Jau kurį laiką pasinaudojau, tai galiu palikti atsiliepimus apie savo kelis skaistalus.
Sleek - rose gold

Visų pirma, skaistalai labai lengvai "pakabinami", tikrai nereikia brūžinti šepetuku, kad įgautų spalvą. Kartu skaistalai gana intensyvūs ir ryškūs, gal todėl jų kasdien nenaudoju, truputi trūksta man jiems natūralumo, gal dėl to, kad turi nemažai auksinio žėrėjimo. Pasidažius gaunasi iš tiesų įdomus efektas, nes skruostai rausvi, o sukant galvą arba šviečiant saulei skruostai žėri auksu. Manau geriausiaiai matosi ioje foto (iš interneto):

(Galėjo ir mažiau plaukuotą kūno dalį pateplioti

)
Kiti skaistai+bronzantas (net nežinau kurioje temoje rašyti, bet dedu čia, nes vis tiek skruostams naudoju) - E.L.F. - Blush&Bronzer compakt

Sleek ir ELF skaistalai kažkuo panašūs, tik ELF ne tokia intensyvi spalva, kur kas mažiau auksinio žerėjimo, pati spalva šiek tiek šiltesnė ir natūralesnė. Bronzantas taip pat puikus, nes visiškai nėra oranžinis, ne per tamsus, dažniausiai naudoju jį kartu su skaistalais, tiesiog sumaišiusi arba po skruostu tepu bronzantu, o ant skruostikauliu - skaistalais. Be to, elf kur kas pigesni, nors kokybė tikrai puiki, gal tik bronzantas galėtų šiek tiek geriau sklaidytis.
Abi priemonės laikosi neblogai, tik mano oda mišri tai kartais reikia pasivalyti/pasikoreguoti dienos bėgyje, bet čia jau su visomis priemonėmis man taip.