Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Sveiki, norečiau paklaust, koki indą naudojat miltams laikyti, labai nervina laikyti poperiniam maiše o ka nupirkti kad būtų patogu nezinau, gal Tupperware ką nors turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zanacka @ 2011 02 14, 02:15)
Sveiki, norečiau paklaust, koki indą naudojat miltams laikyti, labai nervina laikyti poperiniam maiše o ka nupirkti kad būtų patogu nezinau, gal Tupperware ką nors turi?  g.gif

user posted image
Atsakyti
Kam siulyti prekę, kurios nėra, jau net visos iš sandėliukų juos pardavusios mirksiukas.gif
Galima bet kuriame Tupperware inde, skirtam biriems produktams, laikyti. 4u.gif Tiesiog reikia išsirinkti, kuris jums patogesnis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 13, 23:29)
Kuo ypatingi tie pjaustymui padėkliukai? g.gif
Gal kas turit minciu,kodel vidutinej surinej prirasoja? tiesiog pilna vandens laseliu buna. Surio nededu karsto, o daugiau priezasciu neisivaizduoju. Drauge sako, jog taip neturetu but unsure.gif
Nusivyliau greitkraciu, nes po keliu naudojimu nusitryne sugradavimo skaiciai doh.gif

Greitkratį tikrai jums pakeis, tik ar kitas bus geresnis, nežinau. Maniškis dar mėlynas, tai skalės kaip naujos. Su sūrine ir aš nedraugauju, čia jau n kartų kalbėjome, kad yra kam jos super, kitoms nepatinka, tai man nepatinka. Tą kondensatą reikia valyti, ji turi būti kasdien atidaroma bent kuriam laikui, žodžiu, turit sūrinę, valgykite sūrį dažnai, o kol valgote, laikykite ant stalo ją atdarą.

QUOTE(zanacka @ 2011 02 14, 02:15)
Sveiki, norečiau paklaust, koki indą naudojat miltams laikyti, labai nervina laikyti poperiniam maiše o ka nupirkti kad būtų patogu nezinau, gal Tupperware ką nors turi?  g.gif

Aš turiu Signature pilką, 4litrų, jame telpa 2 litrai miltų, dabar akcijų jiems nematau, pardavime jų irgi nėra, skelbimų skyriuje paklauskite gal kas dar turi iš seniau, tikrai superinis variantas miltams.
Atsakyti
QUOTE(zanacka @ 2011 02 14, 03:15)

aš miltus laikau Optimum 4,6 l., skelbimų lentoj turėtumėte rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 14, 00:29)

Nusivyliau greitkraciu, nes po keliu naudojimu nusitryne sugradavimo skaiciai doh.gif

duokit savo konsultantei-pakeis į naują.
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 14, 00:29)

Gal kas turit minciu,kodel vidutinej surinej prirasoja? tiesiog pilna vandens laseliu buna. Surio nededu karsto, o daugiau priezasciu neisivaizduoju. Drauge sako, jog taip neturetu but unsure.gif

Man taip pat surines dangtis visad prirasojes, bet man tai netrukdo, suriui taip pat ax.gif Mes esam suriaediai, nuolat ji darinejas, as net nevalau rasojimu..... As zinau, pas mane saldytuvas kaltas biggrin.gif nes pries tai turetam saldytuve tokiu bajeriu nebudavo, o sitame rasoja.......
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 14, 01:29)
Kuo ypatingi tie pjaustymui padėkliukai? g.gif

rasojimas tai nera problema. vienos sluosto popieriniu ranksluosciu karts nuo karto, o kt. tiesiog nekreipia demesio. svarbiausia, kas gaminiai ten nepelytu ir kt. negestu, o toliau viskas gerai. kondensatas susidaro ne del karsto idejimo i inda su dangciu ar pan. tiesiog produktas kvepuoja biggrin.gif . gali buti ir taip, nieko tokio blogo cia nera, nebent galite paieskoti jai patogesnes vietos saldytuve: pakeisti lentynas ir kampus, bet cia jau jus ziurekite ar jums verta 4u.gif .

del greitkracio manau, jog nekokybiska preke pasitaike - bandykite keisti. desimtis metu naudojami indai nenusitrina, o sis tikrai kazkos nekokybiskas manau.
Papildyta:
QUOTE(zanacka @ 2011 02 14, 04:15)

priklausomai nuo to, koki kieki laikote manei: 1 kg ar 2 kg galite pritaikyti lb. daug indu. ir moduline, ir spacemaker, ir optimum, ir signature, ir kt. anksciau platinamose. tiesiog kaina dar reiktu psirinkti, kokia tam galite skirti ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2011 02 13, 17:04)
taip,kiekvienas turi savo poziuri
Supraskite, kad jums padejo ne TX, o produkto pasirinktas laikymo budas. Negi dabar ideje produkta i saldytuva markes ELEXTROLUX ir jam ilgiau nesugedus, sakysite, kad tik ELEKTROLUX saldytuve produktas negenda, o kituose genda daugiau?

patikekit, padejo ne PRODUKTO PASIRINKTAS LAIKYMO BUDAS smile.gif . tai tik pacio plastiko isdirbio nuopelnas. o labiausiai ir nauodoja siuos indus ir dziaugiasi zmones, kurie uzdirba nedaug ir nevisad gali sau leisti juos isigyti, todel perka tik akcijinemis kainomis. katalogo kainomis perka lb. nedaug, nebent skubiai reik ir jie gali tai sau leisti, jie gali leisti sau permoketi mirksiukas.gif . dauguma perka tik tokiu akciju metu, kai normaliomis salygomis pvz. zele forma kainuoja 74 lt, o su nuolaida 42 lt ar normaliai kainuoja 24 lt, o akcijos metu 6 lt. jei jau tw gyvuoja ne desimt ir net ne penkiasdesimt metu, vadinas ji kazkam reikalinga, nejau jau visi naudotojai yra tokie ligoniai, sergantys priklausomybe.
jus destote tik savo nuomone ir plius siek tiek suirzusi, lygiai taip pat jus galite nueiti ir pasikarsciuoti Amway ar Foreverliving, Avon ar Oriflame, Faberlic ar Zepter temose. jokiu savo ilgameciu patyrimu, ispudziu ar kazko, ilgesnes naudojimo praktikos susijusio su tw jus kaip ir net neturite.
zinios taip pat nera lb. dideles: keramika toli grazu nera saugi, metalas tuo labiau. silikonas tw taip pat gaminamas is smelio biggrin.gif . jei jus pataikete ne i savo terpe, tuomet gal issikraukite kt. temoje g.gif
Atsakyti
sveikos merginos,turiu tokia dezute
norejau paklausti ar ji neturetu sandariai uzsidaryti,nes man ji neuzsidaro verysad.gif
http://www.google.lt.../...tx=68&ty=66
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denciuke: 14 vasario 2011 - 18:12
QUOTE(denciuke @ 2011 02 14, 19:11)
norejau paklausti ar ji neturetu sandariai uzsidaryti,nes man ji neuzsidaro verysad.gif

Ji uzsidaro sandariai, tiesiog greiciausiai nezinote kaip tai padaryti. Teisinga uzdaryma pamatysite siame filmuke mirksiukas.gif Ir tikrai viskas gausis 4u.gif
http://twjurmala.lv/...um-seerija-4739
Atsakyti
QUOTE(denciuke @ 2011 02 14, 18:11)

turi uzsidaryt - ir bent jau pas mane uzsidaro.. g.gif gal netaip uzdaryneji kaip nors? siaip praeinant per visas krastines- uzsidaro tikrai..
Atsakyti