Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Nerytė @ 2011 05 18, 10:42)
as irgi noriu baltos virtuves su mediniu stalvirsiu wub.gif

Mano virtuvė balta matinė, su aliejuoto ąžuolo stalviršiu. Labai patenkinta pasirinkimu.
Iki baigtumo liko dar daug detalių sudėlioti - šviestuvai, langų uždengimas, kelios spintutės (virtuvėje vynui, svetainėje aparatūrai ir TV, nes sujungtos erdvės), sienos dar plikos, tai reikia nuspręsti, ar kabinsiu ką nors, gėlės kol kas "ieško" savo vietos ir tinkamų vazonų, krosnelė kampe "vieniša" laukia malkų ir įrankių dėklų ir persvarstymo dėl kamino pajungimo. Ir nors interjeras pas mane ne skandinaviškas, o lietuviškas provincinis, bandysiu detalių ir sprendimų ieškoti šios temos nuorodose. Traukia tas šviesumas, paprastumas ir "sterilumo" atsisakymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2011 05 16, 12:26)
slaptazodis: pavasaris

ax.gif kas jums virtuvės baldus gamino?Gal jie mediniai?Panašius mačiau,labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 05 18, 10:42)
as irgi noriu baltos virtuves su mediniu stalvirsiu wub.gif

Neryte, o gal jūs naują būstą planuojat? Kažkaip čia sutapo mūsų apsilankymas čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2011 05 18, 10:00)
Mano virtuvė balta matinė, su aliejuoto ąžuolo stalviršiu. Labai patenkinta pasirinkimu.
Iki baigtumo liko dar daug detalių sudėlioti - šviestuvai, langų uždengimas, kelios spintutės (virtuvėje vynui, svetainėje aparatūrai ir TV, nes sujungtos erdvės), sienos dar plikos, tai reikia nuspręsti, ar kabinsiu ką nors, gėlės kol kas "ieško" savo vietos ir tinkamų vazonų, krosnelė kampe "vieniša" laukia malkų ir įrankių dėklų ir persvarstymo dėl kamino pajungimo. Ir nors interjeras pas mane ne skandinaviškas, o lietuviškas provincinis, bandysiu detalių ir sprendimų ieškoti šios temos nuorodose. Traukia tas šviesumas, paprastumas ir "sterilumo" atsisakymas thumbup.gif

oj, koks mielas aprasymas, uz metu turbut ir as taip kalbesiu, planuosiu, svajosiu, kursiu wub.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 05 18, 11:22)
Neryte, o gal jūs naują būstą planuojat? Kažkaip čia sutapo mūsų apsilankymas čia biggrin.gif

taip, pamatus prades kasti tik kita savaite, o as jau apie interjera svajoju lotuliukas.gif
o kada jus planuojat savo nameli statyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 05 18, 12:50)
taip, pamatus prades kasti tik kita savaite, o as jau apie interjera svajoju lotuliukas.gif
o kada jus planuojat savo nameli statyti? bigsmile.gif

Pas mus dar projekto nėra lotuliukas.gif neseniai sklypelį nusipirkom.. Gal po metų kokių, nors vargu... Čia žinai toks šišas pagauna momentinis, kai nauja svajonė atsiranda biggrin.gif praeis greit..
Kažkaip šį kartą noriu be skubėjimo, apgalvojant didžiausias smulkmenas statyt, įsirenginėt rolleyes.gif
Būčiau tokioj stadijoj kaip jūs tai turbūt jau baldų dairyčiaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 05 18, 12:02)
Pas mus dar projekto nėra  lotuliukas.gif neseniai sklypelį nusipirkom.. Gal po metų kokių, nors vargu... Čia žinai toks šišas pagauna momentinis, kai nauja svajonė atsiranda biggrin.gif praeis greit..
Kažkaip šį kartą noriu be skubėjimo, apgalvojant didžiausias smulkmenas statyt, įsirenginėt rolleyes.gif
Būčiau tokioj stadijoj kaip jūs tai turbūt jau baldų dairyčiaus biggrin.gif

as jau dairaus, tik dar susilaikau nepirkus, nes nera kur padeti, nors antikvariate maciau ziauriai grazu stala su kedem, buvau uzsidegus, buciau pirkus jei tureciau kur padeti, kokiam garaze tikrai nesinoretu laikyti tokiu graziu daiktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2011 05 18, 11:00)
<...>

o kaip super 4u.gif ir aš taip norėčiau. o kažin kaip su praktiškumu aliejuoto ąžuolo stalviršio? juk jį vis viena labiau patausot reikia, kad nenumest ko ant jo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro: 18 gegužės 2011 - 13:20
kartais paziuriu jusu tema,stai,paganyti akisMy Webpage 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro @ 2011 05 18, 14:19)
o kaip super  4u.gif ir aš taip norėčiau. o kažin kaip su praktiškumu aliejuoto ąžuolo stalviršio? juk jį vis viena labiau patausot reikia, kad nenumest ko ant jo...

Dėmės lieka nuo karštų indų, dažančių maisto produktų (jei iš karto nenuvalai). Nuo dažno valymo paviršius "šiurkštėja", įgauna medžio faktūrą.
Paviršius išlieka įgeriantis - t.y. ant stalviršio tiesiogiai naudojami produktai kažkiek geriasi ir į stalviršį. Aš stengiuosi su žalia mėsa tiesiai ant stalviršio nedaryti nieko. Pjaustant tiesiai ant stalviršio lieka įrėžimai, taip pat atsirastų įmušimai nuo stirpaus smūgio kokiu nors kietu daiktu.
Atnaujinti gana parasta - pašveiti 200 ar dar smulkesniu švitriniu ir skudurėliu pertepi alyva. Nuo alyvavimo ir laiko tamsėja.

Aš tausoju tiek: pjaustymui ir mėsos mušimui naudoju lentutę; žalią mėsą nededu tiesiai ant stalviršio. Dėmės, šiurkštumas man netrukdo. Žinojau, kaip juo reikia naudotis ir net kaip atrodys po 50 metų žinau (kaime yra dar senesnė ąžuolinė spintutė) - man tinka thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz puikia tema, sedziu, ir seile varvinu:)

ieskau nete baltu baldu. pradzioje buvo imestos kelios foto is SBA baldu, su kai kuriais neblogais pavyzdziais, isnarsiau SBA www, neberandu tokiu:(((

va ka radau nete is baltu-
http://www.baldai-e....id_category=182
Atsakyti
Kadangi nuo pat ryto esu ilindusi i white interjero vaizdus, imetu ir cia-

http://www.sweetasac...iors-again.html

apacioje nuejus dar pora nuorodu i scandianvian ir white home.

ps. tik kieK zvalgausi, tai nelabai pas daug ka galima atrasti dideles spintas susideti drabuziams.....nu ir kur jIe viska kisa:)))))o maniskis dabar kaip tik ant dideles spintos pavaziaves....reikia jam, mat niekas niekur netelpa....net siule i saliOna statyti-juk cia tiek vietos:)))))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 26 gegužės 2011 - 09:17
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 05 26, 11:14)
Kadangi nuo pat ryto esu ilindusi i white interjero vaizdus, imetu ir cia-

http://www.sweetasac...iors-again.html

apacioje nuejus dar pora nuorodu i scandianvian ir white home.
ps. tik kieK zvalgausi, tai nelabai pas daug ka galima atrasti dideles spintas susideti drabuziams.....nu ir kur jIe viska kisasmile.gif))))o maniskis dabar kaip tik ant dideles spintos pavaziaves....reikia jam, mat niekas niekur netelpa....net siule i saliOna statyti-juk cia tiek vietos:)))))))

Greičiausiai turi drabužines arba tamsius kambariukus įvairiems rakandams susidėti.
Atsakyti