Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

QUOTE(Papinuke @ 2007 03 09, 15:31)
as tai irgi bijau tu ligu verysad.gif , bet uzrasiau jau i "kleveli" salia dabar akropolis atsidare, nezinau gal geriau aukle  g.gif mergaitei du metukai bus balandi, nuo rugsejo zada priimti unsure.gif

Manau 2 metukų vaikiukas jau tikrai gali eiti į lopšelį. Draugė savo mažiuka pradėjo leisti nuo 1,5 m. Tai laabi džiaugėsi ir sakė, kad gal net ir dar anksčiau galėjsui pradėti buvo leisti.
Nes sako, akd mažesni vaikiukai lengviau pripranta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 03 10, 11:36)
Manau 2 metukų vaikiukas jau tikrai gali eiti į lopšelį. Draugė savo mažiuka pradėjo leisti nuo 1,5 m. Tai laabi džiaugėsi ir sakė, kad gal net ir dar anksčiau galėjsui pradėti buvo leisti.
Nes sako, akd mažesni vaikiukai lengviau pripranta  mirksiukas.gif

noriu tik pareplikuoti, kad vaikas vaikui nelygu ir jei kitas gali eiti nuo metų tai dar kitam gal ir 3 bus per anksti.
Atsakyti
QUOTE(Čita @ 2007 03 08, 15:59)
As nuo antradienio savo mergyte irgi i lopseli pradedu vesti. Neprieme prie namu, tai teks dabar prie darbo leisti. Maniskei 1,8m.
Kaip supratau yra dvi grupes, tai mes uzsirasem i ta kur nuo 7,30 iki 18val.

Gal yra lankanciu sita grupe ir galetu daugiau ispudziais pasidalinti? Viena aukletoja buvo jaunute, tamsiaplauke, o kita -vyresne, sviesiais plaukais.
O gal geriau buvo i ta kita grupe leisti?

Labutis 4u.gif
Nieko negaliu pasakyti, nes mes lankom tą kitą grupę, kuri dirba nuo 7 iki 19 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 03 10, 19:49)
noriu tik pareplikuoti, kad vaikas vaikui nelygu ir jei kitas gali eiti nuo metų tai dar kitam gal ir 3 bus per anksti.

drinks_cheers.gif tikrai yra taip.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2007 02 13, 23:09)
GUTUKAS gal gali parašyti emailą tos direktorės niekur neradau, o labai noriu paklausti dėl vietų.Šiaip mano pupai dar tik 7 mėn bet nuo rugsėjo norėčiau leisti į lopšelį. Noriu paklausti nuo kada reikia rašytis, o gal jau dabar reikia?

na žiūriu jau pavėluotai pasisakysiu blush2.gif aš mažių pradėjau vesti 1,2 metukų, mes pradėjom lankyti gruodį, tai priėmė be problemų, buvo laisvų vietų....o pavasarį jau buvo pilnas sąrašas...manau kiekvienam darželį geriau užrašyti kuo anksčiau....kitos užrašo ką tik gimusį vaikutį....

QUOTE(Čita @ 2007 03 08, 14:59)
As nuo antradienio savo mergyte irgi i lopseli pradedu vesti. Neprieme prie namu, tai teks dabar prie darbo leisti. Maniskei 1,8m.
Kaip supratau yra dvi grupes, tai mes uzsirasem i ta kur nuo 7,30 iki 18val.

Gal yra lankanciu sita grupe ir galetu daugiau ispudziais pasidalinti? Viena aukletoja buvo jaunute, tamsiaplauke, o kita -vyresne, sviesiais plaukais.
O gal geriau buvo i ta kita grupe leisti?

mes irgi tą grupę lankom thumbup.gif labai labai patenkinti....auklėtojos geros, užsiima su vaikais, mažius grįžęs namo vis ką nors dainuoja, šoka smile.gif ...vaikas tikrai tikrai prižiūrėtas, žiemą kai buvo šalta tai ir aprengdavo daugiau, ir vaistukus gali palikti kad sugirdytų...vnž tik geri atsiliepimai...kai kūrėsi kita grupė, nors man ir patogesnis laikas būtų, bet net negalvojau perkelti schmoll.gif
Atsakyti
Tai mergyte mano jau tris dienas i lopseli zingsniuoja. Tai kol kas tikrai patenkinta.
Pirmas dvi dienas isvis be problemu buvo, o vat siandien jau triuksma pakele, apsisuko ir nuo duru atgal link masinos...
Na bet krize visiems vaikams buna, tikrai manau persilauz ir su dziaugsmu i darziuka zingsniuos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čita @ 2007 03 15, 18:53)
Tai mergyte mano jau tris dienas i lopseli zingsniuoja. Tai kol kas tikrai patenkinta.
Pirmas dvi dienas isvis be problemu buvo, o vat siandien jau triuksma pakele, apsisuko ir nuo duru atgal link masinos...
Na bet krize visiems vaikams buna, tikrai manau persilauz ir su dziaugsmu i darziuka zingsniuos. biggrin.gif

Žinoma, kad viskas bus gerai thumbup.gif karts nuo karto ir mums tokių pasitaiko "ne nuotaikos dienų" biggrin.gif Dabar mes gydomes doh.gif Bet jau labai pasiilgom draugų 4u.gif
Atsakyti
Nieko nuostabaus, kai vaikas pirmas dienas labai noriai eina, o paskui ožiuojasi. Tai juk nauja aplinka. Be to, bent pirmą savaitę reikia pasiimti anksčiau, o ne visai dienai palikti. Tada adaptacinis laikotarpis būna lengvesnis. Šiaip, manau, viskas bus puiku. Svarbu, kad skanus maistas, vaikai prižiūrimi ir mylimi. Gerai būtų, kad vaikiukų būtų mažiau. Dabar - 15. Man patinka viskas. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!

Malonu skaityti gerus atsiliepimus tongue.gif Musu suneliui jau tuoj metukai ir reikes man grysti i darbeli. Maniau, kad ieskosime aukles, bet ju tiesiog nera :(Tad noriu pasiteirauti ar priimtu mus i si darzeli nuo balandzio menesio. Nesame uzsirase blush2.gif Bet labai noretumeji lankyti...gal kuri mamyteturi tokios informacijos ir galetu man parasyti 4u.gif O gal direktores elektronini pasta kuri zinote?

Buciau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mato_mamyte @ 2007 03 18, 15:40)
Sveikos mamytes!

Malonu skaityti gerus atsiliepimus tongue.gif Musu suneliui jau tuoj metukai ir reikes man grysti i darbeli. Maniau, kad ieskosime aukles, bet ju tiesiog nera :(Tad noriu pasiteirauti ar priimtu mus i si darzeli nuo balandzio menesio. Nesame uzsirase blush2.gif Bet labai noretumeji lankyti...gal kuri mamyteturi tokios informacijos ir galetu man parasyti 4u.gif O gal direktores elektronini pasta kuri zinote?

Buciau dekinga uz info 4u.gif

Aš buvau pas direktorę prieš 2 savaites. Tai sakė kad vietų kol kas yra, kol neatšilo orai.Tada lankė tik 8 vaikučiai, o prašymų gal kokie 20 dar. Patariu nueti jau pirmadienį ir susitarti., parašyti prašyma, jeigu dar lauksi tai jau nepakliusit. Direktorės emailas zara@takas.lt. Bet patariu nueiti, o nerašyti. Direktorė puiki moteriškė, paliko gera įspudį. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2007 03 18, 14:19)
Aš buvau pas direktorę prieš 2 savaites. Tai sakė kad vietų kol kas yra, kol neatšilo orai.Tada lankė tik 8 vaikučiai, o prašymų gal kokie 20 dar. Patariu nueti jau pirmadienį ir susitarti., parašyti prašyma, jeigu dar lauksi tai jau nepakliusit. Direktorės emailas zara@takas.lt. Bet patariu nueiti, o nerašyti. Direktorė puiki moteriškė, paliko gera įspudį. Sėkmės.

Aciuks uz atsakyma:)

reikes ryt butinai nulekti ir tikiuosi leis mums ji lankyti..Butu tikrai labai gerai, mat noreciau jau nuo balandzio pradeti leisti savo suneli i ji...smile.gif

Ir dar kazkaip baisu, ar nepernaksti ten leisiu savo maziuka? g.gif Bet neturiu kito pasirinkimo, mat niekaip aukles nerandu, o nera kas mums ji padaboja..

O gal kas turite kokia auklyte parekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mato_mamyte @ 2007 03 18, 16:33)
Aciuks uz atsakyma:)

reikes ryt butinai nulekti ir tikiuosi leis mums ji lankyti..Butu tikrai labai gerai, mat noreciau jau nuo balandzio pradeti leisti savo suneli i ji...smile.gif

Ir dar kazkaip baisu, ar nepernaksti ten leisiu savo maziuka? g.gif Bet neturiu kito pasirinkimo, mat niekaip aukles nerandu, o nera kas mums ji padaboja..
O gal kas turite kokia auklyte parekomenduoti? 4u.gif

Aš irgi savo dukrytę noriu leisti nuo rugsėjo, jai bus 1,2 m. Tikiuosi kad pripras. Praeita savaitę pastebėjau kad jai labai patinka su kitais vaikais bendrauti.Ligoninėje pagulėjom kur pilna vaiku, tai ji ten ir žaisdavo ir linksma buvo ir mamytės ne labai reikėjo, o tik grįžom namo tai vėl ant rankų lipa ir žaisti visai nenori.Manau kad jai jau reikia kompanijos biggrin.gif
Dėl auklytės tai tikrai nieko negaliu pasakyti, aš tai nesiriuošiu samdyti, jeigu nepripras darželyje, pati dar sėdėsiu su ja, bet manau kad viskas bus gerai ir jai ten patiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 18 kovo 2007 - 18:08