Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(superdukra @ 2011 04 07, 21:02)
Esu isimylejusi skandinaviska interjera,  wub.gif  manau lietuviams jis turetu ne tik patikti bet ir tikti, juk kaip bebutu esam arciau tu krastu. Pati neseniai isigijau savo nuosava (pagaliau) busta, butas senamiestyje, labai idomus isplanavimas, senu plytusienos apie kurias svajojau 100 metu  wub.gif  , taciau vis suku galva koki interjero stiliu pasirinkti, kokia kryptimi ji irengti, nes nesinori sugadinti buto unikalumo, linkstu prie skandinavisko, tas skaidrumas ir svara paperka. Nors atrodo viskas paprasta ir pakankamai elelmentaru, bet paciaim isties sunku sukurti vientisa interjera, visas detales suderinti, kad neuzgostu viena kitos, ir nepasiklysti parduotuvese  doh.gif
Gal kas galit patarti kur tokiam stiliuj geriausia ieskoti baldu , interjero detaliu. Kokie blusu turgus geriausi siam reikalui? ar galima rasti lt, ar reikia ieskoti svetur?  g.gif

Yra keletas baldu gamintoju Lietuvoje, kurie eksportui skandinavams gamina, gal pas juos vertetu pasidairyti?
Atsakyti
user posted image

user posted image

.......................................................................................

user posted image

.......................................................................................

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 15 balandžio 2011 - 17:39
Pasidairykit idėjų iš suomiškų namų - www.suomiskinamai.lt
Atsakyti
straipsniukas apie IKEA ir lietuvius smile.gif
Atsakyti
mums labai aktuali tema, nes pagal plana geguzes pabaigoje turetume gauti raktus savo pirmiems namuciams.
prisiziurejau nuotrauku sitoje temoje, labai patinka man minimalistinis stilius, sviesios spalvos. tiesiog nenustygstu vietoje kada galesiu pasireiksti. maniskis pareiske, kad jis tik perves pinigus i mano saskaita ir as galiu daryti ka nors noriu, tik be roziniu spalvu turiu apsieiti biggrin.gif

turim ta mineta Ikea cia Airijoj ir as zadu ten apsilankyti ir prisipirkti mielu niekuciu, bet didesniu daiktu ir baldu nepirksiu is Ikea, nes nepasitikiu ju kokybe. siuo metu nuomojam nama, kuri jo savininkas apstate ikea produkcija, tai turiu pasakyti, kad sofa po dvieju metu naudojimo atrodo siaubingai. prarado forma visiskai, nors ikainota apie 400eur. panasiai ikainota dvigule lova taip pat nieko gero. virtuvines kedes pagamintos is tokios minkstos medienos, kad maniskis 'issedejo' jose zymes devedamas dirza su metalinem detalem. laminatas nuo kavos staliuko svetaneje lupasi ir t.t. kazkas yra man pasakes, kad Ikejos idea yra tokia, kad zmones galetu keisti ju namu interjera kas kelis metus, todel baldai neturi buti ilgaamziski bet uztat pigus.
Atsakyti
Sveiki

ziurineju visas foto ir labai i akis krinta sienu apvadai bigsmile.gif labai grazu , tik idomu jie dedami visai balti ar reik dar kazkaip juos dazyt?
Atsakyti
stai ka siulo brazilai 5 svetaines 16 ideju man priimtiniausias caleidocolor stilius ax.gif visi baldai ir dekoracijos is ju alia ikea,tik ten vadinas tok&stok,as jau sau daug ka nuziurejau,bet reiktu sunkvezimio visa tai parvesti... doh.gif ir gero maiso pinigu... unsure.gif
Atsakyti
rekostrukcija ruosiantis isnuomuoti nama isnuonuojamo namo stilius
o cia jau naudojantis google verteju pasidairymui po braziliskus ir netik namu interjerus va cia,nuotrauku dairytis kur casas,apartamentos it tt,kiek veliau jei reikes galesiu kiek ismesti pagrindiniu zodziu brazilu portugalu kalbos zodineli ax.gif
PS tikiuos nesupyksit kad cia taip isiverziau su braziliskais interjerais....bet kai esi taip toli o svarus skandinaviskas stilius toks mielas,tenka dairytis ka galima rasti salia namu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _eu_: 28 balandžio 2011 - 21:47
QUOTE(jautiena @ 2011 04 24, 23:56)
mums labai aktuali tema, nes pagal plana geguzes pabaigoje turetume gauti raktus savo pirmiems namuciams.
prisiziurejau nuotrauku sitoje temoje, labai patinka man minimalistinis stilius, sviesios spalvos. tiesiog nenustygstu vietoje kada galesiu pasireiksti. maniskis pareiske, kad jis tik perves pinigus i mano saskaita ir as galiu daryti ka nors noriu, tik be roziniu spalvu turiu apsieiti biggrin.gif

turim ta mineta Ikea cia Airijoj ir as zadu ten apsilankyti ir prisipirkti mielu niekuciu, bet didesniu daiktu ir baldu nepirksiu is Ikea, nes nepasitikiu ju kokybe. siuo metu nuomojam nama, kuri jo savininkas apstate ikea produkcija, tai turiu pasakyti, kad sofa po dvieju metu naudojimo atrodo siaubingai. prarado forma visiskai, nors ikainota apie 400eur. panasiai ikainota dvigule lova taip pat nieko gero. virtuvines kedes pagamintos is tokios minkstos medienos, kad maniskis 'issedejo' jose zymes devedamas dirza su metalinem detalem. laminatas nuo kavos staliuko svetaneje lupasi ir t.t. kazkas yra man pasakes, kad Ikejos idea yra tokia, kad zmones galetu keisti ju namu interjera kas kelis metus, todel baldai neturi buti ilgaamziski bet uztat pigus.

mes pirkom SBA lova ir ciuzini - superine thumbup.gif suplojom gerai, bet vertejo i tai investuoti nes be savo lovos jau sudetinga issimiegot. visi kiti baltai - uzsakyti pagaminti, dali pirkom is jusu ispeiktos Ikea smile.gif musu svetainej zurnalinis staliukas uz kuri mokejom apie 160lt. labai geras dizainas, geros medziagos - pamaciau ir pasakiau kad sitas stoves musu svetainej biggrin.gif tarnauja puikiai ir dar nesuluzo - jam jau 2,5metu musu buste biggrin.gif
Atsakyti
Kokios uzuolaidos dominuoja skandinaviskam interjere? Ar buna dienines ir naktines, ar labau vienos?
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 04 30, 22:40)
Kokios uzuolaidos dominuoja skandinaviskam interjere? Ar buna dienines ir naktines, ar labau vienos?

pastebėjau, kad dažniausiai išvis nebūna užuolaidų smile.gif o jeigu būna tai labai kuklios, dažnai tik dieninės arba kokios nors plono linelio ar pan. mirksiukas.gif Skandinavai stengiasi, kad namuose būtų kuo daugiau šviesos, tad neblokuoja jos užuolaidomis, nors man daug jaukiau kai yra nors kokios mielos užuolaidėlės ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 01 gegužės 2011 - 12:45
QUOTE(memelietė @ 2011 05 01, 13:21)
pastebėjau, kad dažniausiai išvis nebūna užuolaidų  smile.gif  o jeigu būna tai labai kuklios, dažnai tik dieninės arba kokios nors plono linelio ar pan.  mirksiukas.gif Skandinavai stengiasi, kad namuose būtų kuo daugiau šviesos, tad neblokuoja jos užuolaidomis, nors man daug jaukiau kai yra nors kokios mielos užuolaidėlės  ax.gif

As irgi pastebejau, kad dazniausiai uzuolaidu nebuna. O man norisi ne tik dieniniu, bet ir naktiniu g.gif
Atsakyti