Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

atsiprasau, kad isikisiu blush2.gif esu jusu temos skaitytoja, jau senai mama man pudrino smegenis apie TW sakiau , kad tai nesamone ir tiek nemokesiu uz plasmase negaliu moketi ir negalejau moketi budama nedirbanti studente schmoll.gif pernai nusibodo parsivezus is kaimo salotas ismesti net nesuvalgius. Pradejau ieskoti i ka galima sudeti salotas, sviezias darzoves, isbandziau ivairiausius laikymo budus deje deje bet visi isbandyti mano budai nuvile. Nusprendziau pabandyti inda is TW nepamenu pavadinimo doh.gif kuriame laikosi sviezios darzoves. Mano nustebimui salotos issilaike savaite sviezios. Vasara tikrai pirksiu dar viena toki pati indeli tik didesni smile.gif kad ir nepigus, bet tiktai vertas tu pinigeliu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obelele: 13 vasario 2011 - 13:50
Kiekvienas turi teise rinktis 4u.gif
Aišku, geriausia valgyti šviežias daržoves tiesiai iš daržo, bet ne kiekvienas turi tokias galimybes. Todėl ir ieškome priemonių, kurios padetu išlaikyti maisto produktus kuo ilgiau.
Aš pati pirmiausiai pasakiau, kad tokių pinigų už plastiką nemokėsiu. Šį mėnesį suėjo penki metai, kai naudojų šią produkciją. Žinoma, jei reikėtų mokėti pilna kaina, tikrai neturėčiau tiek visko daug. Bet kadangi turiu, tai ir stengiuosi naudoti viską kaip įmanoma daugiau 4u.gif
Niekam nieko nebrukame per prievartą. Kiekvienas gali pirkti už savo pinigus, ką tik nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 02 13, 13:44)
Man kazkaip atrodo, kad jums ne isprusimas neleidzia moket, o is principo neperkat plastiko uz tokius pinigus, na, tai ir nepirkit. As renkuosi ka pirkti, o man tupperwariniai plastikiniai indai, kuriuos as perku yra patogus ir visu pirma, man jie patinka savo dizainu ir spalvomis.
Man pvz nepatinka vynas ir nepaisant to, kad as zinau, kokia ju ivairove, skirtumai ir tt, is principo niekada nemokeciau keliu simtu litu uz buteli vyno, nes man tai vis tiek susiveda i primityvu prada - praruges, raugintas gerimas/sultys  biggrin.gif ir viskas del to, kad as nemegstu vyno. Na, cia toks tik pvz.
Negalvokit, kad jau kas perka tw, tai namie tik plastiku apsistate  biggrin.gif Mano namuose ir molis, ir keramika, ir stiklas, ir porcelianas, ir plienas, bet viskas kas yra simple naudojimui, ruosimui, saldymui ir vaikams pasiekiama, tai plastikas ir kuom dabar blogai, jei jis is Tw, jei man grazu, patogu.

taip,kiekvienas turi savo poziuri

QUOTE(obelele @ 2011 02 13, 13:49)
atsiprasau, kad isikisiu blush2.gif  esu jusu temos skaitytoja,  jau  senai mama man pudrino smegenis apie TW sakiau , kad tai nesamone ir tiek nemokesiu uz plasmase negaliu moketi ir negalejau moketi budama nedirbanti studente  schmoll.gif  pernai nusibodo parsivezus is kaimo salotas ismesti net nesuvalgius. Pradejau ieskoti i ka galima  sudeti salotas, sviezias darzoves, isbandziau ivairiausius laikymo budus deje deje bet visi isbandyti mano budai nuvile. Nusprendziau pabandyti inda  is TW nepamenu pavadinimo doh.gif  kuriame laikosi sviezios darzoves. Mano nustebimui salotos issilaike savaite sviezios. Vasara tikrai pirksiu dar viena toki pati indeli tik didesni smile.gif kad ir nepigus,  bet tiktai vertas tu pinigeliu thumbup.gif

Supraskite, kad jums padejo ne TX, o produkto pasirinktas laikymo budas. Negi dabar ideje produkta i saldytuva markes ELEXTROLUX ir jam ilgiau nesugedus, sakysite, kad tik ELEKTROLUX saldytuve produktas negenda, o kituose genda daugiau?
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 02 11, 12:22)
juokas juokais, bet pasiemiau kukuruzu dezike ir neatidare, ***** einu ziurek kokio filmuko, gal as jo nemoku uzdet ar ka  g.gif , nes man krasciuka kur pakiles tik isgraviruoja ir vsio, nu negali kazkas but blogai ,ciuju kazko nemoku  doh.gif
Papildyta:
o jei juokiaus is saves  lotuliukas.gif , gerai kad dasuto pabandyt atidarytu su paciu atidarytuvu, taukst ziuriu ir nusieme kepurele  lotuliukas.gif , kai as pripratus prie tu ankstesniu juk jie is vidaus ipjauna, bandziau pastumti ar atsidarineja, taigis ten kitoks tas nupjovimas, todel ir neatsidare  lotuliukas.gif , as tada kai atidarinejau, man nesigavo ir su savo senu atidariau net nepaziurejus kad jis vis del to atidare, zodziu aciu mergikes, pasirodo galima tikrai susimaut  lotuliukas.gif , dabar aisku juokinga  biggrin.gif

ne tau vienai taip buvo lotuliukas.gif as kelis kartus sukau ir niekaip....nu ir galvoju TW .... kad ne atidaryti nesugebu doh.gif
Atsakyti
Man patinka TW dar ir tuo, kad gali vakarėliuose pamatyti ir išbandyti, iščiupinėti. Tau tada tik rinktis reikia - nori tu to daikto ar ne. Faktas, kad tai brangūs gaminiai, ne viskas yra 100 proc reikalinga ir verta tų pinigų, bet yra tikrai labai gerų gaminių. Tikiu, kad daugeliui gaminių yra ir analogai, bet reikia jų ieškoti, reikia aklai ir nebandžius pirkti, o tai man reiškia irgi pinigų švaistymą. Iš to, ką aš turiu, tai yra tik keli daiktai (na gal kokie 3), už kuriuos man gaila išleistų litų, bet laikau juos ir manau, kad gal kurią dieną bus įkvėpimas ir aš juos naudosiu biggrin.gif

Taip, tai sekta, vienos turi pomėgi gaminti ir naudoja gamindamos TW, kitos mėto pinigus gėrimams ar cigaretėms, kitos šmutkėms, papuošalams, kremams, batams ir pan. O panoms, kurios lankosi čia, patinka pinigus mėtyti pinigus TW indukams ir jei nuo to jų šeimos bus sotesnės, valgys namie gamintą maistą, tai jau yra labai didelis pliusas, ar ne? Juk tai įmonė, kuri parduodama indus, moko kaip gaminti namie, ji parduoda ne tik indus, bet ir receptus, įdėjas. Iki susipažinimo su šiais indais nedraugavau nei su mieline tešla, nekepiau namie duonos, negaminau namie jogurto, negaminau varškės ar majonezo. Nesakau, kad be TW to padaryti negalima buvo, bet iki tol man nekilo minčių to daryti namie.

P.S. Indukų neparduodu, nėra reikalo man čia jų be reikalo girti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 13 vasario 2011 - 19:50
Merginos patarkit,kaip paaiskinti zmogui,kai ant Tw gaminio parasyta made in china? blink.gif siaip indai gaminami europoje tai viskas tvarkoje,bet kai pilni prekybos centrai kinieciu produkcijos tai kazkaip wardo Tupperware tas uzrasas nepakelia.Paaiskinkit kur paslaptis? Yra fabrikas kinijoje? ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 02 13, 19:51)
Merginos patarkit,kaip paaiskinti zmogui,kai ant Tw gaminio parasyta made in china? blink.gif  siaip indai gaminami europoje tai viskas tvarkoje,bet kai pilni prekybos centrai kinieciu produkcijos tai kazkaip wardo Tupperware tas uzrasas nepakelia.Paaiskinkit kur paslaptis? Yra fabrikas kinijoje? ar kaip? g.gif

Tupperware turi 7 fabrikus įvairiose pasaulio šalyse. Kai kurie fabrikai gamina tik vienos rūšies produkciją. Yra net kilnojamas fabrikas, kuris gamina Ultra Pliusus. Jis vazinėja po visą pasaulį, pagamina tam regionui reikiamą produkcijos kiekį ir persikelia kitur. Jei pagaminta kinijoje, tai nereiškia, kad prekė nekokybiška ar gaminta rūsyje. Amerikiečiai labai daug savo fabrikų turi Kinijoje dėl ten pigios darbo jėgos. Ir ne tik Tupperware, daug garsių Brendų savo prekes gamina Kinijoje.
Anksčiau mums neatrodė, kad Kiniškos prekės blogos, nes jos buvo fabrikinės.

Gal kas paaiškins aiškiau. Nemoku gražbyliauti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 13 vasario 2011 - 20:02
Tai viskas gerai,dekui uz info.Zinau,jog kinijoj yra fabriku ir zymiu firmu, bet tik taip keista visur raso made in eu o ant kai kuriu made in china smile.gif
Atsakyti
Mes gaunam prekes iš viso pasaulio, ne tik iš Europos. 4u.gif Tik amerikietiškų neteko matyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 02 13, 20:51)
Merginos patarkit,kaip paaiskinti zmogui,kai ant Tw gaminio parasyta made in china? blink.gif  siaip indai gaminami europoje tai viskas tvarkoje,bet kai pilni prekybos centrai kinieciu produkcijos tai kazkaip wardo Tupperware tas uzrasas nepakelia.Paaiskinkit kur paslaptis? Yra fabrikas kinijoje? ar kaip? g.gif

Viskas yra gaminama Kinijoje, net ir zinomiausios firmos uzsako ten, tik vienos firmos atsako uz prekiu kokybe su savo logo, kitos ne. Ir kinai moka gaminti, priklauso kiek jiems uz tai moka ir is kokiu medziagu reikalauja, kad gaminys butu pagamintas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2011 02 13, 20:41)
Ar cia man vienai neatsidaro http://www.tvarkoslinija.lt/g.gif

As ir ten visais budais bandau pakliut, bet ne velnio doh.gif lotuliukas.gif

Kad prekes gaminamos tai ne blogai, svarbiausia yra KAM jie gamina mirksiukas.gif
Pas mus kai parduotuves, turgai uzkisti kinietiskom prekem, tai jos gamintos treciosioms salims, uztat ir kokybe tokia, o ka gamina Europai ar JAV, tai kokybe superine mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuo ypatingi tie pjaustymui padėkliukai? g.gif
Gal kas turit minciu,kodel vidutinej surinej prirasoja? tiesiog pilna vandens laseliu buna. Surio nededu karsto, o daugiau priezasciu neisivaizduoju. Drauge sako, jog taip neturetu but unsure.gif
Nusivyliau greitkraciu, nes po keliu naudojimu nusitryne sugradavimo skaiciai doh.gif
Atsakyti