Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikos 4u.gif
QUOTE(Sumi @ 2011 02 12, 02:06)
Sveikutes, matuoju BT ir as toliau , bent matysiu ar vyksta ovuliacija,uzsisakiau OT testuku nzn ar verta  laidyt pinigus ka manot ?

Na jei ne iš vaistinės, kodėl nepažaidus smile.gif

QUOTE(dreaminGirl @ 2011 02 12, 10:51)
Laba ryta!
Gero visoms savaitgalio 4u.gif

Laikyk įsikibusi thumbup.gif
O man kaipo visad pramušo prieš kelias dienas. ax.gif
Atsakyti
labas rytas

pasirodau
Atsakyti
[quote=Vitada,2011 02 12, 11:54]
Sveikos 4u.gif

Na jei ne iš vaistinės, kodėl nepažaidus smile.gif

na per brangus vaistineje tai zinoma ne is jos, siusiuos , kogero verta keleta men pabandyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 12 vasario 2011 - 14:05
Sveikos merginos,noreciau jusu patarimo,gal kam taip buvo ir kaip baigesi.Ciklas mano regulerus 27d. ir O vyksta vsada 13-14d.Taciau si karta vaisingos gleives buvo 10-12CD,o 13CD pakiloBT ,kaip visada 37.0,as galvojau,kad viskas Ok ir O ivyko,bet 14CD BT vel 36.7 ir 15,16,17CDdienomis36.7.Tai kaip cia suprasti O dar neivyko doh.gif ir OT neigiami ir gimdos kakleli toks nei pakiles ,nei nusileides,per viduri verysad.gif ,bet krutine jau darosi jauti ir kas keisciausia spenialiai.ir dar vienas keistas dalykas,kad 13CD pasirode kraujingu isskyru,ko niekada nebuvo buve.Dar as si men. geriau salaviju ardata ,kad stimuliuoti O,gal cia nuo arbatos g.gif ir pilva vis pamaudzia blink.gif
Gal jus ka galit patart,nes as jau visokiu blogybiu prisigalvojau unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš nelaboji dingau kaip į vandenį blush2.gif Su MB atostogavom, tai ir prie kompo nebuvo kada prisėsti smile.gif Mano bjaurybės jau parsivilkusios ir besibaigiančios smile.gif
Ar aš nieko nepraspoksojau, gal kuri mergytė jau nestuke.gif ? smile.gif

Mes su MB jau ir vitaminų prisipirkom iš nevilties, kad leliukas nenori pas mus, o šįkart net apsižliumbiau sulaukus mmm, nes vėlavo šiek tiek rolleyes.gif
Sakiau jei nors vieną proc. pagerins vaisingumą-verta bandyti vitaminus smile.gif
Na, nuo ryt jau bandysiu BT matuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolce @ 2011 02 13, 13:58)
Sveikos merginos,noreciau jusu patarimo,gal kam taip buvo ir kaip baigesi.Ciklas mano regulerus 27d. ir O vyksta vsada 13-14d.Taciau si karta vaisingos gleives buvo 10-12CD,o 13CD pakiloBT ,kaip visada 37.0,as galvojau,kad viskas Ok ir O ivyko,bet 14CD BT vel 36.7 ir 15,16,17CDdienomis36.7.Tai kaip cia suprasti O dar neivyko doh.gif ir OT neigiami ir gimdos kakleli toks nei pakiles ,nei nusileides,per viduri verysad.gif ,bet krutine jau darosi jauti ir kas keisciausia spenialiai.ir dar vienas keistas dalykas,kad 13CD pasirode kraujingu isskyru,ko niekada nebuvo buve.Dar as si men. geriau salaviju ardata ,kad stimuliuoti O,gal cia nuo arbatos  g.gif ir pilva vis pamaudzia blink.gif

na reiketu pamatyt bendra vaizda BT , O galejo ir ivykti gal cia implatacinis pakritimas g.gif nepildai grafikelio FF ar BP ? blogybiu negalvok mirksiukas.gif gal viskas ciki. Jei ciklai budavo kaip laikrodukai tai gal i gera, o gal tiesiog veliau ivyko O .
Atsakyti
Sveikos merginos. Norejau paklausti jusu nuomones,mano ciklas 28 dienos,13 cd bt pakilo 36,6, O ivyko,nes ir su Ot pasitikslinau,sekancia 14 cd bt nukrito iki 36,3 ir nesuprantu kodel taip atsitiko,anksciau taip nebuvo, bet ta diena pasidariau ot buvo teigiamas,tai kaip suprasti ivyko O ar ne, bet pagal ot O buvo tik 2 dienas,,tai nebesuprantu kaip cia yra ivyko O ar ne, nes kazkur skaiciau,kad bt turi laikytis tris dienas,kad butu ivykusi,tikiuosi aiskiai parasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perla777 @ 2011 02 13, 22:49)
Sveikos merginos. Norejau paklausti jusu nuomones,mano ciklas 28 dienos,13 cd bt pakilo 36,6, O ivyko,nes ir su Ot pasitikslinau,sekancia 14 cd  bt nukrito iki 36,3 ir nesuprantu kodel taip atsitiko,anksciau taip nebuvo, bet ta diena pasidariau ot buvo teigiamas,tai kaip suprasti ivyko O ar ne, bet pagal ot O buvo tik 2 dienas,,tai nebesuprantu kaip cia yra ivyko O ar ne, nes kazkur skaiciau,kad bt turi laikytis tris dienas,kad butu ivykusi,tikiuosi aiskiai parasiau  4u.gif

pagal BT taip turi pakilti ir laikytis pakilusi bent 3 dienas, kad galetume sakyti jog O ivykus mirksiukas.gif seip po O BT neturetu nukristi zemiau pirmai fazei budingos BT. Reiketu ziureti bendra visuma. Dar galime itarti, kad vyksta implantacija,gal O dar neivyko, gal su hormonais kas negerai. Reiketu ziureti visuma wink.gif pagal kelis matavimus sunku ka pasakyt
Atsakyti
Labas vakariukas bigsmile.gif siandien kaip ir mano mmm diena blush2.gif pilva kaip visada svelniai pamaudena,, bettas maudenimas panasus kaip pries mmm bet labai svelnus, pries mmm 10kart stipresnis buna bigsmile.gif zinoma nieko nesitikiu labai jau gero nes BT nera i ka ziureti blush2.gif lotuliukas.gif
QUOTE(perla777 @ 2011 02 13, 22:49)
Sveikos merginos. Norejau paklausti jusu nuomones,mano ciklas 28 dienos,13 cd bt pakilo 36,6, O ivyko,nes ir su Ot pasitikslinau,sekancia 14 cd  bt nukrito iki 36,3 ir nesuprantu kodel taip atsitiko,anksciau taip nebuvo, bet ta diena pasidariau ot buvo teigiamas,tai kaip suprasti ivyko O ar ne, bet pagal ot O buvo tik 2 dienas,,tai nebesuprantu kaip cia yra ivyko O ar ne, nes kazkur skaiciau,kad bt turi laikytis tris dienas,kad butu ivykusi,tikiuosi aiskiai parasiau  4u.gif

OT parodo LH piko banga ir po to O yvyksta per 12-48val bigsmile.gif O po to tau pakilo BT ar jau nebematavai po tos 14CD?
Atsakyti
[quote=neirida,2011 02 13, 20:54]
pagal BT taip turi pakilti ir laikytis pakilusi bent 3 dienas, kad galetume sakyti jog O ivykus mirksiukas.gif seip po O BT neturetu nukristi zemiau pirmai fazei budingos BT. Reiketu ziureti bendra visuma. Dar galime itarti, kad vyksta implantacija,gal O dar neivyko, gal su hormonais kas negerai. Reiketu ziureti visuma wink.gif pagal kelis matavimus sunku ka pasakyt

13 cd bt pakilo ir buvo 36,6, 14 cd nezinau kodel nukrito 36,3,o 15 cd buvo vel pakilusi 36,6, tomis dienomis buvo ir isskyros vaisingu dienu, bt matuoju jau sesta cikla tuo paciu laiku visada, planuojam vaikeli jau 9 menesiai, ir bt pakyla,ot testai teigiami, isskyros vaisingu dienu yra, vyro sperma istyreme,pati issityrusi, viskas lyg ir gerai tai tikrai nesuprantu,kodel neiseina pastoti g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(karolce @ 2011 02 13, 13:58)
Sveikos merginos,noreciau jusu patarimo,gal kam taip buvo ir kaip baigesi.Ciklas mano regulerus 27d. ir O vyksta vsada 13-14d.Taciau si karta vaisingos gleives buvo 10-12CD,o 13CD pakiloBT ,kaip visada 37.0,as galvojau,kad viskas Ok ir O ivyko,bet 14CD BT vel 36.7 ir 15,16,17CDdienomis36.7.Tai kaip cia suprasti O dar neivyko doh.gif ir OT neigiami ir gimdos kakleli toks nei pakiles ,nei nusileides,per viduri verysad.gif ,bet krutine jau darosi jauti ir kas keisciausia spenialiai.ir dar vienas keistas dalykas,kad 13CD pasirode kraujingu isskyru,ko niekada nebuvo buve.Dar as si men. geriau salaviju ardata ,kad stimuliuoti O,gal cia nuo arbatos  g.gif ir pilva vis pamaudzia blink.gif

O kokia BT pirmos fazes buna? g.gif Tai gal O ir ivyko, jei pirmos fazes BT zema. Butu gerai pamatyti grafikeli ax.gif

QUOTE(Sumanioji... @ 2011 02 13, 21:56)

Mes su MB jau ir vitaminų prisipirkom iš nevilties, kad leliukas nenori pas mus, o šįkart net apsižliumbiau sulaukus mmm, nes vėlavo šiek tiek  rolleyes.gif
Sakiau jei nors vieną proc. pagerins vaisingumą-verta bandyti vitaminus smile.gif
Na, nuo ryt jau bandysiu BT matuoti smile.gif

Kokie vitaminai? Tribestanas? Mano vyrukas uztikrinimui irgi geria Tribestana...nepakenks, o sansu padideja ax.gif

QUOTE(perla777 @ 2011 02 13, 23:19)

13 cd bt pakilo ir buvo 36,6, 14 cd nezinau kodel nukrito 36,3,o 15 cd buvo vel pakilusi 36,6, tomis dienomis buvo ir isskyros vaisingu dienu, bt matuoju jau sesta cikla tuo paciu laiku visada,  planuojam vaikeli jau 9 menesiai, ir bt pakyla,ot testai teigiami, isskyros vaisingu dienu yra, vyro sperma istyreme,pati issityrusi, viskas lyg ir gerai tai tikrai nesuprantu,kodel neiseina pastoti  g.gif

Sunku ka is 3 dienu pasakyti. Esu beveik tikra, kad 14CD pakritimas del vykstancios O, nes per pacia O BT dazniausiai nukrenta stipriai. Turi gal grafikeli? Junkis i musu gretas mirksiukas.gif Smagiau bus laukti.

Nu ka miargai, nuo ryt jau termometras pasonej gules, ir rimti planavimai prasideda rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Laba ryta!
Stai ir mano Valentino dienos siurprizas biggrin.gif Tuoj gausiu puokste raudonu ''roziu'' lotuliukas.gif
Atsakyti