Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

QUOTE(braskute_v @ 2007 02 07, 18:44)
Šiuo metu, kiek girdėjau, yra jaunesnis už mano lepunytę  wub.gif  O maniškei 1m ir 1 mėn  blush2.gif
Gal žadat prisijungti?  bigsmile.gif  Būtų smagu pabendrauti  thumbup.gif

Oi tavo irgi labai dar mažytė. O tai ir dar mažesnių yra? Oi oi kokie mažuliukai eina. Maniškiui 1m 4 mėn, bet vis dar bijausi į lopšelį leisti.

O ar gerai mergytė priprato prie auklėtojų, prie kolektyvo? Nes mano vaikis tai labai mamos reikalauja.
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 08, 00:29)
Oi tavo irgi labai dar mažytė. O tai ir dar mažesnių yra? Oi oi kokie mažuliukai eina. Maniškiui 1m 4 mėn, bet vis dar bijausi į lopšelį leisti.

O ar gerai mergytė priprato prie auklėtojų, prie kolektyvo? Nes mano vaikis tai labai mamos reikalauja.

Oi mano tai lengvai irnesakyk.gif Bet čia nuo kiekvieno vaikučio wub.gif Būna, kiti vaikučiai ašaroja, nu bet ką padarysi unsure.gif manau reikia atvedus greit palikti ir išeiti, niekada nestoviu ir nelaukiu kol susigraudins mirksiukas.gif Atvedu į grupę, paduodu auklėtojai į rankas, ate padarau ir iškarto uždarau duris tongue.gif Dabar ir vyras taip daro, nes jį įpareigojau vežioti, nes pati nebespėju schmoll.gif O darželiu labai patenkinta, net negalvojam apie artimesnį prie namų thumbup.gif Tokių auklėtojų nenoriu keisti tfu tfu tfu blush2.gif
Atsakyti
gal galit pasakyti tikslia vieta jkur sis darzelis randasi?
Atsakyti
Jis yra Asigalio 13 , tarp Siaures pr. 4ir6 namu. Anksciau buvo parduotuve Vesuma, dabar Iki - tai lygiai kitoj pusej gatves.
Te. 38 67 23 ax.gif
Atsakyti
GUTUKAS gal gali parašyti emailą tos direktorės niekur neradau, o labai noriu paklausti dėl vietų.Šiaip mano pupai dar tik 7 mėn bet nuo rugsėjo norėčiau leisti į lopšelį. Noriu paklausti nuo kada reikia rašytis, o gal jau dabar reikia?
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2007 02 14, 00:09)
GUTUKAS gal gali parašyti emailą tos direktorės niekur neradau, o labai noriu paklausti dėl vietų.Šiaip mano pupai dar tik 7 mėn bet nuo rugsėjo norėčiau leisti į lopšelį. Noriu paklausti nuo kada reikia rašytis, o gal jau dabar reikia?

emailas darželio zara@takas.lt

O dėl prašymo rašymo, tai drąsiai gali jau ir dabar rašyti. (na bent jau aš taip manau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CACA*: 14 vasario 2007 - 13:57
QUOTE(natuliona @ 2007 02 14, 00:09)

Labutis 4u.gif
Manau kuo anksčiau parašysit, tuo ramesnė būsit dėl vietukės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2007 02 14, 22:43)
Labutis  4u.gif
Manau kuo anksčiau parašysit, tuo ramesnė būsit dėl vietukės  4u.gif

drinks_cheers.gif Tikri taip, nes prieš rudenį visi labai puolasi prašymus rašyti, o po to žiūrėk ir vietų pritrūksta. taigi kuo anksčiau parašysit tuo ramiau bus pačiai.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Gal kas lankot nykšukų grupę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2007 02 13, 23:09)

Gal jau susisieket su direktore ir zinote ka nors del vietu?
Mano mergaitei irgi 7 men. 4u.gif
Atsakyti
Kodėl apie viską rašot aplink -nei viena neparašėt konkrečiai ,va šita auklytė vardas ....labai gera, mano vaikas lankė,galit drasiai leisti ir patikėti savo vaiką jai o tai dabar tik darželio darbuotojų pasisakymai 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikas prieš 6 metus lankė pas auklėtoją Janiną (vyresnio amžiaus) - gal ir dabar dirba? Labai ją mylėjo, o ir man patiko, ne auklėtoja, o lobis. Tėveliams pypsėt nepypsi, o vaikai ją myli labai smile.gif
Atsakyti