medines.....
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 07 04, 12:26)
medines.....
bet tada spalvos kaip laminatas? na tie langai pilki, visai neiema gavosi ...

taip,link grindu spalvos ieskociau.
nes jeigu detumet akmens mases, tai net 3 spalvos jau butu -pilka, akmens ir grindu......
nes jeigu detumet akmens mases, tai net 3 spalvos jau butu -pilka, akmens ir grindu......
aš tai sakyčiau, kad ir baltas galima jeigu sienos baltos
bet medinės gražiausios man

vis paskaitineju tema (domiuosi interjeru) "pribrendo reikalas" pasisakyt
memelietė (del virtuves) paprastai virtuveje vyksta procesas tokia eiga: isemi produktus is saldytuvo, kai ka plauni, po to pjaustai, meti i puoda (visiem etapams reik vietos) ir atgal ... nesvarius puodus i kriaukle, kai ka pakuoji ir dedi, atvesusius, i saldytuva (gal tavo schema kitokia - tiesiog apgalvok). Tai rutina, kuri turi atimti kuo maziau energijos ir laiko, nes to ypac truksta vaikams, vyrui, draugams, pomegiams. Tai ir virtuves "mechanizmai" turi buti suorganizuoti pagal tavo "schema" kad padaryti kuo maziau beprasmiu zinksniu
(tiek prie virykle, tiek prie kriaukles turi buti kuo laisvesnis priejimas, kad alkunemis butu vietos - nugarai sveikiau)
KaZantipA, ne tik i spalva reik ziuret, bet ir faktura (palanges galima apjungti/derint ir prie baldu, kaip aukstas pavirsius jis net geriau susisieja su baldais nei su grindimis)
del baltos spalvos: suprantu, kad cia dideles baltu sienu gerbejos ir neketinu jusu atverti i kita tikejima
. Bet noriu papostringaut
: balta spalva turi savybe atspindeti, todel tamsioje patalpoje (kur mazai patenka sviesos) ji visada pralos - kambarys atrodys pilksvas (cia is realios patirties). Balta spalva, savotiskai, - asocijuojasi su sterilumu - sukurti baltame interjere emocijas itin sudetinga (jaukuma). Gamtoje balta spalva sutinkama labai retai (ypac Lietuvoje), todel tai nera naturaliai artima zmogaus akiai.
Cia buvo imesta reali nuoroda i Norvegijos nekilnojamo turto pardavimo puslapi ( aciu, atsiprasau nepamenu kas idejo nuoroda
) ne visus interjerus perziurejau - aisku, bet baltas sienas pamaciau tik viename (gal taip pataikiau) Sienos sviesios - taip vadinama - gesinta balta. Kur alyvuogiu zaluma, kur kakava, kur pieno...
tokia spalva sunku iziuret, bet akiai ji malonesne/naturalesne - kaip jus manot?

memelietė (del virtuves) paprastai virtuveje vyksta procesas tokia eiga: isemi produktus is saldytuvo, kai ka plauni, po to pjaustai, meti i puoda (visiem etapams reik vietos) ir atgal ... nesvarius puodus i kriaukle, kai ka pakuoji ir dedi, atvesusius, i saldytuva (gal tavo schema kitokia - tiesiog apgalvok). Tai rutina, kuri turi atimti kuo maziau energijos ir laiko, nes to ypac truksta vaikams, vyrui, draugams, pomegiams. Tai ir virtuves "mechanizmai" turi buti suorganizuoti pagal tavo "schema" kad padaryti kuo maziau beprasmiu zinksniu

KaZantipA, ne tik i spalva reik ziuret, bet ir faktura (palanges galima apjungti/derint ir prie baldu, kaip aukstas pavirsius jis net geriau susisieja su baldais nei su grindimis)
del baltos spalvos: suprantu, kad cia dideles baltu sienu gerbejos ir neketinu jusu atverti i kita tikejima

Cia buvo imesta reali nuoroda i Norvegijos nekilnojamo turto pardavimo puslapi ( aciu, atsiprasau nepamenu kas idejo nuoroda

tokia spalva sunku iziuret, bet akiai ji malonesne/naturalesne - kaip jus manot?
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 07 04, 21:49)
taip,link grindu spalvos ieskociau.
n as kolkas manau gal daryt tokios pat spalvos kaip ir langas ... na net nezinau, beto pasirinkimas jau menkas palangiu, gal zinot kur jas galima rast?? ziurejau daug kur, labai jau nera is ko rinktis
Bircis, labai pritariu, kad tamsesneje patalpoje balta atrodo pilka - mano svetainej tokia situacija dbr, tai kartais depresija kelia, uz lango pilka, kambary pilka..reikia daryt pieno baltumo ir pan, svarbiausia silto tono, tada manau nepapilkes

QUOTE(vilnera @ 2011 02 08, 18:26)
Na taip,nebutinai minimalistinis, bet santurus ganetinai ir neperkrautas..
Ale idomu, kad jums tokie gan skirtingi stiliai prie sirdies
Ir issirinkt nelengva, kuris arciau sirdies 
Ale idomu, kad jums tokie gan skirtingi stiliai prie sirdies

o tai blogai jei patinka keli stiliai? hm, kalbant apie save, net gerai nezinau koks man stilius patinka, kartais atrodo siuolaikiska klasika, kartais modernus, kartais provansas wow, vintage detales, o nuo ko tai priklauso net nezinau..gal nuo pateikimo? pamatau kokia faina fotke, kur viskas nerealiai suderinta, grazios detales ir iskart isimyliu

pritariu tavo nuomonei:)))))
man irgi krenta i aki ivairus dalykai is ivairiu stiliu:)) ir miegamasis, kuri dariau rytietisku stiliumu pries pora metu man vis dar patinka, ir nete rytietiski interjerai vis dar zavi....o stai dabar virtuvele bus padaryta skandinavisku stiliumi,,,ir tikrai nieko blogo kad skirtinguose kambariuose-stiliai skiriasi,,,manau jeigu seimininkai bute gerai jauciasi-tai svarbiausia. aisku, gal siaip atejus i svecius, kai viskas vientisam stiliuje, toj pat nuotaikoj irgi grazu,,,,bet matyt man patinka eklektiskumas:)))))))))
man irgi patinka keletas stiliu, kai pamatau viska graziai suderinta, spalvine harminija superine, bet savo name noresiu vieno stiliaus, nedarysiu keletos
reiks atrasti aukso viduriuka

man rodosi, kad bendras, vientisas stilius gautusi jeigu vienu kartu viska remontuotum,arba naujai atsikraustytum kazkur, isirenginetum namus ar buta pirma k.
o jeigu gyveni jau, ir nutari kad reik atsinaujinti tik virtuve - tada ja pasidarai kaip grazu tau siuo metu. siaip ne taip paskui ismusi is vyro kad ir saliona reik biski paremontuoti--nu tai tarkim pavyksta ir ten perdazyt sienas:))))
bet pagal savo pavyzdi zinau,kad jau miegamo,kuri tvarkem pries 3-4 m jau nieku gyvu neiseis pasidaryti naujai...ir jis lieka jau kitu stiliumi:)))))))))))
o jeigu gyveni jau, ir nutari kad reik atsinaujinti tik virtuve - tada ja pasidarai kaip grazu tau siuo metu. siaip ne taip paskui ismusi is vyro kad ir saliona reik biski paremontuoti--nu tai tarkim pavyksta ir ten perdazyt sienas:))))
bet pagal savo pavyzdi zinau,kad jau miegamo,kuri tvarkem pries 3-4 m jau nieku gyvu neiseis pasidaryti naujai...ir jis lieka jau kitu stiliumi:)))))))))))
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 07 05, 13:25)
man rodosi, kad bendras, vientisas stilius gautusi jeigu vienu kartu viska remontuotum,arba naujai atsikraustytum kazkur, isirenginetum namus ar buta pirma k.
jei remontuojama tik kambariais, atskirom patalpom tai taip, sutinku, bet jei kuriantis i nauja buta, nama tai jau kitas reikalas