Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(blackberry @ 2011 07 09, 21:41)
va tokia spalva
...na kaip atrodo?  4u.gif  4u.gif

mano akim ... tinka ax.gif, be to - tokia mini ivairove leis pagal nuotaika isgert puodeli arbatos: liudna - alyvuogiu zalumoj, nuotaika gera - svetaineje lavandu kvapa pajusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 07 05, 11:44)
o ar blogai kurti inerjera is keliu stiliu? blush2.gif

Kaip aš jus suprantu... Man yra taip pat (pradedam grupinę psichoterapiją lotuliukas.gif )
Bet galiu pasakyti, kad vis dėlto pirmiausiai reikia atsižvelgti į konkrečią savo aplinką ir daug kas tiesiog atkris. Pvz., aš peržiūrėjau tūkstančius tokių "ajajai" paveikslėlių, kol pradėjau suprasti, kas iš tiesų man patinka ir tinka. Pasirodo, labiausiai patinka skandinaviškas stilius, nes provansas atrodo labai jau teatrališkas Lietuvoj, kaimiškas interjeras nė prie ko, kai namas mieste, klasika per daug varginanti raštais, spalvom ir dulkes renkančiais paviršiais, modernas pernelyg nuobodus...
Tada peržiūrėjau tūkstančius skandinaviško interjero pavyzdžių, patiko dar labiau. Išvadą padariau tokią - tai stilius be ypatingų stiliaus požymių: dera ir modernūs, ir klasikiniai, seni ir nauji daiktai, o jei nelabai dera - tai šeimininkų išskirtinio skonio išraiška. biggrin.gif
Kitaip sakant, niekas kitas už tave patį nesupras, kas tau gražu... Ir dar svarbu saikas - geriau ko nors tegu trūksta nei būna per daug. Ir nebūtinai daiktai turi būti brangūs, puikiausiai galima susirasti ir iš sendaikčių, ir bobutės paliktų baldų, staltiesių ir kitokio gėrio.
O spalvos tai irgi kiekvieno asmeninis reikalas. biggrin.gif Man, pvz., gražesnės už baltą nėra.
Įkvėpimo semiuosi čia minėtuose www.digma.lt, www.alvhemmakleri.se puslapiuose.
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2011 07 12, 09:44)
<...> Pasirodo, labiausiai patinka skandinaviškas stilius, nes provansas atrodo labai jau teatrališkas Lietuvoj, kaimiškas interjeras nė prie ko, kai namas mieste, klasika per daug varginanti raštais, spalvom ir dulkes renkančiais paviršiais, modernas pernelyg nuobodus...
<...>

drinks_cheers.gif ir mano mintys visai tokios pat.
Dabar įsirenginėjant bandysiu derinti tuos daiktus, kurie man patinka, nepriklausomai nuo stilistikos. Įdomu, kas gausis galutiniam variante, nes man atrodo, kad tai nėra labai lengva.
Atsakyti
blackberry, maziau apsviestas kambaris - galimi sprendimai (ypac man tiko 4-to pav. sienos spalva- tokia jaukute)

http://www.alvhemmak.../galleri/sovrum
Atsakyti
Man irgi patinka skand stil del to kad galima ji daryti eklektiska. is ten sis tas, is ten sis tas - ir tarsi dera...

paskutines nuorodos nebuvau uzstebejusi:) tai smagiai perziurejau:)

dabar aktualu i saliona spintele - talpi, kad susideti ir patalyne ir taures ir bonkes ir vaiko rubus:)))))) nes daugiau turim tik spinta koridoriuj, ir komoda miegamajam..nei koridoriuj nei miegamajam daugiau niekas ir netilptu.....

bet gan sunkiai sekasi ziuretis spinteliu i saliona bevartant skand interjerus-mat juose daug erdves tuscios, spintele jeigu yra, tai nediduke, maza..... o visi daikciukai matyt sukisti i tamsius kambarelius ar atskirus kambarius-drabuzines...

ech..

gal kas turi ka gero issisaugoje tuo klausimu,,del saliono spinteliu talpiu?
Atsakyti
gal kas turi ka gero issisaugoje tuo klausimu,,del saliono spinteliu talpiu?
[/quote]

Gal iš čia kas tiktų? http://www.ikea.com/...0111_lirs03b_01

Šiaip, kiek žiūrėjau dabar baisiai madingos kaip 6-7 dešimtmečio tarybinės spintelės, sekcijos ant kojikių. Manau, nebrangiai galima gaut, jeigu tokios patinka. biggrin.gif
Atsakyti
Taip taip, bais madingos ant kojeliu
stai ka turiu isisaugojus
user posted image
butu visai neblogai kazka tokio:))))

dar keli varijantai, kas i aki krito -nes reik ilgos, iki 2 metru,o aukscio apie 140-150 sakem darysim..nu bus nemaza:)))

user posted image

bet manau kad noriu baltos spalvos ir jauciu kad pagal galimybes butu pasidaryti minimalistinio stiliaus spintele-
user posted image

va, o kad minimalizma susilpninti - bus paveikslu keletas kambaryje, vienas didelis stoves ant spinteles. ir dar planuose baltas sekreteras. ....ziuresim kaip seksis..
tik reik apsispresti del spinteles dizaino ir medziagos.. arba plokste, arba blizgi plokste, arba tad MDF-kur galima pafrezuoti, kaip kad cia
user posted image

meistras sake kvadratas MDF su pjovimu ir dazymu- apie 200 lt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 12 liepos 2011 - 12:47
Labas , mergaites,

Vis paskaitineju temela - grazu. siuo metu kaip tik prasideje musu sodybos irenginejimo darbaliai. Gal turit ideju - turim viena diena tarp kambariu is plytu. Tinkuoti nenorejom. sugalvojau, jog nudazysim ir bus forma plytu ir idomiau. pradzioje masciua baltai, bet galvoju gal kokia kita spalvyte. Orientuojuosi i toki vat skandinaviska stiliuka - lubos baltintos aliejum, grindys bus medines irgi baltai dazyti noriu arba aliejuoti (beicuoti). garau kai balta, bet gal pagyvinti siena kokia lengva spalvyte, o gal banta gerai ? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2011 07 12, 16:13)
Labas , mergaites,

Vis paskaitineju temela - grazu. siuo metu kaip tik prasideje musu sodybos irenginejimo darbaliai. Gal turit ideju - turim viena diena tarp kambariu is plytu. Tinkuoti nenorejom. sugalvojau, jog nudazysim ir bus forma plytu ir idomiau. pradzioje masciua baltai, bet galvoju gal kokia kita spalvyte. Orientuojuosi i toki vat skandinaviska stiliuka - lubos baltintos aliejum, grindys bus medines irgi baltai dazyti noriu arba aliejuoti (beicuoti). garau kai balta, bet gal pagyvinti siena kokia lengva spalvyte, o gal banta gerai ?  g.gif  g.gif

o gal palikti plytu siena tokia, kokia ji yra? g.gif puikus akcentas
Atsakyti
As irgi manyciau kad palik kokia yra siena.
spalvu ines..

user posted image

Atsakyti
Kaip tik neseniai žiūrėjau digmos bloge apie plytas.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 07 12, 21:26)
o gal palikti plytu siena tokia, kokia ji yra?  g.gif puikus akcentas

nedazyta, tai netiks. aisku, jei butumem taip sugalvoje, kai statem, tai OK, bet galvojom tinkuosim. Cia sodyboj. vertem sena- statem nauja, liko plytu, tai naudojo senas. Jos tokios vietom negrazios, tai geriausia butu padazyti.
Papildyta:
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 07 12, 21:43)
As irgi manyciau kad palik kokia yra siena.
spalvu ines..

user posted image

grazuuuu, tik pas mus baltos ir negrazios. pabandysiu fotke ikelti nors ir ne tos sienos ()neturiu tos foto), bet esme matosi
Papildyta:
QUOTE(Pro @ 2011 07 12, 21:47)
Kaip tik neseniai žiūrėjau digmos bloge apie plytas.

wauuu grazu. ir baltai dazytu yra. tik jos gal kokiais a le kalkinias dazais... g.gif
o kazi kaip zitos padarytos ?? g.gif gal pagrindas tamsus, o paskui kitas sluoksnis -sviesinta? g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti