Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

pupeliuk, visa tiesa parasei apie virtuve... as irgi nedaryciau atviru lentynu prie virykles. atviros lentynos virtuveje grazu, bet tik paziureti, visai nepraktiska, pas mus bus nedidele virtuve (man visad jos mazai), o daiktu daikteliu pas mane, tai man gaila vietos neisnaudotos atviroms lentynoms ar be virsutiniu sinteliu rolleyes.gif nors tikrai graziai ziurisi be virsutiniu.
nemegstu kai stalvirsiai daiktais nukrauta, nors kol kas neiseina kitaip, nes visos slaptos vieteles jau uzkistos doh.gif

As irgi labai salos norejau, bet neisiteksiu... vis galovju ir galvoju apie namo interjera, nebus jis visiskai skandinaviskas, bet to linkme einu rolleyes.gif

o tavoji labai jauki virtuve
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 06 02, 13:50)
Langai tikrai aukštai, manau problemų neturėtų būti. O dėl virtuvės be gartraukio man truputį sunku įsivaizduoti, man jis be galo reikalingas.. Juk galima gartraukį dėti su tokiu elementariu vambzdžiu, juk jų būna tikrai ne itin storų, nebūtina juk rinktis tokio kūgio formos gartraukio wink.gif

O čia mano virtuvė, senokai kažkada buvau dėjusi į virtuvės temą (išėmus dabar), bet čia manau ir į skandinaviškų interjerų temą tinka blush2.gif nebent jūs manot kitaip  4u.gif čia matosi kaip prie šaldytuvo dėjau spintą paprastą, bendrai ji siauroka, ne tiek daug į ją telpą, bet taurėms, buteliams ir kulinarinėms knygoms kol kas pakanka biggrin.gif biški sulčių ir pieno pakeliais apsikrovus doh.gif bet trūksta man vietos virtuvėj..
Ir nuotraukų kokybė ne pati geriausia, nes mano skaitmeninis fotikas tik telefone biggrin.gif
Aš daugmaž ir įsivaizduočiau ir memelietės virtuvę panašiai, tik be viršutinių spintelių.
Ai tiesa, apačioje niekada nedaryčiau spintelių, tik stalčius (išskyrius šiukšliadėžės vietą), nebent kaip sakai vieną atvirą.

user posted image

thumbup.gif wub.gif
dabartinė mano virtuvė irgi tokia nedidelė, tik dar šaldytuvas mažas įmontuotas
taip pat dar inbdauja pastatyta yra stiklinėm durelėm. šiaip žiauriai vietos man trūksta, užtai ir planuoju dabar talpesnę ir su dideliu šaldytuvu ir indaplove ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 02 birželio 2011 - 13:50
QUOTE(memelietė @ 2011 06 02, 14:46)
thumbup.gif  wub.gif
dabartinė mano virtuvė irgi tokia nedidelė, tik dar šaldytuvas mažas įmontuotas
taip pat dar inbdauja pastatyta yra stiklinėm durelėm. šiaip žiauriai vietos man trūksta, užtai ir planuoju dabar talpesnę ir su dideliu šaldytuvu ir indaplove  ax.gif

Taigi vat kad tos vietos vis per maža..

Neryte, juk jūs namą kaip suprantu statote. Tai kaip suprantu galima virtuvę pasiplanuoti kaip nori, nebent pas jus gal koks tipinis projektas? Aš jau sakysiu virtuvei savo pageidavimus projektuojant rolleyes.gif
Atsakyti
pupeliuk, nesistatom rumu, nes po to tvarkyti ir islaikyti nebus kam biggrin.gif todel ir virtuve proporcinga namui ax.gif

user posted image

stai cia iskirpau gabaleli virtuves, architektas suplanavo toki isdestyma, o as vis svarstau kaip kas geriau butu, viena siena kur saldytuvas tai tikrai bus nuo virsaus iki zemes uzstatyta, nes man reikia daug ka susideti ax.gif

is lauko virtuves gabaliukas, tie du langai i tesiasi iki soninio pirmojo lango, po to jau svetaine prasideda biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 02 birželio 2011 - 20:14
Tai suprantu, kad ne rūmus biggrin.gif ne apie rūmus ir mes svajojam :irnesakyk bet kažkaip norisi turėt bent kur rakandus susidėt.
Berašydama visaip ten dėliojau dėliojau, bet visgi supratau, kad taip, kaip išdėstyta matyt ir bus teisingiausia, kitu atveju (net kelis pergalvojau biggrin.gif ) bus ankštoka..

Na gerai biški nukrypom matyt nuo temos, tęsiam apie skandinavišką interjerą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 02 birželio 2011 - 20:40
Dėl stalčių apatinėse spintelėse pritariu Pupeliukui ir Nerytei. Pas mane irgi beveik vien tik stalčiai - spintelių nepasigendu tongue.gif
Memeliete, jei planuoji apatinėse spintelėse daryt atviras lentynas ir dėti pintas dėžutes, tai tą patį gali atkartoti ir galinėj sienoj viršuje, tik galbūt daryti mažesnes lentynas ir dėti mažesnes pintas dėžutes. Man atrodo, kad būtų gražu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juma81: 03 birželio 2011 - 07:54
QUOTE(Juma81 @ 2011 06 03, 08:52)
Dėl stalčių apatinėse spintelėse pritariu Pupeliukui ir Nerytei. Pas mane irgi beveik vien tik stalčiai - spintelių nepasigendu  tongue.gif
Memeliete, jei planuoji apatinėse spintelėse daryt atviras lentynas ir dėti pintas dėžutes, tai tą patį gali atkartoti ir galinėj sienoj viršuje, tik galbūt daryti mažesnes lentynas ir dėti mažesnes pintas dėžutes. Man atrodo, kad būtų gražu.

ačiū už patarimą mirksiukas.gif tik dar reikia išspręsti klausimą su viryklę... jeigu prie galinės sienos viryklė stovės, tai viršuj pintoms dėžutėms nelabai gerai gyvensis man atrodo... jeigu vis gi ryšimės prie sienos su langais viryklę statyt tai prie galinės sienos pasidarysiu atvirą spintelę viršutinę su pintomis dėžutėmis... tada graži harmonija bus virtuvėj... wub.gif
dar pagalvojau jeigu statyti prie sienos su langais viryklę tai gal tokią panašią pirkt
user posted image
ta prasme su dangčiu tokiu... tada gal kažkiek apsaugotas langas bus nuo garavimo ir taškimosi.... g.gif plius ir papildomas darbastalis jei reikia...
tada prie galinės sienos galima daryti visą ištisą spintą ir šaldytuvą didesnį... rolleyes.gif
ką manot?
Atsakyti
šis tas įkvėpimui...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 06 03, 20:54)
šis tas įkvėpimui...

Rūstu. Natūralios medžiagos. Šiaurės spalvos. Seni daiktai. Labai patinka!
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 06 03, 14:52)
ačiū už patarimą  mirksiukas.gif tik dar reikia išspręsti klausimą su viryklę... jeigu prie galinės sienos viryklė stovės, tai viršuj pintoms dėžutėms nelabai gerai gyvensis man atrodo... jeigu vis gi ryšimės prie sienos su langais viryklę statyt tai prie galinės sienos pasidarysiu atvirą spintelę viršutinę su pintomis dėžutėmis... tada graži harmonija bus virtuvėj...  wub.gif
dar pagalvojau jeigu statyti prie sienos su langais viryklę tai gal tokią panašią pirkt
user posted image
ta prasme su dangčiu tokiu... tada gal kažkiek apsaugotas langas bus nuo garavimo ir taškimosi....  g.gif  plius ir papildomas darbastalis jei reikia...
tada prie galinės sienos galima daryti visą ištisą spintą ir šaldytuvą didesnį...  rolleyes.gif
ką manot?

Nemanau, kad tas dangtis reikalingas. Jūsų atveju dėčiau integruojamą orkaitę ir kaitlentę atskirai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juma81: 08 birželio 2011 - 10:00
labukas, mes jau pradėsim savo didžiuosius darbus, tai tikiuosi,kad rezultatas labai tiks į šią temą, jūsų įdėti dalykėliai įkvėpimui labai naudinti! renkamės grindis, tai įmesiu pavyzdukus, norėčiau nuomonės.

grindys tikrai bus laminatas, bet geras. Alloc firmoje naujoje kolekcijoje yra laivo denio imitacijos vaizdas, truputį bijomės per didelio kontrasto juostose, nes erdvė labai maža. Čia būtų kaip sakoma namų razinka, tai norėjau paklausti, gal kur matėte tokias grindis jau gyvai, kaip atrodo, ar mažai erdvei jos ne per ryškios.

user posted image

user posted image

kai žiūrėjome salone, radom tik dvejas grindis su tom juostelėm, puslapyje radau dar ir šviesesnes.

user posted image

o čia šiaip skandinaviškas namukas, įkvėptas šios temos lankytojų wub.gif

http://www.namoproje...ojektai/?id=160
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 09 birželio 2011 - 11:00
QUOTE(Lachesė @ 2011 06 09, 10:48)
grindys tikrai bus laminatas, bet geras. Alloc firmoje naujoje kolekcijoje yra laivo denio imitacijos vaizdas, truputį bijomės per didelio kontrasto juostose, nes erdvė labai maža. Čia būtų kaip sakoma namų razinka, tai norėjau paklausti, gal kur matėte tokias grindis jau gyvai, kaip atrodo, ar mažai erdvei jos ne per ryškios.

cia laminatas??? atrodo kaip medines grindys bigsmile.gif
mano nuomone nesumazintu erdves, nes nera jos tamsios bigsmile.gif
Atsakyti