Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(virgonca @ 2011 02 24, 09:21)
mane irgi toks domina, gal patarsit merginos kur ieskoti?
as kazkaip nerandu kataloge keletos TW produktu, kurie mane domina, kokia cia sistema to katalogo? pvz sis dubuo teslai (basic to basic lyg tai vadinasi), domina didesni 5l ir 7.5l, bet kataloge ir LT platinamuose TW interneto psl randu tik 3.5l si dubeni...
ar sie produktai is senesniu katalogu? ar imanoma nusipirkti dar kazkur?

Base to basic ir buvo tik 3,5 l . Didesniu talpu visai kiti sandarus dubenys. Siuo metu kataloge ju jau nera. Juos pakeite Pro Bacing maisymo dubenys 1,5 l, 3 l ir 4 l, talpos. Tik jie nera sandarus. Ir dar kataloge yra 7,5 l dubuo. Visa kita tik specialiuose pasiulymuose arba pas platintojas sandeliukuose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 02 24, 08:44)

as ne apie konservu atidarytuva klausiau,o apie stiklainiu (zalia) ax.gif
Atsakyti
Tai, kad paprasta juo naudotis, bet jis atidaro tik atsukamus dangtelius, o tuos kur su spec. prietaisu uzdarinejam neatidaro verysad.gif Atsuki rankena, arba su ja nusireguliuoji pagal dangtelio dydi, priverzi ir su rankena pacia pasuki, nemoku paaiskint.... Ai as kazkaip tai tokio nepirkciau, stiklainiu siaubas neprasciau biggrin.gif bet kaip dovana nieko, tik vietos nemazai jis uzima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2011 02 24, 13:27)
as ne apie konservu atidarytuva klausiau,o apie stiklainiu (zalia) ax.gif

Ai, neprabudus matyt buvau, ne taip užmačiau blush2.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau, nu tai visai fainas tas MicroGourmet, gal reikia jį reabiliuoti?

http://www.youtube.c...0...=QL&index=1
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 02 24, 09:37)
Jie pardavime Vilnelej yra "trys tarpusavyje susijungiantys Fiesta dubenys  tik 69 Lt vietoj 89 Lt."  4u.gif

Gal galit įmesti nuorodėlę, kur čia taip, nes niekur nerandu Vilnelės puslapyje... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina... @ 2011 02 24, 21:31)
Gal galit įmesti nuorodėlę, kur čia taip, nes niekur nerandu Vilnelės puslapyje... g.gif

Cia informacija gave konsultantai, puslapy nieko nera 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2011 02 24, 21:24)
Pažiūrėjau, nu tai visai fainas tas MicroGourmet, gal reikia jį reabiliuoti?

http://www.youtube.c...0...=QL&index=1

O man jis nepamainomas, reikia tiesiog zinoti ka su juo veikti. Jeigu zinai tik viena recepta arba du, tai tikrai jis nereikalingas. Kietu darzoviu jame negaminu, bet minkstas tai, dar megstu zuvi, vistiena, kalakutiena, kiausiniene ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Dabar turiu klausima as biggrin.gif

sakykit kaip tos naujos pjaustymo lentutes? Ar kuri jau naudojat ar tik pardavinejat? Kaip ji? Faina? stabili? sunki?...na visko laukiu ir + ir - 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 24, 21:58)
Dabar turiu klausima as  biggrin.gif

sakykit kaip tos naujos pjaustymo lentutes?

apie kurias? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 24, 21:01)
apie kurias? g.gif  g.gif

na sita geltona, dabar nuolaida vasario men,kur su kiauraindziu kur ax.gif
Atsakyti
As nusipirkau sau pjaustymo lentute. Man ji patiko. Ji ant kojeliu, auksta pakankamai. Yra vienas siurbtukas, su kuriuo prisisiurbia prie stalo, todel laikosi pakankamai stabiliai, tiksliau viena puse galima judinti. Laikosi tik ant siurbtuko.
Zodziu, man ji patinka thumbup.gif tik kiauraindzio nenaudoju. Nereikia man kazkaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 24 vasario 2011 - 21:17
QUOTE(laurindre @ 2011 02 24, 21:16)
Yra vienas siurbtukas, su kuriuo prisisiurbia prie stalo, todel laikosi pakankamai stabiliai, tiksliau viena puse galima judinti. Laikosi tik ant siurbtuko.

oi super uz ats. labai aciu 4u.gif tik klausimas dar.. kai ta viena puse "prisiklijuoja", ta kita laisvoji nejuda? nesimaskatuoja ant stalo? ta prasme nesistumdo?
Atsakyti