Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(solitude @ 2012 02 25, 12:37)
Kas turit Benefit "Sugarbomb", kokį šepetėlį naudojat? ar patogus tas pridėtas?  4u.gif

Ismeciau ji lauk, nesamone kazkokia tas pridetas sepetelis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 02 25, 15:04)
Ui ne, kad labai jau "ruuuzavi"  doh.gif  lotuliukas.gif

tai, kad mergaite foto taip uzsitepe , kad ir atrodo . Man vidurineje nuotraukoje labai grazi spalva
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 02 25, 12:32)
Naujieji Benefit hervana a good karma face powder

spalvyte atrodo tikrai graziai 4u.gif  gal yra jau realiai maciusiu ?

Esu bandzius - man buvo idomu isbandyt, nors roziniu skaistalu nesu megeja. Siaip patiko, bet vien del to, kad retai naudociau tokia spalva ir nepirkau (namuose roziniu skaistalu keleta turiu ir stovi be darbo gera pusmeti tai tikrai).

Cia tose foto, tai pritepta riebiai - manau, kad esme matytusi, aparatas psalvu nesuvalgytu, bet realiai tai nera tokie barbiniai sie skaistalai. Spalva tikrai svelnesne normaliai tepant.

QUOTE(solitude @ 2012 02 25, 13:37)
Kas turit Benefit "Sugarbomb", kokį šepetėlį naudojat? ar patogus tas pridėtas?  4u.gif

Prideti sepeteliai yra blogis, Benefit irgi ne isimtis (man tik vienas Smashbox sepetelis pridetas yra patikes, visi kiti, iskaitant tokais firmas kaip Dior, yra tragedija).

Na o naudoju paprasta skaistalu sepeteli, kartais kirstu galu. Ai, kaip nuotaika yra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 16, 10:14)
Labai lauksiu atsiliepimu  bigsmile.gif  4u.gif

skaistalai
labai mazytis apvalus indelis, su biriais milteliais, pigmentacija puiki, laaabai nedaug reikia , intensyvi spalva, naturaliai atrodo,gerai dengiasi.
nors supratau , kad man labiau priimtini presuotu skaistalu ipakavimai, siu variantas nelabai patogus, o gal tiesiog iprasti reikia smile.gif
Atsakyti
gal galite patarti gerus koralines spalvos skaistalus? rudens tipui? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, noriu uzsisakyt Benefit Sugarbomb, gal patarsit is kur geriau siustis?
Sephoroj kaina 28 doleriai, cia pastoviai tokia?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 03 09, 20:42)
Merginos, noriu uzsisakyt Benefit Sugarbomb, gal patarsit is kur geriau siustis?
Sephoroj kaina 28 doleriai, cia pastoviai tokia?

Taip, Sephoroj sale'ai buna tik tokioms prekems, kurias isvis isima is prekybos (na bent Sephora). O nuolat esancioms prekems nebuna sale'u, nebent esat ju lojalumo programoj, tai kartais (koki karta ar du) per metus gaunat 20% kupona apsipirkimui. O siaip atrodo nemaza kaina, bet tikrai nera didele, nes as jau antri metai naudoju ir dar kokius metus ar du uzteks man ju.
Atsakyti
Aiskiuks, aciu lb uz info..
Atsakyti
Pries pora metu atradau toki skaistaliuka,ji ir labai sekmingai naudoju.
Chanel Blush Duo Tweed Effect
user posted image
Spalva 40 Tweed Ambre
user posted image
Atsakyti
20 numeriukas turetu graziai atrodyt wub.gif
Atsakyti
Internete aptikau, kad Sleek turi skaistalų rinkinukus ir 3 dalių. Turiu vienus jų skaistalus, tai tikrai neblogi, pigmentuoti, o ir spalva graži. Įdomu kaip šie, nors panašu, kad labai ryškios intensyvios spalvos. Gal tik tie sugar visai nieko.

user posted image

user posted image
Atsakyti
tikiu kad jau seniai esat aptare Nars Orgasm
idomu su kokia spalva galima palygint, ir apskritai noretusi suzinot kaip ant lietuviskos odos jis atrodo smile.gif
Atsakyti