Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

NU nieko sau kiek naudojas bigsmile.gif bet man cia minusas biggrin.gif man kuo greiciau baigiasi tuo geriau, as labai megstu kazka naujo oirkti, bandyti, nesu pirkus nieko antra kart is eiles, nebent gryzus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 21, 09:04)
Benefit sugarbomb mano mylimukai.  wub.gif super atrodo, labai pigmentuoti , reikia labai nedaug.

QUOTE(shopingas @ 2011 07 21, 13:47)
As rekomenduoju Benefit 'sugar bomb' - spalva tobula  wub.gif

kaiptik ieskau skaistaliuku, tai jauciu situos isbandysiu smile.gif nes ziuriu, kad atsiliepimai tik geri ir internete kiek ziurinejaus nuotraukas, tai patiko spalva. Kokia kaina ju?
Atsakyti
QUOTE(indrita88 @ 2011 08 15, 07:17)
kaiptik ieskau skaistaliuku, tai jauciu situos isbandysiu smile.gif nes ziuriu, kad atsiliepimai tik geri ir internete kiek ziurinejaus nuotraukas, tai patiko spalva. Kokia kaina ju?

Kazkur $28, bet kainos tikrai verti - naudoju laabai daznai, tai per gerus metus naudojimo tik dabar dugna pasiekiau paciam viduryje, sonuose dar praktiskai iki pat virsaus yra, tai dar kokiems 2 metams tikrai uzteks. O atradus siuos skaistaliukus, man kitokiu ir nebereikia, nes tiek spalva puiki ir man tinkanti bei patinkanti, tiek ir universalus, t.y. tinkami prie ivairaus makiazo.

Tik nesusigundykit ju pirkt pigiai ebay, o jei gundys, tai ziurekit pagal pardaveja, nes ebay daug Benefit padielku....

Ir dar, maniskiai senojo leidimo (12g, dezute atsidengia, o ne atsivozia kaip naujoji), bet dabar jau yra naujai isleista atvoziama dezute ir tuo paciu pakeistas kiekis (berods 8g arba 10g, nepamenu jau, nes kai pakeite pakuotes, tai situ dezutese pudru/skaistalu kiekiai nera vienodi), o kaina ta pati likus. Tai jei rastumet skirtingus pardavime, nenustebkit labai.
Atsakyti
Labai faini yra uma skaistaliukai, trys spalvytes viename indelyje. Ant skruostuku nelieka jokiu prilipusiu blizguciu, trys atspalviai leidzia priderinti skruostukus tiek prie siltu, tiek prie saltu spalvu makiazo. Malonus, cinamona, primenantis kvapas. Laikosi iki vakaro. Kaina thumbup.gif Esu labai patenkinta. Sesute nusipirko pupos skaistaliukus vienos spalvos irgi patenkinta, bet as nematau, kad jie butu kazkuo geresni rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 16 rugpjūčio 2011 - 11:48
QUOTE(shopingas @ 2011 08 15, 15:17)
Kazkur $28, bet kainos tikrai verti - naudoju laabai daznai, tai per gerus metus naudojimo tik dabar dugna pasiekiau paciam viduryje, sonuose dar praktiskai iki pat virsaus yra, tai dar kokiems 2 metams tikrai uzteks. O atradus siuos skaistaliukus, man kitokiu ir nebereikia, nes tiek spalva puiki ir man tinkanti bei patinkanti, tiek ir universalus, t.y. tinkami prie ivairaus makiazo.

Tik nesusigundykit ju pirkt pigiai ebay, o jei gundys, tai ziurekit pagal pardaveja, nes ebay daug Benefit padielku....

Ir dar, maniskiai senojo leidimo (12g, dezute atsidengia, o ne atsivozia kaip naujoji), bet dabar jau yra naujai isleista atvoziama dezute ir tuo paciu pakeistas kiekis (berods 8g arba 10g, nepamenu jau, nes kai pakeite pakuotes, tai situ dezutese pudru/skaistalu kiekiai nera vienodi), o kaina ta pati likus. Tai jei rastumet skirtingus pardavime, nenustebkit labai.

aš kaip tik pirkau ebay, mokėjau 7 svarus, kažkaip net nesuabejojau, kad originalus, nors Sugar bomb prieš tai neturėjus, bet 100% feedback'as g.gif reik manyt suprasčiau jei būtų fake g.gif Šiaip tai produktas tikrai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 16 rugpjūčio 2011 - 12:01
QUOTE(žvarba @ 2011 08 16, 12:55)
reik manyt suprasčiau jei būtų fake g.gif

Del to originalumo ar en, tai net nezinau ar taip paprastai jis suprantamas - galit per google paieskot kaip atskirt neoriginalu, bet ziurekit i ta turima rusi (t.y. ;sugar bomb'), bet gal dabar sunkiau kai yra dvieju rusiu: atvoziami ir atidengiami dangteliai....

As senojo leidimo turiu dar Benefit '10', pirkti Sephoroj abu produktai, bet idomumo delei kazkada ziurejau tuos punktus kaip atskirt padielka, tai buvo ir rasoma, kad atvertus kitoj indelio pusej sudetines dalis ten kazkaip kalbos, kuriom jos parasyta, turi spec. isdestyma ir pan, pati pudra ideta zemiau/auksciau dezuteje ir tt, bet mano 'sugar bomb' ir '10' abu skyresi vienas nuo kito, tai per daug nesigilinau, nes neabejojau del savuju.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 08 12, 20:28)
NU nieko sau  kiek naudojas bigsmile.gif  bet man cia minusas  biggrin.gif  man kuo greiciau baigiasi tuo geriau, as labai megstu kazka naujo oirkti, bandyti, nesu pirkus nieko antra kart is eiles, nebent gryzus smile.gif

Galvojau numirsiu ir nuobodulio juos naudodama, bet atsilaikiau kitų nepirkusi.
Na, o savaitgalį gavau dovanų vėlgi Bourjois, 54 Rose frisson spalvytę - ji mažiau blizgi, bet ne visiškai matinė, o tokia gaivi, rožinė. Kai nubalsiu turėtų labai gražiai žiūrėtis. Dabar tikrai daugiau man skaistalų nebereikia blush2.gif
Atsakyti
Kuo jie skiriasi? Kurie geresni? g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Cia labiau tiktu uzduoti klausma kuo jie panasus tai nebent paskirtis ir forma biggrin.gif atspalviai gi visiskai nepanasus, o ir firmo skirtingos atrodo, pirma ne nyx kartais ?man cia 2 skirtingi produktai , nelabai cia juos palyginsi
Atsakyti
Tiek pirmieji, tiek antrieji skaistalai yra Physicians. Nekreipiant dėmesio į atspalvius, kuo jie skiriasi?
Atsakyti
O as siandien nusipirkau Bourjois Sculpting duo effekt, gal kas juos naudojat?
Kokios nuomones smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2011 08 17, 20:49)
Kuo jie skiriasi? Kurie geresni?  g.gif

Nebandziau nei vienu, o pirmuosius isvis senokai maciau, tai nepasakysiu tepimosi/laikymo prasme, bet del blizgumo, tai antrieji vientisas blizgumas ir tiek. Turejau tos pacios kolekcijos 'perlus' sviesius ir rusvus, norejau kaip skaistalus naudot, bet jau laabai blizgu, kaip shimmer'is gaunasi. Pirmieji nepasakysiu ar turi blizguciu, bet jei ir turi, tai nedaug ir atrodo naturaliau.

Kurie geresni, tai nuo norimo efekto priklauso.
Atsakyti