reikia...
gyvenkim draugiskai a smile.gif
Atsakyti
giedre.v, ne apie tai diskusija, nepergyvenkite smile.gif čia apie mano namučių pamąstymus.

Beje, į temą, kaip tik turiu skrynę labai panašią į memelietės įdėtą nuotraukoje. Irgi dėsim ,kaip staliuką, ką manot, kaip ją paruošti, galvoju tiesiog nulakuoti matiškai, kad bent pavalymo nebijotų, ar yra kitokių minčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 14 kovo 2011 - 20:42
QUOTE(Lachesė @ 2011 03 14, 20:38)
Beje, į temą, kaip tik turiu skrynę labai panašią į memelietės įdėtą nuotraukoje. Irgi dėsim ,kaip staliuką, ką manot, kaip ją paruošti, galvoju tiesiog nulakuoti matiškai, kad bent pavalymo nebijotų, ar yra kitokių minčių?

aš aliejuočiau ax.gif pavyzdžiui tokia priemone, arba jei įmanoma nusipirkt baldinės alyvos mažą kiekį, tai norint ir pvz. baltą atspalvį suteiktum ax.gif, bet medienos rašto ar senoviškumo anaiptol nepaslėptų smile.gif
Atsakyti
apie aliejų buvau pagalvojusi, bet aliejus pakeičia medienos spalvą, o man tokia graži matinė mediena, sena, natūrali. Nors gal funkciškai būtų labai gerai...
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 02 26, 15:59)
o MB išvažiavo pirkti klavesino. užsigeidė jis jo ir nieko jam nepadarysi  smile.gif nesvarbu, kad nei vienas grot nemokam... na tik perspektyvoj gal vaikai mokysis  doh.gif

o aš taip nenorėjau užgriozdint namų ne itin reikalingais daiktais... ir šiaip dabar neaišku kaip su tuo instrumentu bus, nes bute nėra vietos jam, o namas dabar nešildomas, tai bijau, kad išvis sugadinsim mes jį  doh.gif

Skaitydama temą užsikabinau už klavesino - būtų labai įdomu pamatyti, gal turite foto? ax.gif Ir, jei tai tikrai klavesinas - jo laikymo sąlygos yra gan sudėtingos, tai lepus instrumentas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 kovo 2011 - 23:53
QUOTE(flight @ 2011 03 15, 00:43)
Skaitydama temą užsikabinau už klavesino - būtų labai įdomu pamatyti, gal turite foto?  ax.gif  Ir, jei tai tikrai klavesinas - jo laikymo sąlygos yra gan sudėtingos, tai lepus instrumentas  4u.gif

negaliu nufotografuoti, nes jis name, kuriame dar negyvenam doh.gif
ir pasirodo tai visai ne klavesinas, o pianinas-vargonai doh.gif va kas gaunasi, kai neišmanėlis perka iš neišmanėlio lotuliukas.gif

dėl šito pirkinio mane vis dar kankina dviprasmiški jausmai... daiktas gražus, senovinis, tačiau buvo kurtas skleisti muziką, o ne būti tik interjero detale verysad.gif
na pianinas gal dar visai nieko būtų - juo bent didesnė tikimybė išmokti groti nors kam nors iš šeimos narių, o ir MB kažkada lankė muzikos mokyklą ir gal jam pavyktų kai ką "atgamint" biggrin.gif o jau su tokiu sudėtingu instrumentu tai tik mokantis jau gali groti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 03 15, 13:57)
ir pasirodo tai visai ne klavesinas, o pianinas-vargonai  doh.gif  va kas gaunasi, kai neišmanėlis perka iš neišmanėlio  lotuliukas.gif

Na, aš irgi buvau nustebus - negi Lt kas nors klavesiną pardavinėja? wink.gif
Tai gal pas jus - fisharmonija? Va toks?:

user posted image

Atsakyti
na panašu panašu tikrai smile.gif dizainas kitoks, bet pats principas regis toks pats... dabar kai prieš akis neturiu tai negaliu garantuoti, bet ko gero kad taip smile.gif
Atsakyti
Na, šis instrumentas bent jau nereikalauja tokių girežtų laikymo sąlygų kaip klavesinas smile.gif Ir daug kas priklauso nuo jo būklės - gal jis jau tiek senas ir nerestauruotas (turiu omenyje mechaniką), kad nelabai ir grojantis. Tada galima nesukti galvos dėl muzikos ir džiaugtis kaip gražiu, unikaliu baldu, interjero detale wub.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 03 15, 15:29)
Na, šis instrumentas bent jau nereikalauja tokių girežtų laikymo sąlygų kaip klavesinas smile.gif Ir  daug kas priklauso nuo jo būklės - gal jis jau tiek senas ir nerestauruotas (turiu omenyje mechaniką), kad nelabai ir grojantis. Tada galima nesukti galvos dėl muzikos ir džiaugtis kaip gražiu, unikaliu baldu, interjero detale  wub.gif

na čia mane paguodėt ir pradžiuginot, nes dabar bent žinau ką turim 4u.gif lotuliukas.gif
aišku aš negaliu nustatyti ji būklės, bet regis viskas gerai veikia smile.gif atrodo prižiūrėtas... neilgai dar Lietuvoj gyvena, nelabai senai iš Švedijos parsivežė ji mums pardavę žmonės...
Atsakyti
Sveikutes.

Gražūs prieš pora puslapių įkelti šviesūs namų fasadai. Visad sakiau, kad jei ne raudonas namas, tai bus tada va toks pilkas ar kitoks šviesus su baltais langais ir apvadais.
Dėl pilkų rėmų, tai net nežinočiau ką patart. Jei jums gražu, tai aišku dėkit, tik pilkas rėmas susilieja su stiklo spalva. Net ir toje įkeltoje foto, kur pilki vidiniai suskirstymai, nelabai jų matosi kai blizga stiklas. bet jei tokia mintis ir svajonė, niekam neleiskit jos nukalbėt biggrin.gif

Peržiemojom mediniam name pirmą žiemą. Fura neįvažiavo, viskas gerai lotuliukas.gif
Pastebėjom tik pliusus. Iškart galėjom kraustytis dar nė nebaigus apdailos, nes nebuvo drėgmės, nebuvo kam džiūti, garuoti ir t.t. Namas laaabai šiltutis. Visiškai atpratom nuo bute buvusių 18-19 laipsnių. Visą žiemą nedaug kūrenant turėjom apie 23 laipsnius šilumos. Kaip katinai šildėmės biggrin.gif
Pradžioj lyg buvo šaltų kampukų, bet išsiaiškinom, kad šaltis eina per langus, kurie buvo nereguliuoti. Atvažiavo darbininkai, 5 minutes pasukiojo ir joks šaltukas daugiau nėjo. smile.gif

Dabar labai sprendžiam tvoros dizaino klausimą.
Aš lyg linkstu prie baltos spalvos, bet biškiuką bijau nuolatinių lietuviškų darganų..Gal kas matėt baltų tvorų pas mus? Kaip jos ten atrodo? smile.gif

Atsakyti