QUOTE(Olimpiete @ 2011 02 13, 13:44)
Man kazkaip atrodo, kad jums ne isprusimas neleidzia moket, o is principo neperkat plastiko uz tokius pinigus, na, tai ir nepirkit. As renkuosi ka pirkti, o man tupperwariniai plastikiniai indai, kuriuos as perku yra patogus ir visu pirma, man jie patinka savo dizainu ir spalvomis.
Man pvz nepatinka vynas ir nepaisant to, kad as zinau, kokia ju ivairove, skirtumai ir tt, is principo niekada nemokeciau keliu simtu litu uz buteli vyno, nes man tai vis tiek susiveda i primityvu prada - praruges, raugintas gerimas/sultys

ir viskas del to, kad as nemegstu vyno. Na, cia toks tik pvz.
Negalvokit, kad jau kas perka tw, tai namie tik plastiku apsistate

Mano namuose ir molis, ir keramika, ir stiklas, ir porcelianas, ir plienas, bet viskas kas yra
simple naudojimui, ruosimui, saldymui ir vaikams pasiekiama, tai plastikas ir kuom dabar blogai, jei jis is Tw, jei man grazu, patogu.
taip,kiekvienas turi savo poziuri
QUOTE(obelele @ 2011 02 13, 13:49)
atsiprasau, kad isikisiu

esu jusu temos skaitytoja, jau senai mama man pudrino smegenis apie TW sakiau , kad tai nesamone ir tiek nemokesiu uz plasmase negaliu moketi ir negalejau moketi budama nedirbanti studente

pernai nusibodo parsivezus is kaimo salotas ismesti net nesuvalgius. Pradejau ieskoti i ka galima sudeti salotas, sviezias darzoves, isbandziau ivairiausius laikymo budus deje deje bet visi isbandyti mano budai nuvile. Nusprendziau pabandyti inda is TW nepamenu pavadinimo

kuriame laikosi sviezios darzoves. Mano nustebimui salotos issilaike savaite sviezios. Vasara tikrai pirksiu dar viena toki pati indeli tik didesni

kad ir nepigus, bet tiktai vertas tu pinigeliu
Supraskite, kad jums padejo ne TX, o produkto pasirinktas laikymo budas. Negi dabar ideje produkta i saldytuva markes ELEXTROLUX ir jam ilgiau nesugedus, sakysite, kad tik ELEKTROLUX saldytuve produktas negenda, o kituose genda daugiau?