Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(~VEGA~ @ 2011 05 29, 20:04)
sakem is Seniu paimsim ka nors pigiai, standartiskai...nu pasirodo neiseis, reikes uzsisakineti - mes kriaukles nenaudojam, plaunam viska vonioje, tai nusprendem, kad nebus kriaukles, ir galesim deti aukstesne, platesne spintele. O tokia jau teks velgi daryt pagal uzsakyma....

o mes dabar kriaukles neturim, tai kaip man nepatogu, vonia nespeju sveisti, o budavo kriaukle viens du ir jau isplauta doh.gif mes name butinai turesim kriaukle, o tai rankas vaikas parejes is lauko plaunasi tai visa vonia aptaskyta jau, dantis plaunasi tas pats, o skirtumas kur isplauti vonia, o kur kriaukle yra cool.gif
Atsakyti
Atvirai šnekant nelabai suprantu kaip galima apseiti be kriauklės vonioje blush2.gif juk kriauklę naudoji per dieną dešimtis kartų, o vonią vos kelis kartus į savaitę.. ir vonią šveisk doh.gif jau geriau miniatiūrinė kriauklytė kampe kur nors, nei jokios doh.gif

Čia keltos paskutinės nuorodos su baltais baldais ir komodom, tai nžn nelabai čia skandinaviškas interjeras... ax.gif Priovansas koks tai cool.gif
Dėl ko man patinka skandinaviškas interjeras - nes viskas jame tikra, jokio vadinamo "fake'o", jokio sendinimo, jokių medžio imitacijų, jokio "pseudodizaino". Jei daiktas atrodo senas - jis ir yra SENAS, medis tik tikras, o jei plasmasė, tai akivaizdu, kad plasmasė, ir jei išskirtinio dizaino daiktas, tai jis TIKRAI bus to dizainerio kurtas, o ne "plagiatas". Tarkim virtuvė - jei darai medinę, tai ir darai iš tikro medžio, jei darai "plasmasinę", tai jau akivaizdu, kad plasmasė smile.gif
O baltos sienos tame interjere groja kaip puikus fonas visam tam iš šono keistai gal atrodančiam "chaosėliui", kartais su ryškių spalvų akcentais, kartais su ultramodernišku dizainu, todėl paprastai nėra jokio baltos spalvos "tono", kad spalva nebūtų nei šalta, nei šilta, kad derėtų viskas, dar kartais renkamasi ir pilką, kuri lygiai taip pat yra neutrali.
Nesu nei kokia dizainerė, nei kas, bet va tokios mintys man galvoj susidėliojo peržiūrėjus labai labai daug skand. interjerų.. 4u.gif ir iš principo šiuo metu panašiai ir gyvenant ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 30 gegužės 2011 - 09:18
aš irgi Skandinaviškam interjere vertinu tikrumą. taip pat manau, kad jeigu balta tai turi būti balta smile.gif bet LT dar nėra tai labai paplitę ir dažnai pakiša koją visų aplinkinių rekomendacijos patarimai ir visokia "patirtis". Mus irgi dažnai "subalamutina" visokie patarėjai tai vis pasižvalgau skandinaviškuose interjeruose, kad grįžčiau į kelią mirksiukas.gif
o dėl buitinės technikos tai manau pirmiausia reikia dėmesį kreipti į kokybę. o derinsiu labaiu ne su virtuviniai baldais o tarpusavyje, t.y. jeigy viryklė balta bus tai ir šaldytuvas baltas, jeigu sidabro tai sidabro....
na bent dabar taip manau biggrin.gif dabar didesnė dilema ar indukcinę ar dujinę viryklę doh.gif
Atsakyti
as irgi nusprendziau, kadangi musu saldytuvas pilkas, tai ir virykle bus pilka.....

o dizainas orkaites patinka labai toks, kaip nurodoje, deja, nelabai yra pas mus pastatomu tokiu virykliu, tik montuojamos orkaites:(

http://www.neriba.lt...rx-460-bjb.html

Atsakyti
Indukcinės privalumai - puiki priežiūra, lengvas valymas (pas mus tokia dabar), liux daiktas. Minusas - ne visi indai tinka. Ką rinkčiausi dabar? Turbūt vadinamą "stove" - su 4 paprastom angom, plokšte griliui, dviem orkaitėm ir dar visokiais pribumbasais biggrin.gif Amerikėj toki populiarūs. Mėgstu gaminti maistą, pasiteisins man toks, o ir dizainai jų neblogi būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 05 30, 12:19)
Indukcinės privalumai - puiki priežiūra, lengvas valymas (pas mus tokia dabar), liux daiktas. Minusas - ne visi indai tinka. Ką rinkčiausi dabar? Turbūt vadinamą "stove" - su 4 paprastom angom, plokšte griliui, dviem orkaitėm ir dar visokiais pribumbasais biggrin.gif Amerikėj toki populiarūs. Mėgstu gaminti maistą, pasiteisins man toks, o ir dizainai jų neblogi būna biggrin.gif

o gal kokią nuorodą gali įmes kur LT galima pažiūrėt ir įsigyt blush2.gif
ne į temą čia, bet dabar labai aktualu man ax.gif
arba į SM jeigu gali.
man irgi labai patinka šitas variantas, bet niekur neužmačiau...
bet ir ne tik amerikietiškose, bet ir skandinaviškose virtuvėse tokie dalykai populiarūs...
bet jaučiu kaina.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 05 31, 17:59)
o gal kokią nuorodą gali įmes kur LT galima pažiūrėt ir įsigyt  blush2.gif
ne į temą čia, bet  dabar labai aktualu man  ax.gif
arba į SM jeigu gali.
man irgi labai patinka šitas variantas, bet niekur neužmačiau...
bet ir ne tik amerikietiškose, bet ir skandinaviškose virtuvėse tokie dalykai populiarūs...
bet jaučiu kaina.... g.gif

Tai kad LT nesu mačiusi schmoll.gif gyvai apžiūrinėjau UK kažkokioj parduotuvėj, kainos daugmaž nuo 2000 svarų ir iki...
Va akių paganymui biggrin.gif http://www.rangecook...ers-show,1.aspx
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 06 01, 00:04)
Tai kad LT nesu mačiusi schmoll.gif gyvai apžiūrinėjau UK kažkokioj parduotuvėj, kainos daugmaž nuo 2000 svarų ir iki...
Va akių paganymui biggrin.gif http://www.rangecook...ers-show,1.aspx

na tai turbūt dar niekas neveža pas mus tokių... o gaila verysad.gif
teks išsirinkti iš įprastų mums viryklių rolleyes.gif

ech....
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 01 birželio 2011 - 12:02
stai cia dar galima akis paganyti
user posted image

http://www.fivestarrange.com/products
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 01 birželio 2011 - 13:51
jei jau prakalbom apie virtuves tai keletas nuotrauku

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 06 01, 12:55)
na tai turbūt dar niekas neveža pas mus tokių... o gaila  verysad.gif
teks išsirinkti iš įprastų mums viryklių  rolleyes.gif

juk ne problema šiais laikais ir iš UK užsakyti , yra juk visokiausių būdų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2011 06 02, 02:23)
juk ne problema šiais laikais ir iš UK užsakyti , yra juk visokiausių būdų  mirksiukas.gif

žianau smile.gif bet MB yra senamadiškas šiuo klausimu - neapžiūrėjęs nieko neperka ax.gif
Atsakyti