Langai tikrai aukštai, manau problemų neturėtų būti. O dėl virtuvės be gartraukio man truputį sunku įsivaizduoti, man jis be galo reikalingas.. Juk galima gartraukį dėti su tokiu elementariu vambzdžiu, juk jų būna tikrai ne itin storų, nebūtina juk rinktis tokio kūgio formos gartraukio
O čia mano virtuvė, senokai kažkada buvau dėjusi į virtuvės temą (išėmus dabar), bet čia manau ir į skandinaviškų interjerų temą tinka

nebent jūs manot kitaip

čia matosi kaip prie šaldytuvo dėjau spintą paprastą, bendrai ji siauroka, ne tiek daug į ją telpą, bet taurėms, buteliams ir kulinarinėms knygoms kol kas pakanka

biški sulčių ir pieno pakeliais apsikrovus

bet trūksta man vietos virtuvėj..
Ir nuotraukų kokybė ne pati geriausia, nes mano skaitmeninis fotikas tik telefone

Aš daugmaž ir įsivaizduočiau ir memelietės virtuvę panašiai, tik be viršutinių spintelių.
Ai tiesa, apačioje niekada nedaryčiau spintelių, tik stalčius (išskyrius šiukšliadėžės vietą), nebent kaip sakai vieną atvirą.
taip pat dar inbdauja pastatyta yra stiklinėm durelėm. šiaip žiauriai vietos man trūksta, užtai ir planuoju dabar talpesnę ir su dideliu šaldytuvu ir indaplove