Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

uzsisakiau siuos, NYX peach spalvyte, ar jie labai panasus i benefit sugarbomb ? , nes noreciau ir tu sugarbomb , bet jai jie labai panasus neapsimoka imt, nes dar noriu ir ryskesniu kokiu i ruzavuma smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mouse`: 30 sausio 2012 - 00:47
uzsisakiau siuos, NYX peach spalvyte, ar jie labai panasus i benefit sugarbomb ? , nes noreciau ir tu sugarbomb , bet jai jie labai panasus neapsimoka imt, nes dar noriu ir ryskesniu kokiu i ruzavuma

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mouse`: 30 sausio 2012 - 18:25
Merginos, gal kuri naudojat Chanel Jours Contraste skaistaliukus- ar labai jie blizgus ant veido? Nes parduotuvej kai ziurejau tai turi jie to blizgesio, kazin kaip atrodo pasitepus?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 01 30, 20:37)
Merginos, gal kuri naudojat Chanel Jours Contraste skaistaliukus- ar labai jie blizgus ant veido? Nes parduotuvej kai ziurejau tai turi jie to blizgesio, kazin kaip atrodo pasitepus?

siek tiek matosi,bet jis nera pigus ir ikyrus,tik nepadauginkit ir atrodysit isties subtiliai
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2012 01 31, 16:02)
siek tiek matosi,bet jis nera pigus ir ikyrus,tik nepadauginkit ir atrodysit isties subtiliai

O jus turit tokius skaitaliukus?
jei taip- kuria butent spalvyte?
As i 68 Rose Ecrin dairaus..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 01 31, 18:07)
O jus turit tokius skaitaliukus?
jei taip- kuria butent spalvyte?
As i 68 Rose Ecrin dairaus..

dabar turiu 15,56,59,blizgiausias,sviesiausias 15 orchid rose,o kiti tokie briunetems 59 toks rusviausias,o 68 irgi geras atspalvis,tik gal labiau sviesenems merginoms
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2012 01 31, 18:13)

Na va kiek daug info suzinojau, aciu labai labai 4u.gif
reiks atkreipt demesi ir i 59 spalvyte, nes siaip tai man patinka taip vadinami persikiniai atspalviai..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 01 31, 18:21)
QUOTE(vetruze @ 2012 01 31, 18:13)

Na va kiek daug info suzinojau, aciu labai labai 4u.gif
reiks atkreipt demesi ir i 59 spalvyte, nes siaip tai man patinka taip vadinami persikiniai atspalviai..

paziurekit,nes atrodo jis gan naturaliai
Atsakyti
QUOTE(Mouse` @ 2012 01 30, 18:23)
uzsisakiau siuos, NYX peach spalvyte,

Parasykite atsiliepima kai gausite ir isbandysite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 01 31, 19:34)
Parasykite atsiliepima kai gausite ir isbandysite rolleyes.gif

butinai , noreciau ir ryskeniu ,tamsesniu skaistalu , bet palauksiu kol gausiu ,isbandysiu, gal vel uzsisakysiu sios firmos jai viskas liux bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mouse` @ 2012 01 30, 18:23)
uzsisakiau siuos, NYX peach spalvyte, ar jie labai panasus i benefit sugarbomb ? , nes noreciau ir tu sugarbomb , bet jai jie labai panasus neapsimoka imt, nes dar noriu ir ryskesniu kokiu i ruzavuma

Sveika, as turiu abiejus skaistaliukus. Jokio panasumo nera. Nyx peach labai svelni rozine spalvyte, ne per daug pigmentuota. Gerai laikosi ir graziai atrodo ant mano sviesios odos.
Sugarbomb- labai pigmentuota, ryskesne ir intensyvesne, siek tiek suteikia svytejimo. Reikia stengtis nepadauginti. 4u.gif Smagu, kad galima varijuoti su 4 atspalviais ir isgauti vis kitokius skaistaliukus. Esu abiem labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 02 vasario 2012 - 09:47
QUOTE(lauryna @ 2012 02 02, 09:45)
Sveika, as turiu abiejus skaistaliukus.  Jokio panasumo nera. Nyx peach labai svelni rozine spalvyte, ne per daug pigmentuota. Gerai laikosi ir graziai atrodo ant mano sviesios odos.
Sugarbomb- labai pigmentuota, ryskesne ir intensyvesne, siek tiek suteikia svytejimo. Reikia stengtis nepadauginti. 4u.gif Smagu, kad galima varijuoti su 4 atspalviais ir isgauti vis kitokius skaistaliukus. Esu abiem labai  patenkinta.

As galvoju pabandyti tuos NYX skaistaliukus, kainos ju mazos, bet to spalvu labai graziu yra. O jie nemiltiniai ? 4u.gif Kaip supratau, jums jie patinka, tai vykes pirkinys ? rolleyes.gif
Atsakyti