Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(noraeleo @ 2012 02 15, 20:52)
siuo metu laukiu atkeliaujant
Aubrey Organics skaitalu
user posted image

Labai lauksiu atsiliepimu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal parekomenduotumete kreminius skaistalus, kuriuos butu galima nusipirkti Lietuvoje parduotuvese. Pageidautina ne itin brangius (iki 50lt). Klausiau akropolio douglase, sake neturi tokiu blink.gif
Atsakyti
Benefit Sugarbomb skaistalai jie labiau i pink ar kokie? nes as nesu naudojusi skaistalu daug, bet dabar uzsimaniau nusipirkti gerus ir tokius universalius.nenoriu daug ju pirktis. tai galvoju siuos bandyti.o jie labai svytintis? gal butu kokie is mac kad butu labai i siuos panasus?
Atsakyti
QUOTE(blue_pixie @ 2012 02 21, 13:51)
Pageidautina ne itin brangius (iki 50lt). Klausiau akropolio douglase, sake neturi tokiu  blink.gif

Vilniuje yra Inglot, o joje kreminiai skaistalai iki 20lt 4u.gif ir labai neblogi kiek zn..
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 02 21, 18:59)
Benefit Sugarbomb skaistalai jie labiau i pink ar kokie? nes as nesu naudojusi skaistalu daug, bet dabar uzsimaniau nusipirkti gerus ir tokius universalius.nenoriu daug ju pirktis. tai galvoju siuos bandyti.o jie labai svytintis? gal butu kokie is mac kad butu labai i siuos panasus?

Na tik daug MAC isbandziusi patars ar kazkas panasaus yra i Benefit. Benefit 'sugarbomb' gali pasigooglint - spalva gaunasi tokia peach-pink-coral, labai universali. Aisku gali nemaisyt tu atskiru gabaliuku ir is vieno tept, tai labiau persikine, labiau rozine butu ir pan. Bent man jie patys paciausi savo spalva, o roziniu/ruzavu nemegstu, tai siu vienu man per akis prie visokio makiazo. Dar Benefit '10' turiu kai rusvu skruostu noriu ir pilnai su tais 2 issiverciu.
Atsakyti
Merginos, o kaip (ar pagal ka) Jus parenkat skaistalu spalva sau?
Ziuriu nuotraukas, matau neblogu spalvu, tik kaip zinot ar butent mano veidui jos tiktu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 02 22, 10:19)
Merginos, o kaip (ar pagal ka) Jus parenkat skaistalu spalva sau?
Ziuriu nuotraukas, matau neblogu spalvu, tik kaip zinot ar butent mano veidui jos tiktu? ax.gif

Bandyti- geriausias būdas... ax.gif Taisyklė šaltas odos tonas- šalti skaistalai tikrai ne visoms tinka.. pvz to prisiskaičius nusipirkau šalto atspalvio Isadora Cool Pink, kurie man tragiškai netiko..

user posted image
Dabar iš skaistalų renkuosi šiltą rusvą- rausvą atspalvį..

Bet kad atsirinkti, reikia, bandyti ir dar kartą bandyti - ant savęs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 21, 19:03)
Vilniuje yra Inglot, o joje kreminiai skaistalai iki 20lt  4u.gif ir labai neblogi kiek zn..

oo dekui 4u.gif nebuvau pagalvojus apie sita parduotuve bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas galite pasakyti, kuris numeris guerlain skaistalu butu sviesiai persikinis arba koralinis ant sviesios odos? nusižiūrejau 02,03 ir 07 nr. biggrin.gif
Atsakyti
Naujieji Benefit hervana a good karma face powder
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
spalvyte atrodo tikrai graziai 4u.gif gal yra jau realiai maciusiu ?
Atsakyti
Kas turit Benefit "Sugarbomb", kokį šepetėlį naudojat? ar patogus tas pridėtas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solitude: 25 vasario 2012 - 12:37
QUOTE(Cherry_ @ 2012 02 24, 23:32)
Naujieji Benefit hervana a good karma face powder

spalvyte atrodo tikrai graziai 4u.gif  gal yra jau realiai maciusiu ?

Ui ne, kad labai jau "ruuuzavi" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti