Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

QUOTE(Karosė @ 2007 03 01, 15:59)
Kodėl apie viską rašot aplink -nei viena neparašėt konkrečiai ,va šita auklytė vardas ....labai gera, mano vaikas lankė,galit drasiai leisti ir patikėti savo vaiką jai o tai dabar tik darželio darbuotojų pasisakymai  4u.gif

Iš kur toks nusprendimas, kad čia tik darbuotojai pasisako? g.gif
Čia mamytės susitikusios dalinasi savo mintimis, pasakoja apie savo vaikučių pradėjimą lankyti darželį, kaip jiems sekasi, kaip jie apsipranta naujame kolektyve.

O kaip gali, tos kurios domisi dar tik norėdamos pradėti lankyti šį darželį, žinoti auklėtojų vardus ar grupių pavadinimus? g.gif
Atsakyti
niu mamytes pribrendo ir mums laikas gavau gera darbo pasiulyma reik maziu itaisyt i lopseli verysad.gif gal zinot ar butu siuo metu vietu ar nelabai mano maziui metai ir menuo,nei valgo pats nei ant puodelio seda,dar is buteliuko gerai jogurtuka bet siaip visoki maisteli ragauja ar del to nebutu problemu nu ir labai prieraisus prie manes bet su svetimais pasilieka nebleuna blush2.gif bet neisivaizduoju kiap galesiu ji palikt bet zinau su vaikais bus tobules ir pacaim bus geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2007 03 02, 17:36)
niu mamytes pribrendo ir mums laikas gavau gera darbo pasiulyma reik maziu itaisyt i lopseli  verysad.gif gal zinot ar butu siuo metu vietu ar nelabai mano maziui metai ir menuo,nei valgo pats nei ant puodelio seda,dar is buteliuko gerai jogurtuka bet siaip visoki maisteli ragauja ar del to nebutu problemu nu ir labai prieraisus prie manes bet su svetimais pasilieka nebleuna blush2.gif bet neisivaizduoju kiap galesiu ji palikt  bet zinau su vaikais bus tobules ir pacaim bus geriau ax.gif

Labutis 4u.gif
Mano mažutė pradėjo eiti lygiai metukų ir esu labai patenkinta thumbup.gif Kiek suprantu, tai pas mus grupėje yra vietų, tai eik pas direktorę ir kalbėk mirksiukas.gif Būtų labai smagu, jei eitų vaikučiai į vieną grupę, tai būtų apie ką paplepėti bigsmile.gif Labai geros auklėtojos ir auklytė wub.gif kartu su vaikais žaidžia, piešia, net turiu du piešinius jau "maklevonė" , bet labai miela wub.gif Žodžiu ir aš labai bijojau palikti, bet labai džiaugiuosi, nes tikrai savarankiškėja, o svarbiausia moka žaislus namie tvarkytis hihihi.gif ir su puoduku draugaujam good.gif
Papildyta:
QUOTE(Karosė @ 2007 03 01, 15:59)
Kodėl apie viską rašot aplink -nei viena neparašėt konkrečiai ,va šita auklytė vardas ....labai gera, mano vaikas lankė,galit drasiai leisti ir patikėti savo vaiką jai o tai dabar tik darželio darbuotojų pasisakymai  4u.gif

O kur čia auklėtojų pasisakymai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 03 kovo 2007 - 12:54
niu lanbai saunus palaikymas thumbup.gif dekui bet visgi dauk lkausimu doh.gif kaip pora moteriuskiu suziuri tokius pyplius ar jiems netruksta demesio?maniskis labai prisirises prie manes nebus taip kad pasakys niu cai tai siaubingas vaikas oi kaip sunku o jusiske ir pati nevalge?mano bando noriai mokasi nu neiseina dar ir ant puoduko nesedi pasodini jei nori padaro.ir kaip jusu vaikuciai noriai pasilieka darzelyje asaru nebuna?oi kaip nzn kur detis minciu pilna galva o atsakymai po kelis variantus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2007 03 03, 13:12)
niu lanbai saunus palaikymas  thumbup.gif dekui bet visgi dauk lkausimu doh.gif kaip pora moteriuskiu suziuri tokius pyplius ar jiems netruksta demesio?maniskis labai prisirises prie manes nebus taip kad pasakys niu cai tai siaubingas vaikas oi kaip sunku o jusiske ir pati nevalge?mano bando noriai mokasi nu neiseina dar ir ant puoduko nesedi pasodini jei nori padaro.ir kaip jusu vaikuciai noriai pasilieka darzelyje asaru nebuna?oi kaip nzn kur detis minciu pilna galva o atsakymai po kelis variantus lotuliukas.gif

Maniske ir valgyti ir ant puodo daryti pradejo lopsely. galiu pasakyti kad vaikas kolektyve daznai elgiasi visiskai kitaip nei namie... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2007 03 03, 15:12)
niu lanbai saunus palaikymas  thumbup.gif dekui bet visgi dauk lkausimu doh.gif kaip pora moteriuskiu suziuri tokius pyplius ar jiems netruksta demesio?maniskis labai prisirises prie manes nebus taip kad pasakys niu cai tai siaubingas vaikas oi kaip sunku o jusiske ir pati nevalge?mano bando noriai mokasi nu neiseina dar ir ant puoduko nesedi pasodini jei nori padaro.ir kaip jusu vaikuciai noriai pasilieka darzelyje asaru nebuna?oi kaip nzn kur detis minciu pilna galva o atsakymai po kelis variantus lotuliukas.gif

Labutis 4u.gif
Oi, mes lygiai metukų pradėjom lankyti, tai irgi nieko nedarom dar savarankiškai, bet ant puoduko jau prašomės retkarčiais blush2.gif mano tai neverkia, bet būna tai juk visko doh.gif O plačiau aprašiau Jums į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 04 kovo 2007 - 21:32
QUOTE(Aganiok @ 2007 03 01, 14:44)
Gal jau susisieket su direktore ir zinote ka nors del vietu?
Mano mergaitei irgi 7 men.  4u.gif

Kaip tik rytoj ruošiuosi eiti.Parašiau direktorei emaila, tai atrašė kad galima dabar parašyti prašyma nes kol kas grupės nepilnos, bet vaikučių daugėja, o atšils orai ir visai bus daug.Tai va...rytoj einu rašyti prašyma.Parašysiu kai susitvarkysiu.
Atsakyti
Vakar buvau pas direktorę, parašiau prašymą. Sakė kas šiuo metu lopšelių grupę lanko 8 vaikučiai ir apie 20 prašymų dar yra, sakė kad tuoj atšils orai ir tėvai atves savo mažius, bet kas parmi tie paklius, o kities neužteks vietų. Aš pasakiau kad noriu nuo rugsėjo, bet ji patarė jau nuo rugpjūčio vesti, nes nuo rugsėjo formojasi grupės ir atsilaisvins keletą vietų. Sakė vaikų labai daug ir ne visi kas nori papuls.
Atsakyti
As nuo antradienio savo mergyte irgi i lopseli pradedu vesti. Neprieme prie namu, tai teks dabar prie darbo leisti. Maniskei 1,8m.
Kaip supratau yra dvi grupes, tai mes uzsirasem i ta kur nuo 7,30 iki 18val.

Gal yra lankanciu sita grupe ir galetu daugiau ispudziais pasidalinti? Viena aukletoja buvo jaunute, tamsiaplauke, o kita -vyresne, sviesiais plaukais.
O gal geriau buvo i ta kita grupe leisti?
Atsakyti
QUOTE(Čita @ 2007 03 08, 15:59)
As nuo antradienio savo mergyte irgi i lopseli pradedu vesti. Neprieme prie namu, tai teks dabar prie darbo leisti. Maniskei 1,8m.
Kaip supratau yra dvi grupes, tai mes uzsirasem i ta kur nuo 7,30 iki 18val.

Gal yra lankanciu sita grupe ir galetu daugiau ispudziais pasidalinti? Viena aukletoja buvo jaunute, tamsiaplauke, o kita -vyresne, sviesiais plaukais.
O gal geriau buvo i ta kita grupe leisti?

manau reiketu tau dziaugtis,kad yra vietu ir priima.
Atsakyti
QUOTE(astra02 @ 2007 03 08, 21:06)
manau reiketu tau dziaugtis,kad yra vietu ir priima.

as ir dziaugiuosi, bet vis tiek noriu zinoti i kokias rankas vaikas patenka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2006 02 27, 22:22)
mes jau sedim namie su sloga  unsure.gif

bet šiaip lopšelis man labai patiko  thumbup.gif  tik ta sloga nelabai  schmoll.gif

as tai irgi bijau tu ligu verysad.gif , bet uzrasiau jau i "kleveli" salia dabar akropolis atsidare, nezinau gal geriau aukle g.gif mergaitei du metukai bus balandi, nuo rugsejo zada priimti unsure.gif
Atsakyti