Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(memelietė @ 2011 06 02, 09:34)
žianau  smile.gif bet MB yra senamadiškas šiuo klausimu - neapžiūrėjęs nieko neperka  ax.gif

O gal tarkim Lenkijoj yra? Jei važiuojate į IKEA, tai tuo pačiu mirksiukas.gif Na aš turiu daug gražaus laiko įvairiems mąstymams, tai gal iki to laiko ir LT kas nors atsiras (nors tikėtina bus su nesveikai dideliu antkainiu, kaip standartiškai LT doh.gif )..

Neryte rolleyes.gif ech kokia graži virtuvė! Tik vat deja atviros lentynos prie viryklės manęs visai nežavi sad.gif kad ir koks stiprus gartraukis, bet tos riebios dulkės doh.gif atrodo lentynos gražiai, bet ne itin praktiška, jei daug gaminama virtuvėj.. jei aišku viskas tik dėl parodos, o virtuvė naudojama tik mikrobangėje ką pašildyt, tai gal ir ok...
Aš prisižiūrėjus daug virtuvių skandinaviškų, po truputį galvoju gal daryti be viršutinių spintelių? Žiauriai gražu man. Tik vat pasidėjimo kaip visad norisi. Tada gal spintą kokią didelę šalia.. na jei jau kada turėsim namo planus reiks galvot.
Atsakyti
user posted image

user posted image

mano virtuvė turėtų atrodyti maždaug taip smile.gif pats dizainas labiau kaip pirmam pav. tik galas labiau panašus į antro pav. smile.gif

galvojau galvojau kaip čia kitaip gal išdėstyti viską bet nieko geriau ir nesugalvojau... gal jums minčių kokių kyla?
Atsakyti
Atvirų lentynų prie gartraukio ir stiklinių intarpų spintelėse tikrai nedaryčiau, labai nepraktiška..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 06 02, 10:45)
Atvirų lentynų prie gartraukio ir stiklinių intarpų spintelėse tikrai nedaryčiau, labai nepraktiška..

na taip greičiausiai viršutinės lentynos visos bus uždaros, tik virš langų padarysim tokią ištisą lentyną iš kokio tai rąsto, ten visokius krepšelius ir kitus simpatiškus rakandus rečiau naudojamus sukrausiu, ir dar galvoju po pirmu langu padaryti spintelę be durelių... na paįvairinimui, ten irgi kokias pintas dėžutes įstumsiu panašiai kaip čia:
user posted image
Atsakyti
Bendrai tai aš pati, kadangi ne itin mėgstu kampinių virtuvių doh.gif tai pati daryčiau taip - viryklę irgi statyčiau po langais (kiek suprantu patalpos ilgis nemažas, pagal spintelių kiekį, turėtų užtekti vietos ir gamybos paviršiui), ją statyčiau taip, kad gartraukio vambzdis eitų tarp langų kurių nors (tarkim antro ir trečio), o toje sienoje padaryčiau spintą su šaldytuvu (nesu įmontuojamų šaldytuvų mėgėja, bet šiuo atveju matyt įmontuočiau), tik klausimas kaip išspręsti kampo situaciją, žodžiu diskutuotinas variantas..
Dėl paįvairinimo tai visai gerai man tos atviros tokios primityvios "spintelės". Aš pati norėčiau tokios atviros iš kokių tai rąstų padarytos "salos". Apačioj puodus susidėčiau rolleyes.gif trūksta man tokio gamybos ploto, kur galėčiau iš visų pusių apeit...

O kokią plokštę rinksitės?

P.S. O Digma Projektai, tai jūsų darbas? Na taip įsivaizduočiau tuomet jūsų skonį.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Orkaitę daryčiau kaip ir Pupeliukas papasakojo, nebent pas jus jau prie galinės sienos vamzdžiai atvesti arba kita svarbi priežastis yra. Tada prie galinės sienos visai gražiai žiūrėtųsi ir atviros pakabinamos lentynos.
Tiesa, įmontuojamo šaldytuvo nedaryčiau (nors pas jus neįmontuojamas ir pavaizduotas), kadangi jie gerokai mažseni savo dydžiu. Ir pas save vis suku galvą, kad reikėtų perdaryti galinės sienos baldus, tuomet statyčiau didelį neįmontuojamą šaldytuvą. Žodžiu, biskiuką galiuosi savo pasirinkimu dėl įmontuojamo šaldytuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juma81: 02 birželio 2011 - 10:42
QUOTE(Juma81 @ 2011 06 02, 11:39)
Orkaitę daryčiau kaip ir Pupeliukas papasakojo, nebent pas jus jau prie galinės sienos vamzdžiai atvesti arba kita svarbi priežastis yra. Tada prie galinės sienos visai gražiai žiūrėtųsi ir atviros pakabinamos lentynos.
Tiesa, įmontuojamo šaldytuvo nedaryčiau (nors pas jus neįmontuojamas ir pavaizduotas), kadangi jie gerokai mažseni savo dydžiu. Ir pas save vis suku galvą, kad reikėtų perdaryti galinės sienos baldus, tuomet statyčiau didelį neįmontuojamą šaldytuvą. Žodžiu, biskiuką galiuosi savo pasirinkimu dėl įmontuojamo šaldytuvo.

na matot visaip mes su ta virykle mąstėm. man irgi ne per labiausiai jinai toj vietoj patinka, bet vat kadangi langai išeina į šiaurinę pusę, o pats kambarys toks pailgas ir siauras tai nelabai kitaip ir yra galimybių, galima daryti baldus prie sienos priešais langus, bet tada man gaminti viską praktiškai tik šviesą užsidegus...
galvojau gal viryklę daryti ten kur langai, bet neradau nei vieno pvz, kad viryklė prie lango būtų, juk apgaruoja, apsitaško... tai ir nzn...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 02 birželio 2011 - 11:09
šviežiena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 06 02, 12:07)
na matot visaip mes su ta virykle mąstėm. man irgi ne per labiausiai jinai toj vietoj patinka, bet vat kadangi langai išeina į šiaurinę pusę, o pats kambarys toks pailgas ir siauras tai nelabai kitaip ir yra galimybių, galima daryti baldus prie sienos priešais langus, bet tada man gaminti viską praktiškai tik šviesą užsidegus...
galvojau gal viryklę daryti ten kur langai, bet neradau nei vieno pvz, kad viryklė prie lango būtų, juk apgaruoja, apsitaško... tai ir nzn...

Dėl viryklės prie lango, teisingai sakote dėl apsitaškymo, bet įsivaizdavau, kad ji maždaug ties tarpu tarp langų būtų ir sunku įsivaizduoti kokiame aukštyje langai. Pas mus sodyboje viryklėlė priešais langą, tikrai apsitaško, norint kad būtų visad švaru turbūt kas savaitę tektų valyti, nors stiklas valosi labai gerai, tai problema tik dėl pačio fakto, kad valyti dažniau teks.
Įmontuojamo šaldytuvo minusus ir aš žinau - mažas pasirinkimas, nėra nulinių kamerų ir pan.. (nors gal jau yra ir su nulinėm kamerom tokių šaldytuvų, seniai domėjausi..), bet jei tarkim darant spintą galinėje sienoje, tuomet gal geriau vientisa, nors... visai gerai ir kokia nors medinė spinta ir šalia šaldytuvas
(man net priimtinesnis variantas būtų dizaino atžvilgiu), sunku įsivaizduoti, kai nežinau matmenų ar tilps dar kas nors šalia šaldytuvo. Nedarant visai spintelių galinėje sienoje manau bus mažoka vietos pasidėjimui, nebent virtuvinių rakandų mažai turite, pas mane jų daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 06 02, 11:22)
Bendrai tai aš pati, kadangi ne itin mėgstu kampinių virtuvių doh.gif tai pati daryčiau taip - viryklę irgi statyčiau po langais (kiek suprantu patalpos ilgis nemažas, pagal spintelių kiekį, turėtų užtekti vietos ir gamybos paviršiui), ją statyčiau taip, kad gartraukio vambzdis eitų tarp langų kurių nors (tarkim antro ir trečio), o toje sienoje padaryčiau spintą su šaldytuvu (nesu įmontuojamų šaldytuvų mėgėja, bet šiuo atveju matyt įmontuočiau), tik klausimas kaip išspręsti kampo situaciją, žodžiu diskutuotinas variantas..
Dėl paįvairinimo tai visai gerai man tos atviros tokios primityvios "spintelės". Aš pati norėčiau tokios atviros iš kokių tai rąstų padarytos "salos". Apačioj puodus susidėčiau rolleyes.gif trūksta man tokio gamybos ploto, kur galėčiau iš visų pusių apeit...

O kokią plokštę rinksitės?

P.S. O Digma Projektai, tai jūsų darbas? Na taip įsivaizduočiau tuomet jūsų skonį.. ax.gif  blush2.gif

oi ne DIGMA ne mano bet labai atitinka mano skonį smile.gif

na o šiaip patalpa ilga, bet salai vietos mažoka. o gartraukio vamzdžiui tarp langų kaip ir mažoka vietos paskaičiavom. siūlė mums užmūryti vieną langą, bet tada tai visai kaip urve tamsu būtų...
tai nežinau net ką daryti doh.gif gal rizikuoti viryklę prie lango be gartraukio daryti?....

dėl pasidėjimo tai tikrai vietos reikia... bet tai reiškia jūs išbandšs prie lango viryklę tai šiaip įdomu ar paprastai gaminant, na verdant ar labai apgaruoja langas? pas mus ne visai prie pat, gal kokia 40cm nuo stalviršio

o įmotuojamo šaldytuvo tikrai nedarysim smile.gif net nesvarstėm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 02 birželio 2011 - 12:01
Langai gana aukštai, neturėtų apgaruot ir apsitaškyt.
Atsakyti
Langai tikrai aukštai, manau problemų neturėtų būti. O dėl virtuvės be gartraukio man truputį sunku įsivaizduoti, man jis be galo reikalingas.. Juk galima gartraukį dėti su tokiu elementariu vambzdžiu, juk jų būna tikrai ne itin storų, nebūtina juk rinktis tokio kūgio formos gartraukio wink.gif

O čia mano virtuvė, senokai kažkada buvau dėjusi į virtuvės temą (išėmus dabar), bet čia manau ir į skandinaviškų interjerų temą tinka blush2.gif nebent jūs manot kitaip 4u.gif čia matosi kaip prie šaldytuvo dėjau spintą paprastą, bendrai ji siauroka, ne tiek daug į ją telpą, bet taurėms, buteliams ir kulinarinėms knygoms kol kas pakanka biggrin.gif biški sulčių ir pieno pakeliais apsikrovus doh.gif bet trūksta man vietos virtuvėj..
Ir nuotraukų kokybė ne pati geriausia, nes mano skaitmeninis fotikas tik telefone biggrin.gif
Aš daugmaž ir įsivaizduočiau ir memelietės virtuvę panašiai, tik be viršutinių spintelių.
Ai tiesa, apačioje niekada nedaryčiau spintelių, tik stalčius (išskyrius šiukšliadėžės vietą), nebent kaip sakai vieną atvirą.

user posted image
Atsakyti