Labukas
QUOTE(karolce @ 2011 02 13, 13:58)
Sveikos merginos,noreciau jusu patarimo,gal kam taip buvo ir kaip baigesi.Ciklas mano regulerus 27d. ir O vyksta vsada 13-14d.Taciau si karta vaisingos gleives buvo 10-12CD,o 13CD pakiloBT ,kaip visada 37.0,as galvojau,kad viskas Ok ir O ivyko,bet 14CD BT vel 36.7 ir 15,16,17CDdienomis36.7.Tai kaip cia suprasti O dar neivyko

ir OT neigiami ir gimdos kakleli toks nei pakiles ,nei nusileides,per viduri

,bet krutine jau darosi jauti ir kas keisciausia spenialiai.ir dar vienas keistas dalykas,kad 13CD pasirode kraujingu isskyru,ko niekada nebuvo buve.Dar as si men. geriau salaviju ardata ,kad stimuliuoti O,gal cia nuo arbatos

ir pilva vis pamaudzia
Gal jus ka galit patart,nes as jau visokiu blogybiu prisigalvojau
O kokia BT pirmos fazes buna?

Tai gal O ir ivyko, jei pirmos fazes BT zema. Butu gerai pamatyti grafikeli
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 02 13, 21:56)
Mes su MB jau ir vitaminų prisipirkom iš nevilties, kad leliukas nenori pas mus, o šįkart net apsižliumbiau sulaukus mmm, nes vėlavo šiek tiek
Sakiau jei nors vieną proc. pagerins vaisingumą-verta bandyti vitaminus

Na, nuo ryt jau bandysiu BT matuoti
Kokie vitaminai? Tribestanas? Mano vyrukas uztikrinimui irgi geria Tribestana...nepakenks, o sansu padideja
QUOTE(perla777 @ 2011 02 13, 23:19)
13 cd bt pakilo ir buvo 36,6, 14 cd nezinau kodel nukrito 36,3,o 15 cd buvo vel pakilusi 36,6, tomis dienomis buvo ir isskyros vaisingu dienu, bt matuoju jau sesta cikla tuo paciu laiku visada, planuojam vaikeli jau 9 menesiai, ir bt pakyla,ot testai teigiami, isskyros vaisingu dienu yra, vyro sperma istyreme,pati issityrusi, viskas lyg ir gerai tai tikrai nesuprantu,kodel neiseina pastoti
Sunku ka is 3 dienu pasakyti. Esu beveik tikra, kad 14CD pakritimas del vykstancios O, nes per pacia O BT dazniausiai nukrenta stipriai. Turi gal grafikeli? Junkis i musu gretas

Smagiau bus laukti.
Nu ka miargai, nuo ryt jau termometras pasonej gules, ir rimti planavimai prasideda