Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(lauryna @ 2011 07 21, 10:04)
Dabar atradau visai fainus NYX kreminius ir presuotus skaistaliukus.Irgi labai patinka, ilgai issilaiko, graziai tepasi. Noriu uzsisakyti ir kitu spalvu. biggrin.gif

kokius turi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 21, 09:54)
kokius turi?  bigsmile.gif

Va tokius. abi spalvytes NATURAL
user posted image

user posted image

Cia kitas, tik negaliu foto ikelti.
http://www.makeupall...tural/NYX/Blush
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 21 liepos 2011 - 10:30
QUOTE(žvarba @ 2011 07 21, 08:17)
merginos parekomenduokit gerus persikinius skaistalus baltaodei...  4u.gif
Mėtausi tarp maybeline- peach satin, benefit -sugarbomb, labai įdomūs NARS skaistalai ax.gif ... Nenoriu oranžinės spalvos, noriu kažko tarp pink ir peach labiau į persiko pusę blush2.gif O gal kažką kito galit pasiūlyti bigsmile.gif

As rekomenduoju Benefit 'sugar bomb' - spalva tobula wub.gif Buvo man prisireike NARS skaistalu, tai isbandziau parduotuveje ir nepatiko - sunkokai tepasi, kai kurios spalvos itin sviesios, kitos man jau per tamsios....

QUOTE(amber123 @ 2011 07 21, 08:27)
Benefit dar turi Georgus peach atrodo vadinas..

'Georgia peach', bet sita spalva nelabai tinkama kaip skaistalai, labiau visam veidukui lengvai padengt, nes be galo sviesi ir ant manes baltaodes praktiskai nesimato.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 21, 11:16)
Va tokius. abi spalvytes NATURAL
user posted image

Jetus kokia spalva.. as noriu ju ir boho chic
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 07 21, 13:47)
As rekomenduoju Benefit 'sugar bomb' - spalva tobula  wub.gif Buvo man prisireike NARS skaistalu, tai isbandziau parduotuveje ir nepatiko - sunkokai tepasi, kai kurios spalvos itin sviesios, kitos man jau per tamsios....
'Georgia peach', bet sita spalva nelabai tinkama kaip skaistalai, labiau visam veidukui lengvai padengt, nes be galo sviesi ir ant manes baltaodes praktiskai nesimato.

kiek teko googlint man irgi labai graži pasirodė 4u.gif jaučiu ties ja ir nusėsiu smile.gif smalsu nars bandyti, bet kainos baisiai didelės, o jei nepatiks paskui.. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ieskausi nauju spalvu ( i persikine puse ir rausvu) . Noriu presuotu, o ne krmeiniu.Pasirinkimas tai ohoho doh.gif
Issirinkau kelis variantus tarp kuriu :
Borjois
user posted image

Chanel tokio tipo :
user posted image
Dar labai domina Laura geller skaistalai 4u.gif
user posted image
Man svarbu , kad laikutysi visa diena rolleyes.gif

Gal kokiu nauju atradimu bus ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 08 10, 20:37)
Man svarbu , kad laikutysi visa diena rolleyes.gif 

Nesuprantu... O kaip skaistalai gali neišsilaikyti? unsure.gif
Atsakyti
Nu va taip , as sugebu biggrin.gif Gal cia man plaukai nubruzena ar ka smile.gif Bet va atejau siandien is darbo ir skaistalu kaip nebuta , o taip noretusi prisijaukinti skaistalus , nes bronzantas biski pabodo ax.gif
Siandien naudojau kreminius is Maybelline.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 08 10, 21:52)
Nu va taip  , as sugebu biggrin.gif Gal cia man plaukai nubruzena ar ka smile.gif Bet va atejau siandien is darbo ir skaistalu kaip nebuta , o taip noretusi prisijaukinti skaistalus , nes bronzantas biski pabodo ax.gif
Siandien naudojau kreminius is Maybelline.

Na kreminių niekad nebandžiau, tai ir situacijos nežinau. Everyday Minerals skaistalai tikrai gerai laikosi, galiu tvirtai rekomenduoti! smile.gif O dėl pačios padengimo technikos tai žinau, jog skaistalus reikėtų tepti judesiais į viršų, kitaip tariant - prieš veido plaukelius, taip jie prie odos geriau prilimpa. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz patarima, bet as labiau presuotu noreciau 4u.gif odel dengimo tai pabandysiu taip juos deti thumbup.gif
Atsakyti
Ieskausi nauju spalvu ( i persikine puse ir rausvu) . Noriu presuotu, o ne krmeiniu.Pasirinkimas tai ohoho doh.gif 
Issirinkau kelis variantus tarp kuriu :
Borjois

aš turiu vienus tokius kaip nuotraukoje, Bourjois, berods 74 nr, matiniai skaistalai, čia mano pirmieji skaistalai, bet aš lengvai su jais susitvarkau (bent jau man taip atrodo lotuliukas.gif ), tiesa, jų kvapas toks keistas, bet kiek ten jo jaučiasi... Ketinu dar ir kitos spalvos nusipirkti, tik kažkaip daugiau blizgių parduotuvėse, nerandu norimos spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 12 rugpjūčio 2011 - 11:02
Gal kokiu  nauju atradimu bus ?

Aš turiu Bourjois 33 lilas d'or, anksčiau turėjau labiau persikinę spalvą, mažiau ružavumo buvo. Abeji skaistalai labiau blizgūs, ne matiniai. Pastebėjau, jog jie ypatingai skalsūs, naudojau beveik kiekvieną dieną, tai per 3 metus šiaip ne taip juos išbaigiau biggrin.gif tikrai spejo atsibosti, o dabartiniai irgi kasdien naudojami. Čia mano kasdieninės špakliuotės daiktas Nr.2. dažnai išeinu tik lūpas pasidažius ir su skaistalais gyvumo įnešus
Jie yra tokie kietesni, šepetėliu reikia geriau pabrūžyti, kad spalvą pakabintų, bet užsitepa labai gražiai, spalvas neblogai atsitaikiau.
Esu bandžius Sante skaistalus, tai ir visai neblogi, o ir nebrangūs wink.gif
Dabar jeigu proga pasitaikytų visai susiviliočiau kokiais matiniais skaistaliukais.. nors turbūt tada tų dvejų užtektų pusei gyvenimo lotuliukas.gif
čia swachas, man rodos ir ta kita spalva kaip tik mano turėta..
Atsakyti