Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(shemsa @ 2012 02 08, 22:05)
kazkada turejau Bourjois, tai ziauriai sunkiai kabinas  doh.gif

drinks_cheers.gif
Laaabai sunkiai,.. mano minkštutis šepetėlis tai neįmanoma jų paimti, reikia suimti šepetėlio šerelius ir patrinti net į skaistalus doh.gif Bet spalva, išsilaikymu esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 02 08, 22:13)
drinks_cheers.gif
Laaabai sunkiai,.. mano minkštutis šepetėlis tai neįmanoma jų paimti, reikia suimti šepetėlio šerelius ir patrinti net į skaistalus  doh.gif Bet spalva, išsilaikymu esu patenkinta.

Pritariu, kad sunkiai kabinasi jie. O spalvyte esu labai petenkinta irgi, jei jie lengviau kabintusi pirkciau ir kitokiu spalvu smile.gif
Atsakyti
Aš jau pripratus prie sunkaus Bourjois kabinimo. Atradau tinkamą šepetėlį ir vargo nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2012 02 09, 18:00)
Aš jau pripratus prie sunkaus Bourjois kabinimo. Atradau tinkamą šepetėlį ir vargo nematau biggrin.gif

isduok koki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 02 09, 17:10)
isduok koki bigsmile.gif

Aha, idomu su kokiu gerai sekasi kabinti juos bigsmile.gif As tai jiems naudoju naturaliu seriu, jis siurkstokas bet dar kazkaip pakabina, nereikia 10 kartu makaluoti, bet siaip man nepatinka naturaliu seriu, per siurkstus jie man unsure.gif
Atsakyti
Shemsha, Vischy - man rodos jo jau nėr prekyboj - CS italian badger angle brush. Jis natūralių šerelių, visai neblogai kabina, bet odai švelnus ir gražiai išsklaido. O jeigu skaistalus kabinant šereliai pasivelia - išplovus nei vienas šeriukas neiškrenta. Pas mane gal dramblio oda, jog jos nebado lotuliukas.gif nors Erdesos siaubingai badosi, BE šepetėliai ir kartais pabado...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 09 vasario 2012 - 18:39
naudojant Bourjois skaistalus reikia periodiskai sepeteli plauti,nes sie labai greit apsiriebaluoja,todel sunkiai tepasi,atrodo imi ir nieko negali paimti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 09 vasario 2012 - 19:38
QUOTE(vetruze @ 2012 02 09, 20:37)
naudojant Bourjois skaistalus reikia periodiskai sepeteli plauti,nes sie labai greit apsiriebaluoja,todel sunkiai tepasi,atrodo imi ir nieko negali paimti

Taip, ir jie labai užkietėja tarkim palikus neuždarytus. Vieną rytą išskubėjau, numečiau neuždarius, ir radau aptrauktus plėvele. Teko su vata gramdyti. Bet daugiau tokių čiūdų nepasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2012 02 09, 19:36)
Shemsha, Vischy - man rodos jo jau nėr prekyboj - CS italian badger angle brush. Jis natūralių šerelių, visai neblogai kabina, bet odai švelnus ir gražiai išsklaido. O jeigu skaistalus kabinant šereliai pasivelia - išplovus nei vienas šeriukas neiškrenta. Pas mane gal dramblio oda, jog jos nebado  lotuliukas.gif nors Erdesos siaubingai badosi, BE šepetėliai ir kartais pabado...

As sita irgi pamegus skaistalams thumbup.gif Nors turiu ir kitu, ir zymiai svelnesniu ,bet prie sio traukia, nes patinka kaip dengia, ranka ipratus jau.
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2012 02 09, 19:37)

cia grynai kaip su chanel skaistalais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2012 02 10, 01:39)
cia grynai kaip su chanel skaistalais  doh.gif

Aš norėjau išparduotuvėj pirkti tuos Chanelio apvalius, bet kai Kristėj pabandžiau - nekažką nuo Bourjois skyrėsi, tai ir pagailėjau pinigų biggrin.gif Žinoma neturėjau jų kartu, gal tik iš pirmo žvilgsnio panašūs..
Atsakyti
Chanel skaistalai geriau tushuojasi ir geriau pasiema. Nors is esmes labai panasus i Bourjois... Bet cia tik mano nuomone.
Esu turejus ir Chanel, ir Bourjois - man chanel labiau patiko..Bourjois sunkiau kabinasi.. ax.gif

o dabar dairausi i Clinique user posted image

Gal kas turi atsiliepimu apie clinique??
Atsakyti