QUOTE(natuliona @ 2007 02 13, 23:09)
GUTUKAS gal gali parašyti emailą tos direktorės niekur neradau, o labai noriu paklausti dėl vietų.Šiaip mano pupai dar tik 7 mėn bet nuo rugsėjo norėčiau leisti į lopšelį. Noriu paklausti nuo kada reikia rašytis, o gal jau dabar reikia?
na žiūriu jau pavėluotai pasisakysiu

aš mažių pradėjau vesti 1,2 metukų, mes pradėjom lankyti gruodį, tai priėmė be problemų, buvo laisvų vietų....o pavasarį jau buvo pilnas sąrašas...manau kiekvienam darželį geriau užrašyti kuo anksčiau....kitos užrašo ką tik gimusį vaikutį....
QUOTE(Čita @ 2007 03 08, 14:59)
As nuo antradienio savo mergyte irgi i lopseli pradedu vesti. Neprieme prie namu, tai teks dabar prie darbo leisti. Maniskei 1,8m.
Kaip supratau yra dvi grupes, tai mes uzsirasem i ta kur nuo 7,30 iki 18val.
Gal yra lankanciu sita grupe ir galetu daugiau ispudziais pasidalinti? Viena aukletoja buvo jaunute, tamsiaplauke, o kita -vyresne, sviesiais plaukais.
O gal geriau buvo i ta kita grupe leisti?
mes irgi tą grupę lankom

labai labai patenkinti....auklėtojos geros, užsiima su vaikais, mažius grįžęs namo vis ką nors dainuoja, šoka

...vaikas tikrai tikrai prižiūrėtas, žiemą kai buvo šalta tai ir aprengdavo daugiau, ir vaistukus gali palikti kad sugirdytų...vnž tik geri atsiliepimai...kai kūrėsi kita grupė, nors man ir patogesnis laikas būtų, bet net negalvojau perkelti