Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 23, 17:30)
Tai va del zuvytes as ir gundausi, nes ji man patinka garuose gaminta su darzovem, bet jei sakot kad tik 2 zmonem  doh.gif ... nu tikrai nesamone, kazkaip ji didesni isivaizdavau. Kiek mazdaug tokiu geru nemazu lasisos gabalu telpa?

Turbūt kokie 2.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 23, 17:30)
Tai va del zuvytes as ir gundausi, nes ji man patinka garuose gaminta su darzovem, bet jei sakot kad tik 2 zmonem  doh.gif ... nu tikrai nesamone, kazkaip ji didesni isivaizdavau. Kiek mazdaug tokiu geru nemazu lasisos gabalu telpa?

Siandien kalbejau su viena mamyte kuri turi ta puoda tai labai patenkinta. Sake vienas geriausiu tuupw gaminiu skirtu mokrobangej. Is skanu, ir sveika, nes be riebalu ir spalvos islieka.
paziurekit skelbimu temoj, Zuvele lyg tai uz puse katalogines kainos pardavinejo. Parasykit jai, gal dar turi mirksiukas.gif
Atsakyti
2 gabalai gal ir tilps ir saujele darzoviu 4u.gif
Kai tuo tarpu elektriniam garu puode 3 aukstai ir plotas didesnis. Dar ir ryziu indas yra.
Gaminau tuose mazuose indeliuose alia kiausiniene ir pudingus. Daug terliones tikrai doh.gif Kazin ar daznai gaminciau, jei ir tureciau g.gif Vaikas mano nusivaipe, nevalge, tai teko mums su vyru viska suvalgyti. Tai ar verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 02 23, 19:09)
2 gabalai gal ir tilps ir saujele darzoviu 4u.gif

As ir galvoju kokie du dideli arba trys mažesni tongue.gif Bet daržovių tai nemažai, taigi ten ir du aukštai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 02 23, 18:45)
As ir galvoju kokie du dideli arba trys mažesni tongue.gif Bet daržovių tai nemažai, taigi ten ir du aukštai mirksiukas.gif

Na taip, bet vienas visai zemas. Jei darzoves deti i didesni, tai gal ir daugiau tilps g.gif Bet vistiek sausakimsai neprikisi, turi gi tarpeliai likti garu cirkuliavimui 4u.gif
Atsakyti
mano manymu geriau elektrinis arba net ant puodo, kad sveika tai taip, del mikrobangu ar ten nieko neitakoja ir sunku sprest, todel as turiu elektrini ir dziaugiuosi ir zuvyte skani ir darzoves nepakeicia spalva smile.gif
Atsakyti
siandien gavau stiklainiu atidarytuva,tik nezinau,kaip juo naudotis. g.gif gal zinot,kokia talpa fiesta dubenu/
Atsakyti
tik tik nuciupinejau juos, kokie mieluciai bigsmile.gif thumbup.gif 425 ml tongue.gif bent mums uz darba blush2.gif gal cia didesni pardavime, bet netikiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 23 vasario 2011 - 21:36
QUOTE(davija @ 2011 02 23, 22:34)
tik tik nuciupinejau juos, kokie mieluciai bigsmile.gif  thumbup.gif 425 ml tongue.gif bent mums uz darba blush2.gif gal cia didesni pardavime, bet netikiu biggrin.gif

uz kokia suma juos duos?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 02 23, 14:52)
Nu ka merginos, pakalbam apie ryziu virimo ir ne tik, puodą mikrobangėje mirksiukas.gif visos pardavinejam, o perkanciu nelabai yra biggrin.gif

Aš nepardavinėju, bet turiu biggrin.gif Man patinka. Naudoju.
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2011 02 23, 21:27)
siandien gavau stiklainiu atidarytuva,tik nezinau,kaip juo naudotis. g.gif gal zinot,kokia talpa fiesta dubenu/

http://www.youtube.c...h?v=QQFprxAaTaE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2011 02 24, 09:57)
Sveikutės,
Ar dar turi kas dubenį tešlai dešimties litrų už penkiasdešimt litų? ]

mane irgi toks domina, gal patarsit merginos kur ieskoti?
as kazkaip nerandu kataloge keletos TW produktu, kurie mane domina, kokia cia sistema to katalogo? pvz sis dubuo teslai (basic to basic lyg tai vadinasi), domina didesni 5l ir 7.5l, bet kataloge ir LT platinamuose TW interneto psl randu tik 3.5l si dubeni...
ar sie produktai is senesniu katalogu? ar imanoma nusipirkti dar kazkur?
Atsakyti