QUOTE(memelietė @ 2011 06 02, 12:07)
na matot visaip mes su ta virykle mąstėm. man irgi ne per labiausiai jinai toj vietoj patinka, bet vat kadangi langai išeina į šiaurinę pusę, o pats kambarys toks pailgas ir siauras tai nelabai kitaip ir yra galimybių, galima daryti baldus prie sienos priešais langus, bet tada man gaminti viską praktiškai tik šviesą užsidegus...
galvojau gal viryklę daryti ten kur langai, bet neradau nei vieno pvz, kad viryklė prie lango būtų, juk apgaruoja, apsitaško... tai ir nzn...
Dėl viryklės prie lango, teisingai sakote dėl apsitaškymo, bet įsivaizdavau, kad ji maždaug ties tarpu tarp langų būtų ir sunku įsivaizduoti kokiame aukštyje langai. Pas mus sodyboje viryklėlė priešais langą, tikrai apsitaško, norint kad būtų visad švaru turbūt kas savaitę tektų valyti, nors stiklas valosi labai gerai, tai problema tik dėl pačio fakto, kad valyti dažniau teks.
Įmontuojamo šaldytuvo minusus ir aš žinau - mažas pasirinkimas, nėra nulinių kamerų ir pan.. (nors gal jau yra ir su nulinėm kamerom tokių šaldytuvų, seniai domėjausi..), bet jei tarkim darant spintą galinėje sienoje, tuomet gal geriau vientisa, nors... visai gerai ir kokia nors medinė spinta ir šalia šaldytuvas
(man net priimtinesnis variantas būtų dizaino atžvilgiu), sunku įsivaizduoti, kai nežinau matmenų ar tilps dar kas nors šalia šaldytuvo. Nedarant visai spintelių galinėje sienoje manau bus mažoka vietos pasidėjimui, nebent virtuvinių rakandų mažai turite, pas mane jų daug