Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(mycas @ 2011 05 16, 13:22)
www.fotki.com

Bandau, nezinau kas gausis:)
Is anksto atsiprasau jei nepavyks
Papildyta:
nesigavo kaip norjau, bet tiek to......
cia va ka sugebejom nuveikti per savaitgali  4u.gif  man labai miela, tai norejau su jumis mergytes pasidalint... blush2.gif  4u.gif

dabar pradejom projekta su laiptais.....PLEASE gal turit kokiu minciu ar originaliu ideju laiptinei....manau truputi issisemiau....gal Jus padesit???

tai, kad slaptazodzio ten praso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2011 05 16, 13:52)
www.fotki.com

Bandau, nezinau kas gausis:)
Is anksto atsiprasau jei nepavyks
Papildyta:
nesigavo kaip norjau, bet tiek to......
cia va ka sugebejom nuveikti per savaitgali  4u.gif  man labai miela, tai norejau su jumis mergytes pasidalint... blush2.gif  4u.gif

dabar pradejom projekta su laiptais.....PLEASE gal turit kokiu minciu ar originaliu ideju laiptinei....manau truputi issisemiau....gal Jus padesit???

gal spaptazodi butu galima gauti? smile.gif labai smalsu paziureti smile.gif
Atsakyti
slaptazodis: pavasaris
Atsakyti
kad neina pazet,slaptazodzio praso
Atsakyti
kaip dziaugiuosi, kad atradau sia tema, kiek graziu ideju radau wub.gif

aciu, memelietei, uz puikias nuorodas ir nuotraukas! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 16 gegužės 2011 - 14:02
QUOTE(Nerytė @ 2011 05 16, 15:00)
kaip dziaugiuosi, kad atradau sia tema, kiek graziu ideju radau  wub.gif

aciu, memelietei, uz puikias nuorodas ir nuotraukas!  thumbup.gif

4u.gif

mycas thumbup.gif kiek daug duoda balta spalva.... gražu, o apie laiptus aštuntam psl. pažiūrėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 16 gegužės 2011 - 18:58
Ooo kaip smagu tokią temą čia rasti thumbup.gif Nuostabių nuotraukų ir idėjų begalės thumbup.gif
Mums dar kol kas tolimoje ateityje šviečiasi namo statybos, o aš jau interjerus žiūrinėju doh.gif lotuliukas.gif Be abejo bus skandinaviškas interjeras, kurį labiausiai mėgstu ir kuris nereikalauja didelių investicijų, o ir dabartiniame bute pas mus toks ir yra.. Ne baltų sienų turbūt neįsivaizduoju pas save namuose (išskyrus aišku tapetus, dėl kurių biški šiuo metu esu pasinešus biggrin.gif). Na turiu gražaus laiko, tai mirksiu ilgai visokiuose bloguose idėju besisemdama....

QUOTE(memelietė @ 2011 05 01, 16:04)

Pačios nuostabiausios užuolaidos thumbup.gif jei reikės namie užuolaidų, jos bus tik tokios.. O grindys kokios.. wub.gif

Dar idėjų pilnas Emmas dizaino blogas http://emmas.blogg.se/

Ir nuostabus Paul Massey butas

Keliese vis smagiau idėjas aptarti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 17 gegužės 2011 - 13:17
QUOTE(mycas @ 2011 05 16, 14:56)
slaptazodis: pavasaris

aciu smile.gif labai fainai viskas 4u.gif jauku, grazu, neperkrauta. I like it thumbup.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 05 17, 15:46)
Ooo kaip smagu tokią temą čia rasti thumbup.gif Nuostabių nuotraukų ir idėjų begalės thumbup.gif
Mums dar kol kas tolimoje ateityje šviečiasi namo statybos, o aš jau interjerus žiūrinėju  doh.gif  lotuliukas.gif Be abejo bus skandinaviškas interjeras, kurį labiausiai mėgstu ir kuris nereikalauja didelių investicijų, o ir dabartiniame bute pas mus toks ir yra.. Ne baltų sienų turbūt neįsivaizduoju pas save namuose (išskyrus aišku tapetus, dėl kurių biški šiuo metu esu pasinešus biggrin.gif).  Na turiu gražaus laiko, tai mirksiu ilgai visokiuose bloguose idėju besisemdama....
Pačios nuostabiausios užuolaidos thumbup.gif jei reikės namie užuolaidų, jos bus tik tokios.. O grindys kokios.. wub.gif

tikrai nemazai grozybiu smile.gif verta paganyti akis
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 05 17, 13:16)
Na turiu gražaus laiko, tai mirksiu ilgai visokiuose bloguose idėju besisemdama....

semkis ideju ir nepamirsk cia parodyti bigsmile.gif

beja, idetosios nuorodos superines thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 17 gegužės 2011 - 15:36
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 05 17, 14:16)

thumbup.gif super nuorodos wub.gif

aš dabar brandinu mintį kurti Lietuvišką/baltišką interjerą pagal skandinavišką pavyzdį rolleyes.gif
Atsakyti
Gan paprasta, bet labai miela virtuvė. Ir dar tos sofos... na labai fain idėja. Pati virtuvė tokia pat kaip dabar mūsų (tik mūsų be rankenėlių), panašu kad kitokios dabar ir neįsivaizduoju pas save namie, nebent baltą medinę, o ne blizgios plokštės.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 05 18, 08:06)
Gan paprasta, bet labai miela virtuvė. Ir dar tos sofos... na labai fain idėja. Pati virtuvė tokia pat kaip dabar mūsų (tik mūsų be rankenėlių), panašu kad kitokios dabar ir neįsivaizduoju pas save namie, nebent baltą medinę, o ne blizgios plokštės.

as irgi noriu baltos virtuves su mediniu stalvirsiu wub.gif
Atsakyti