Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 24, 21:20)
oi super uz ats. labai aciu  4u.gif  tik klausimas dar.. kai ta viena puse "prisiklijuoja", ta kita laisvoji nejuda? nesimaskatuoja ant stalo? ta prasme nesistumdo?

Ne, niekas nesistumdo, nes prie kojeliu gumytes prisiklijuoja juodos. Labai stabili 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 02 24, 21:22)
Ne, niekas nesistumdo, nes prie kojeliu gumytes prisiklijuoja juodos. Labai stabili 4u.gif

tai ka, reiks pirkti?? doh.gif lotuliukas.gif nes mane pvz.ta balta (is duonines) tai nervuoja, ji sukiojasi ant stalo, neimanoma normaliai pjaustyti su ja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 24, 21:26)
tai ka, reiks pirkti??  doh.gif  lotuliukas.gif  nes mane pvz.ta balta (is duonines) tai nervuoja, ji sukiojasi ant stalo, neimanoma normaliai pjaustyti su ja  doh.gif

Ane bigsmile.gif As kai tu storesniu neturiu, tai net neisivaizduoju. Naudoju tik tas plonasias. Man jos, aisku patinka. Tik jauciu, kad greitai nusibaigs g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 02 24, 21:28)
Ane bigsmile.gif As kai tu storesniu neturiu, tai net neisivaizduoju. Naudoju tik tas plonasias. Man jos, aisku patinka. Tik jauciu, kad greitai nusibaigs g.gif

aha, toks vaizdas kad lentele laikosi ant stalo tik per viduri, sukasi ratu ji man doh.gif cia tik man taip, ar ir daugiau kam? g.gif
Atsakyti
As turiu didziaja balta katalogine lenta, tai ji man nelaksto po stala ax.gif O geltonoji man siaip faina, dar nepradejau naudot, kol baltos nesupjaustysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 02 24, 23:18)
As turiu didziaja balta katalogine lenta, tai ji man nelaksto po stala ax.gif O geltonoji man siaip faina, dar nepradejau naudot, kol baltos nesupjaustysiu lotuliukas.gif

na gal per daug ispeikiau ta baltaja ant stalo ji stabiliau laikosi, bet va ant spinteles virtuvines tai neimanoma ja pasidejusi nieko daryti, sukasi aplink doh.gif o senovines ar kokios kitos lenteles to nedarydavo ir ant virtuviniu baldu g.gif
Atsakyti
....o man geltona patiko dar ir dėl to...kad aplink turi ravelį...pjaustant pvz. pomidorus, apelsinus ir t.t. skystis subėgs į tą ravelį....o ne ant stalo... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif labas merginos, gal galite patarti kokiame inde laikyti sviezia mesa saldytuve , kokias 2 dienas? smile.gif
Atsakyti
Bet kuriame sandariam dubeni 4u.gif Tiek laiko, jei mesa tikrai sviezi tikrai isstoves. Tik padek i salciausia saldytuvo vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2011 02 25, 18:30)
smile.gif labas merginos, gal galite patarti kokiame inde laikyti sviezia mesa saldytuve , kokias 2 dienas? smile.gif

bet kuriam, ziurint ka turit, optima, su saules dangciais, samboj, marinavimo inde (buvo tik per spec.pasiulymus), milzine, kuriam tik turit ir kuris turi dangti,as net kartais fridgesmartuose marinuoju, super tie grioveliai labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2011 02 25, 16:42)
....o man geltona patiko dar ir dėl to...kad aplink turi ravelį...pjaustant pvz. pomidorus, apelsinus ir t.t. skystis subėgs į tą ravelį....o ne ant stalo... thumbup.gif  thumbup.gif

Sena baltoji irgi turi. Man labai patinka, nepakeičiama kol kas. Naujų net nepirkau, nėra reikalo.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 25, 21:13)
[size=1][/size]
bet kuriam, ziurint ka turit, optima, su saules dangciais, samboj, marinavimo inde (buvo tik per spec.pasiulymus), milzine, kuriam tik turit ir kuris turi dangti,as net kartais fridgesmartuose marinuoju, super tie grioveliai labai tinka  thumbup.gif

smile.gif turiu visokiausiu, bet as nenori marinuoti, nenusprendziu ka daryti su mesa, tai galvoju kokiame ide galima palaikyti kikias 2 dienas , kol apsispresiu ka paruostii g.gif
Atsakyti