Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

jo, fainiau kai visur vyrauja vienas stiliukas. bet ar galima vienoj patalpoj pamaisyt stilius? pvz siek tiek klasikos/provanso, vintaziniu detaliu su skandinavisku? ar nesamone gausis? 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik dabar isirengineju buta ir pas mane bus skandinaviskas interjeras. Stengiuosi visuose kambariuose kaip akcentus daryti vienodas spalvas, t. y. nedarant per daug skirtingu ir per daug margu kambariu. Netgi noriu, kad baldu spalvos butu vienodos, bet vargu ar tai pavyks.
Atsakyti
Sveikutės,
Malonu vėl jus skaityti. Buvau atsijungus nuo interjero įrengimų. Bet va nusipirkom šviestuvą, uždėjau baltus medžiaginius gaubtelius ir vėl pakvipo tolesniu skandinaviško namuko įrengimu biggrin.gif

Pastaruoju metu susiduriu su dideliu keblumu - lietuvos meistrai ir kiti mane supantys žmonės neįsivaizduoja, kad grindjuostės (plintusai) gali būti nors kiek aukštesni nei tarybiniai, maži tokie doh.gif O jei dar pasakai, kad nori baltų, tai reaguoja va taip - blink.gif . Kai jau galų gale daviau atspausdinta paveiksliuką, tai sakė, kad jei ir darys tokius kaip bažnyčiai, tai visvien neapsimoka visų staklių perdarinėt ant tokio mažo kiekio..... sad.gif
Medienos turime, o vat plintusų nerandam kas pagamintų. Gal esat kas darę aplink Vilnių? Nereikia super įmantrių, tiesiog vat tokių kaip ir pas skandinavus ar britus. Bent apie 9 cm.. smile.gif

Dėl virtuvės atvirumo, tai va jau puse metų gyvenu visiškai atviroje virtuvėje, be nei vienų durelių biggrin.gif Virtuvė vienoj erdvėj su svetaine. Tiesiog neužteko finansų masyvo durelėm kol kas... Bet tai kaip gerai! Visiem viskas aišku, niekas neklausinėja, "kur lėkštės, kur šakutės, kur arbata?" lotuliukas.gif Viskas kaip ant delno smile.gif Na taip, tvarką šiek tiek pareguliavau, kad tvarkingai atrodytų, nemažai dalyku atgulė į stalčius (jie turi savo briaunas), bet jau visiškai pripratau prie atvirumo, net pamirštu, kad kažkada viskas užsidengs. smile.gif
Atsakyti
man kol kas patinka atvira virtuve su svetaine, tik zinoma reikia suslepti nemazai daiktu, o kaip bus po to nezinau... jei atsibos reiks kazka galvoti kaip atsitverti, o dabar kai daug laiko virtuvej praleidziu tai smagu bus matyti namiskius besisukinejancius svetainei
Atsakyti
Del placiu plintusu pasiskaitinek provanso tema ir uzduok savo klausima, nes ten budavo vis gvildenamas sis klausimas.

http://www.supermama...?...6294&st=156
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 06 liepos 2011 - 19:34
ne skandinavija, bet vistiek gražu...

beje nesenai buvau Stokholme wub.gif toks jausmas, kad ten visi stilingai gyvena, pakanka pakelti akis į langus wub.gif
užbūrė... kaip nors dalelę to į Klaipėdą perkelt lotuliukas.gif
Atsakyti
paziurejau skandinaviskus interjerus, neiprasta buvo, kad daug maz visur viskas vienoda, ne taip kaip pas mus smile.gif galvojau sienos pas juos populiariausios baltos, bet daugelyje namu ne visai baltos, o tokios labai neryskios, svelnios alyvines (ar levandines?) spalvos, man labai grazu, bet idomu ar ziuretusi kambariuose tokia spalva, kai virtuve yra alyvuogiu zalios spalvos? help 4u.gif sorry uz dideles fotkes, bet norejau pailiustruot ka turiu omeny 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 07 09, 09:30)

Man čia labai gražu thumbup.gif .
dar kartą peržiūrėjau foto. Sunku net ką nors išskirti, nes viskas patinka. Norėčiau taip įsirengti namus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 09 liepos 2011 - 09:49
man irgi..dar pagalvojau, kad pas mane bute durys, plintusai rudi, na tubur standartiniai, o jei noreciau taip isirengt, reikes baltai perdazinet duris ir tuos plintusus keist i baltus, idomu ar isvis yra pas mus tokiu pirkt g.gif ka man su virtuve daryt? man grazi ta zalia alyvuogine spalva, tamsiai rudi baldai, nenoriu tenais perdazinet kitaip, bet ar nesigaus lievas kicas? blush2.gif
Atsakyti
blacberry - sunku tiksliai įsivaizduot, bet man gražu jei tos abi spalvos - violetinė, alyvuogių - ne akį rėžiančios, o slopintos. Manau, alyvuogių pas tave yra rami, tai ta violetine ir balta turėtų susiderint. Aš iš tų, kur mėgsta spalvas, gražius derinukus, o ne vien tą pačią spalvą visur ir tik švelnius jos pustonius šalia 4u.gif
Atsakyti
va tokia spalva
user posted image
na kaip atrodo? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 07 05, 15:58)
jo, fainiau kai visur vyrauja vienas stiliukas. bet ar galima vienoj patalpoj pamaisyt stilius? pvz siek tiek klasikos/provanso, vintaziniu detaliu su skandinavisku? ar nesamone gausis? 4u.gif

Man rodos, laisvai galima. Bet čia jau gerą akį reikia turėti, kad paskui neperspausti su tais daiktais, nes gali oi kiek prisidaryt dauug visko. Svarbu, kad nebūtų perkrauta. Mes taip pat ketiname įsirenginėti butą ir aš mastau apie tokį patį stilių derinį. Man ta subtili provansiška elegancija vietomis labai patinka, tai manau įpaišyti į skandinavišką interjerą.

blackberry, o virtuvė kartu su valgomuoju pas jus ar atskirai? Nes jei atskirai, tai tuomet nėra bėdos su tuo spalvų suderinimu. Man abi tos spalvos baisiai gražios yra.
Aš kažkaip galvoju, kad apskritai patalpoj kuo mažiau skirtingų spalvų (čia apie sienas, duris), tuo laisviau galima varijuoti su dekoro elementais. Nuo pačių daiktų to margumo užtenka.

Odilija5, ar dar domėjaisi kur dėl baltų plintusų? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro: 10 liepos 2011 - 10:45