Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

shopingas ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate kokias nors skaistalu paletes ? 4u.gif
Atsakyti
Jeigu galėtumėte įsigyti vienus skaistalus, kokie jie būtų? Aš dabar linkstu ties benefit, patarkite, temą perskaičiau, tačiau visai susipainiojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 09 21, 08:09)
Jeigu galėtumėte įsigyti vienus skaistalus, kokie jie būtų? Aš dabar linkstu ties benefit, patarkite, temą perskaičiau, tačiau visai susipainiojau doh.gif

as naudoju NYX blushus, pakol kas labai jais dziaugiuosi thumbup.gif tik gaila LT ju nera pirkti doh.gif
va tokius
http://www.nyxcosmet...er/powder-blush
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 09 21, 08:09)

Na priklauso juk ir nuo pacios odos atspalvio, norimu skaistalu atspalvio ir tt, bet man patys universaliausi yra Benefit 'sugar bomb' - spalva prie visko ir visada tinkama.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 09 22, 04:07)
Na priklauso juk ir nuo pacios odos atspalvio, norimu skaistalu atspalvio ir tt, bet man patys universaliausi yra Benefit 'sugar bomb' - spalva prie visko ir visada tinkama.

na vat norėčiau tokių universalių.. ties jais ir linkstu smile.gif
Atsakyti
as ka tik isigijau benefit isgirtus skaistalus smile.gif labai labai grazi spalva,prie visko tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ramsamsam @ 2011 09 21, 20:30)
as naudoju NYX blushus, pakol kas labai jais dziaugiuosi thumbup.gif tik gaila LT ju nera pirkti doh.gif
va tokius
http://www.nyxcosmet...er/powder-blush

O jie su blizguciiais ar vientisu svytejimu? Ar matiniai, gal? Kokia spalva turite? As noreciau kokios koralines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 09 24, 20:44)
O jie su blizguciiais ar vientisu svytejimu? Ar matiniai, gal? Kokia spalva turite? As noreciau kokios koralines smile.gif

ant mano veido tai jie matiniai, tikri nera jokiu blizguciu smile.gif man gal spalva angel turi daugiau tokio vientiso svytejimo, bet jo labai nedaug
turiu Mocha, Angel ir Peach 4u.gif as baltaode tai man sios svalvytes super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramsamsam: 25 rugsėjo 2011 - 09:26
As peach domiuos blush2.gif Ar spavyte atrodo persikine, ne kokia rozine? As gal labiau svytinciu noreciau, pati nezinau biggrin.gif is kur pirkote? kazin ju londone imanoma rasti kur nors parduotuveje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 09 25, 12:30)
As peach domiuos blush2.gif  Ar spavyte atrodo persikine, ne kokia rozine? As gal labiau svytinciu noreciau, pati nezinau biggrin.gif is kur pirkote? kazin ju londone imanoma rasti kur nors parduotuveje  g.gif

as tokius persikinius svytincius labai fainus TBS turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 09 25, 12:30)
As peach domiuos blush2.gif  Ar spavyte atrodo persikine, ne kokia rozine? As gal labiau svytinciu noreciau, pati nezinau biggrin.gif is kur pirkote? kazin ju londone imanoma rasti kur nors parduotuveje  g.gif

sakyciau tokia tarp persiko ir rozines, siaip tai labai grazi spalva 4u.gif as sakiausi is nyx internetinio psl. siaip tai nezinau gal kur ir londone rasit bet pas mus uk kaime tai ju nera schmoll.gif
Atsakyti