Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Lachesė @ 2011 03 01, 21:52)
Indregu, miela, tik dėl tavęs nutariau čia parašyti!!! nors mūsų butelis mažuliukas, bet bandom šiuo stilium susigalvoti sau interjerą. Supratau,kad būtent tokio stiliaus norėjau visą laiką, tik kaip sakant pavadinimo nežinojau, o pilvu jaučiau biggrin.gif

O jūs ką namuką projektuojat??? Vytautui kilo mintis porą tokios serijos paprojektuoti, kai pasakiau, kad jaučiamas trūkumas.

Ojejjjjjjjjjj, kaip pasiilgau tavęs wub.gif wub.gif Na žinok tada žiūrėsiu akis išpūtus ką jūs ten darysit, nes jau bandau įsivaizduoti kaip bus jauku pas jus. Būtinai rodykis forume, lauksiu labai nekantriai blush2.gif

O mes planuojam planuojam, tik, kad labai lėtai mintys rutuliojasi, žinai vieną kart pabandęs, jau žinai į kokį mišką patenki, tai vis kažkas laiko....

Na aš manau mum reik susibendraut dėl tų reikalų mirksiukas.gif ......
Jau gal matei aš tau parašiau laišką
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif kaip smagu skaityti! ot suveda mus gyvenime vis kitokiose temose, kaip smagu!
radau laiškiuką smile.gif atsakysiu. o apie savo namus net nežinau, kurioje čia temoje rodytis, kai pakritikavo žiaurokai, tai ūpas nukrito rodytis, bet į blogą tikrai dėsiu. Virtuvę dabar labai vis planuojam braižom, galvojam, vonioje irgi dilema, ar gražiai ir mažas dušas, ar padrikai ir dušas didesnis... biggrin.gif kai ilsiuosi nuo diplomo ir galvoju ir ieškau ir saugausi visokią info.

Šaunuolės merginos šią temą užvedusios ir taip sparčiai pildančios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 03 02, 00:01)
wub.gif  wub.gif  wub.gif kaip smagu skaityti! ot suveda mus gyvenime vis kitokiose temose, kaip smagu!
radau laiškiuką smile.gif atsakysiu.  o apie savo namus net nežinau, kurioje čia temoje rodytis, kai pakritikavo žiaurokai, tai ūpas nukrito rodytis, bet į blogą tikrai dėsiu. Virtuvę dabar labai vis planuojam braižom, galvojam, vonioje irgi dilema, ar gražiai ir mažas dušas, ar padrikai ir dušas didesnis... biggrin.gif kai ilsiuosi nuo diplomo ir galvoju ir ieškau ir saugausi visokią info.

Šaunuolės merginos šią temą užvedusios ir taip sparčiai pildančios wub.gif

Na aš irgi pagalvojau vakar, kad susitinkam vis kur nors biggrin.gif O tu tada rodykis šioj temoj, manau visos draugiškai nusiteikusios, nes tema tokia miela širdžiai wub.gif Aš įsivaizduoju kaip jums sunku bus išspausti maximumą nedidelėj erdvėj, bet aš tikiu, kad su jūsų kūrybingumu tai turėtų pavykti, juolab, kad tai jau antras kuriamas būstas ax.gif

O dabar bėgu skaityti laiškiuko, nes labai smalsu, ką parašei mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gražūs sukeltų namukų pavyzdžiai ax.gif .

Mes jau beveik apsisprendėm dėl būsimo namo spalvos, kadangi vieno kaimyno namas raudonų plytų, o kito tikras senų vokiškų plytų - mes nusprendėm kalti lentelėmis ir dažyti sodria raudonų plytų spalva, kad nesugadinti kraštovaizdžio, kadangi namuko vieta istoriškai priklausė vokiškai kultūrai, kuri seniau buvo Klaipėdos krašte. Mes linkę išsaugoti to krašto "veidą", galvojom ir apie mūrinį namą - tačiau paskaičiavus paaiškėjo, kad medinis namas, apkaltas lentelėmis - mums išeitų pigiau, o be to ir daug dalykų galėtų MB padaryti pats. Girdėjom įvairiausių nuomonių, kad medinis namas - sukels daugiau problemų g.gif , nei medinis, tačiau tinkamai jį prižiūrint manau, viskas bus tvarkoje. Man asmeniškai mediniai namukai atrodo jaukesni ir šiltesni, nei mūrinio tipo.
Papildyta:
, kurioje čia temoje rodytis, kai pakritikavo žiaurokai, tai ūpas nukrito rodytis, bet į blogą tikrai dėsiu.Šaunuolės merginos šią temą užvedusios ir taip sparčiai pildančios wub.gif

LACHESE, nesigraužk dėl kritikos, pastebėjau, jog Supermamoj - tai norma (bet kokioj temoj), visoms neįtiksi...su savo skoniu ir pamąstymais... Svarbiausia, kad Tu gerai jaustumeisi savo namuose ir tave džiugintų tai, ką darai...
Atsakyti
gražūs namuliai wub.gif wub.gif gal kada prieis ir pas mus eilė fasadui ( mūras pas mus kaip pas memeliete ) doh.gif
tai ūpas nukrito rodytis, bet į blogą tikrai dėsiu

drąsiai kelk į blogą, o ten mes jau noselę kyštelėsim blush2.gif dar nuorodą tik mestelėk blush2.gif o kritika sakyčiau nėr blogai mirksiukas.gif
psio, sulaukiau šiltesnių orų, tai jau sekm į rietavo blusturgį cool.gif tiek visko noriu, tai jjauč su fūra teks važiuot doh.gif
Atsakyti
tirai į tą kritiką nereikia kreipti dėmesio 4u.gif
kažkaip ir aš pastebėjau, kad yra tokių kurios tik ir nori pasiginčyti, pakritikuoti - atseit savo nuomonę ginti, o iš tikro tik savo nuomonę kitiems įbrukti... nereikia su tokiom įsivelti į ginčus, pasakė kad nepatiko na ir jų reikalas... tongue.gif o tai kitaip doh.gif blink.gif pakanka pažiūrėti temą "žindymas viešoj vietoj" oj oj kas ten darosi doh.gif ten tai jei diskutuotu ne internetu, o gyvai - tai susipeštų lotuliukas.gif

O tai jau RIETAVAS pilnu tempu? jei taip tai ir mums reiks varyt bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 02, 09:41)
Labai gražūs sukeltų namukų pavyzdžiai ax.gif .

Mes jau beveik apsisprendėm dėl būsimo namo spalvos, kadangi vieno kaimyno namas raudonų plytų, o kito tikras senų vokiškų plytų - mes nusprendėm kalti lentelėmis ir dažyti sodria raudonų plytų spalva, kad nesugadinti kraštovaizdžio, kadangi namuko vieta istoriškai priklausė vokiškai kultūrai, kuri seniau buvo Klaipėdos krašte. Mes linkę išsaugoti to krašto "veidą", galvojom ir apie mūrinį namą - tačiau paskaičiavus paaiškėjo, kad medinis namas, apkaltas lentelėmis -  mums išeitų pigiau, o be to ir daug dalykų galėtų MB padaryti pats. Girdėjom įvairiausių nuomonių, kad medinis namas - sukels daugiau problemų  g.gif , nei medinis, tačiau tinkamai jį prižiūrint manau, viskas bus tvarkoje. Man asmeniškai mediniai namukai atrodo jaukesni ir šiltesni, nei mūrinio tipo.

o kurioj čia vietoj įsikursit? ax.gif
man irgi mediniai namukai daug jaukesni... užtai bandysim savo mūrinį paversti į bent panašų į medinį mirksiukas.gif nzn kaip čia mums pavyks... ax.gif

o Lietuvoj jau labai retai kada išgirsi, kad medinis geriau už mūrinį... mes kaip anksčiau svarstėm gal statytis karkasinį ar rąstinį... tai apie karkasinį komentaras svarbiausias buvo : Tai juk FURA jei važiuotų - tai kiaurai pervažiuotų doh.gif kurių velnių tai furai važiuoti per namą ir kokia tikimybė, kad taip atsitiktų - niekas negalėjo paaiškinti... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 02 kovo 2011 - 13:20
Merginos! Niekada nebuvau Rietavo turguj, taip, kad draugiškai - pafotkinkit, kas ten vyksta per dalykas? Jau kiek kartų girdėjau, kad ten galima daug ką įdomaus rasti ir nebrangiai, taip, kad nepamirškit likusių sėdėti namie, nes per pus3 Lietuvos manęs niekas neveš pažiopsoti, o jei dar pasakyčiau, kad su fura biggrin.gif Lauksim išsamių įspūdžių!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indregu: 02 kovo 2011 - 13:23
na su tuo blusturgiu tai laimės dalykas tongue.gif būna kaip tyčia - susiruoši, važiuoji ir nieko nepeši doh.gif faktas tas, kad važiuot reikia geru oru, nors ir tai pasitaiko visko ... niu jei visgi sekm išvyksiu, pažadu trumpą reportažą tongue.gif praktiškai, jau įsivaizduoju kaip einu ir photo.gif hihihi.gif
dėl kainų... tai visko yra...išvis kai ko gerokai sukeltos kainos, nes turginiai pajuto, kad galima ir iš laužų ( tikrąja to žodžio prasme ) užsidirbti 4u.gif taip kad su protu reikia ir ten vaikščiot cool.gif
ir dar, jei jau ką pamatai ten artimo dūšiai , reikia griebt su smūgiu doh.gif pasimokiau ne kartą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 02 kovo 2011 - 13:37
QUOTE(indregu @ 2011 03 02, 14:21)
Merginos! Niekada nebuvau Rietavo turguj, taip, kad draugiškai - pafotkinkit, kas ten vyksta per dalykas? Jau kiek kartų girdėjau, kad ten galima daug ką įdomaus rasti ir nebrangiai, taip, kad nepamirškit likusių sėdėti namie, nes per pus3 Lietuvos manęs niekas neveš pažiopsoti, o jei dar pasakyčiau, kad su fura  biggrin.gif  Lauksim išsamių įspūdžių!!!!!

Norėčiau ir aš reportažo iš to garsiojo turgaus ax.gif Man ir gi toloka važiuoti, todėl lieka tik neakivaizdžiai stebėti ir pavydėti verysad.gif Dar Panevėžio automobilių turgų merginos giria, sako, ten ir gi gražių daiktų būna.
Labas visoms 4u.gif Skaitau Jus nuo temos pradžios ax.gif ir gėriuosi, ir sau bandau kažką pritaikyti.
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 03 02, 14:19)
tirai į tą kritiką nereikia kreipti dėmesio  4u.gif
o kurioj čia vietoj įsikursit?  ax.gif
man irgi mediniai namukai daug jaukesni... užtai bandysim savo mūrinį paversti į bent panašų į medinį  mirksiukas.gif nzn kaip čia mums pavyks...  ax.gif

o Lietuvoj jau labai retai kada išgirsi, kad medinis geriau už mūrinį... mes kaip anksčiau svarstėm gal statytis karkasinį ar rąstinį... tai apie karkasinį komentaras svarbiausias buvo : Tai juk FURA jei važiuotų - tai kiaurai pervažiuotų  doh.gif kurių velnių tai furai važiuoti per namą ir kokia tikimybė, kad taip atsitiktų - niekas negalėjo paaiškinti... lotuliukas.gif

Bandysim kurtis Priekulės sen. smile.gif
Šitą namuką radau atsitiktinai, todėl visi reikaliukai susiję su juo buvo labai greitai tvarkomi. Kas susidūrę su sodybų paieška aplink Klaipėdą - tai gana sudėtingas reikalas - sutvarkytos kainuoja nežmoniškus pinigus, netvarkytų - nelabai yra iš ko rinktis, soduose - gyventi, tokia perspektyva mūsų nevioliojo - pagrindiniai kriterijai buvo - kad miestelyje būtų bent kažkokia mokyklėlė vaikams, o kadangi darbas Klaipėdoje - tai vėliau galėtų ją lankyti ir čia. Nesinorėjo ir visiško vienkiemio, nes atitinkamos susisiekimo problemos, dažnai iki jų nėra kelio ir pan. O šitas variantas - gal ir neidealus, bet mums tiko...

O šiek tiek įspūdžių iš Rietavo čia - http://mikoskioskas....-turgus-36.html
Atsakyti
kalbant apie fasado dažymą: biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
mėgstančioms rankdarbius:

user posted image
Papildyta:
user posted image wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 03 02, 14:35)
na su tuo blusturgiu tai laimės dalykas  tongue.gif būna kaip tyčia - susiruoši, važiuoji ir nieko nepeši  doh.gif faktas tas, kad važiuot reikia geru oru, nors ir tai pasitaiko visko ... niu jei visgi sekm išvyksiu, pažadu trumpą reportažą  tongue.gif praktiškai, jau įsivaizduoju kaip einu ir  photo.gif  hihihi.gif
dėl kainų... tai visko yra...išvis kai ko gerokai sukeltos kainos, nes turginiai pajuto, kad galima ir iš laužų ( tikrąja to žodžio prasme ) užsidirbti  4u.gif taip kad su protu reikia ir ten vaikščiot  cool.gif
ir dar, jei jau ką pamatai ten artimo dūšiai , reikia griebt su smūgiu  doh.gif pasimokiau ne kartą  unsure.gif

Man tai teko pabuvoti Londone "carboot sale'e", tai irgi akys raibo ir kai ką labai pigiai buvo galima prigriebti, bet tada dar nebuvau išvysčius sistemos su parsivežimu biggrin.gif Ot kad dabar taip, tai pusę turgaus būčiau susipirkus doh.gif Dabar, deja, tenkinuosi e-bayju, bet tada jau reikia tykot tikrai labai ko nors pigiai, nes už parvežimą nemažai gaunasi... bet nesiskundžiu galima rasti gražių, įdomių dalykų ir po kelis svarus bigsmile.gif

QUOTE(Gricė @ 2011 03 02, 14:40)
Norėčiau ir aš reportažo iš to garsiojo turgaus  ax.gif Man ir gi toloka važiuoti, todėl lieka tik neakivaizdžiai stebėti ir pavydėti  verysad.gif Dar Panevėžio automobilių turgų merginos giria, sako, ten ir gi gražių daiktų būna.
Labas visoms  4u.gif Skaitau Jus nuo temos pradžios  ax.gif ir gėriuosi, ir sau bandau kažką pritaikyti.

Na, man kiek teko būti Panevežio turguj, tai nelabai patiko, man ten daugiau susidarė įspūdis tikro barachlo, jau tokių liekanų, na o jeigu pasimatydavo kas nors padoraus, tai tikrai nepigiai, nors kaip kas supranta tą pigumą-brangumą....
Atsakyti