Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(Jazira @ 2012 03 12, 16:02)
tikiu kad jau seniai esat aptare Nars Orgasm
idomu su kokia spalva galima palygint, ir apskritai noretusi suzinot kaip ant lietuviskos odos jis atrodo smile.gif

Kaip tik siandien apie Nars Orgasm galvojau , ir parduotuveje analoga Nars skaistalams tai butu Italu firmos Kiko skaistaliukai spalva 103 Golden peach. Labai kibus prie odos skaistalai, vos nusivaliau bigsmile.gif Man cia naujove , asortimentas skaistalu labai neblogas, o kainuoja iki 7.5 svaro bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Turėjau Nars Orgasm. Nesužavėjo.. Ant mano šviesios odos perdaug ružava,šalta,eilinė spalva gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2012 03 12, 22:11)
Turėjau Nars Orgasm. Nesužavėjo.. Ant mano šviesios odos perdaug ružava,šalta,eilinė spalva gavosi.

aiskuma ...
gal tada geriau super orgasm?
user posted image
Atsakyti
Super Orgasm silciau atrodo,bet paziurek i rankos spalva-gana tamsi oda.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2012 03 13, 08:57)
Super Orgasm silciau atrodo,bet paziurek i rankos spalva-gana tamsi oda.

aha. tikrai.
bet idomu jei prasklaidzius labiau? na bet jei turejai Orgasm, tai geriau zinai
Atsakyti
Va dar čia daugiau Orgasm analogų, o aš pati turiu Sleek gold rose. Šiaip nepasakyčiau, kad pats mėgstamiausias būtų, nes turbūt truputi tamsesnės odos, o maniškė šviesi.

O šiaip nars orgasm spalva tokia gana šalta rausva su auksiniu/persikiniu blizgesiu.

user posted image
Atsakyti
Super Orgasm vėl gi ruzavai manau atrodys. Dabar vieną narė parduoda tokį Išparduotuveje. Ir vėl gi,žiūrint kokį efektą norėtum išgauti,ar tik lengvai gaiviai vos vos spalvos uždėt ar daugiau kaip kontūrui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 13 kovo 2012 - 22:36
as noreciau isgauti skruostu gaivuma smile.gif ir noreciau siltesnes turbut g.gif
nors tiriu pora persikiniu, bet noretusi tokios persikines su blizgesiu/shimeriu
Atsakyti
Be blizgesio,bet spalva labai gera skruostam atgaivinti. wub.gif

user posted image
Atsakyti
ups, nematau nuotraukos, gal gali pilna pavadinima parasyt? 4u.gif
Atsakyti
Reikes pabandyt ka nors is analogu, pagal salos foto
Atsakyti
Rodo man nuotrauka.

Shiseido Luminizing Satin Face Color — Румяна с шелковистой текстурой и эффектом сияния оттенок RD103 (цветочный лепесток).

Atsakyti