Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Chenelle @ 2011 02 11, 10:51)
Sveikos BT matuotojos user posted image

Atrodo dar taip neseniai čia buvo ir mano namučiai user posted image Čia prasidėdavo kiekvienas rytas, kur su nekantrumu sekdavau visas naujienas ir laukdavo gerų žinių. Dabar turbūt neliko nei vienos matuotojos, dar mane pamenančios. Smagu, kad vyksta kaita ir niekas per ilgai neužsisėdi user posted image

Prieš kelias dieneles buvo mano gimdymo diena pagal echo, o šiandien pagal BT matavimą. Popiet turiu siuntimą į AK. Tikiuosi, kad ilgai netruksim ir namai užsipildys naujo šurmulio user posted image.

Taigi šiandien kaip tik pagalvojau apie šiuos namučius ir prieš išvažiuodama norėčiau pasiųsti daug daug balionėlių. Sėkmės Jums
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sveika, mergyt, likau as, tave tikrai prisimenu, kaip greitai laikas skrieja, einu paleist kasas wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 02 11, 11:22)
Labas rytas hi.gif
Pasirodau  smile.gif 
user posted image
Nejaugi jau busiu po O  bigsmile.gif  mastau.gif

Chenelle - grazaus susitikimo su mazyliu  wub.gif

dienele kita ir bus aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 11, 11:05)
na as niekada nesu gerusi to D tai kazkaip ir nemastau ji pirkti, nelabai megstu savigyda uzsiimti, o dar su tokiais man nezinomais vaistais kaip D, nes jid nuo daug ko skiriamas ir reikia zinoti dozes kaokias gerti  blush2.gif tai as gal naturaliai palauksiu kol ateis, nes dar iki mmm 2 dienos  mirksiukas.gif o beja jis ar ne receptinis vaistas??  g.gif

na, as recepta turiu, bet manes dar niekada nera paprase vaistinej jo biggrin.gif

QUOTE(Krisitnaa& @ 2011 02 11, 11:11)
kiekviena karta tai negersi to duphastono...

na, jei planuoji leliu, turi PKS+ilgus ciklus, tai Duphastona tikrai gali skirti gerti daktaras kiekviena cikla. Juk tai yra Progesteronas, kurio praktiskai visada truksta moterims su PKS.
As D geriu kiekviena cikla, kai pradedu planuoti nestuma. 4u.gif
O ilgus ciklus, jei jie visada yra ilgi, reikia tvarkyti (su ginekologu pagalba) mirksiukas.gif
kad viena karta be niekieno zinios sugersi 10 D tableciu tai tikrai nieko nenutiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 11 vasario 2011 - 11:59
QUOTE(Amade @ 2011 02 11, 12:55)
na, as recepta turiu, bet manes dar niekada nera paprase vaistinej jo  biggrin.gif
na, jei planuoji leliu, turi PKS+ilgus ciklus, tai Duphastona tikrai gali skirti gerti daktaras kiekviena cikla. Juk tai yra Progesteronas, kurio praktiskai visada truksta moterims su PKS.
O ilgus ciklus, jei jie visada yra ilgi, reikia tvarkyti (su ginekologu pagalba)  mirksiukas.gif
kad viena karta be niekieno zinios sugersi 10 D tableciu tai tikrai nieko nenutiks  biggrin.gif

nu pas mane nera to PKS tk ilgi ciklai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 11, 12:39)
nu pas mane nera to PKS tk ilgi ciklai  mirksiukas.gif

na nera tai nera biggrin.gif nuo to tik geriau thumbup.gif
bet is kitos puses ilgi ciklai pvz 50 dienu tai tikrai nera normalu 4u.gif pas mane irgi ilgi ciklai, bet mano ilgumas buna 35-40 dienu, jei as ju jokiais budais nereguliuoju. ir tai jau verta susirupint.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 02 11, 11:55)
na, as recepta turiu, bet manes dar niekada nera paprase vaistinej jo  biggrin.gif
O ilgus ciklus, jei jie visada yra ilgi, reikia tvarkyti (su ginekologu pagalba)  mirksiukas.gif
kad viena karta be niekieno zinios sugersi 10 D tableciu tai tikrai nieko nenutiks  biggrin.gif

Tame ir esme, kad gine vietoj to duphastono liepe gerti vitamina E,ale jis man nieko nepadeda g.gif
Atsakyti
sypsenele, panasu, kad jau po O mirksiukas.gif o as vis dar nepaemiau termometro lotuliukas.gif labai jau miegu rytais, bet nuo pirmadienio jau gal paimsiu, nes noriu zinot kada ta O ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisitnaa& @ 2011 02 11, 13:38)
Tame ir esme, kad gine vietoj to duphastono liepe gerti vitamina E,ale jis man nieko nepadeda g.gif

biggrin.gif ne, nu vitaminas E gerai, ale vietoj Duphastono tai sprendimas idomus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 02 11, 14:08)
sypsenele, panasu, kad jau po O mirksiukas.gif  o as vis dar nepaemiau termometro  lotuliukas.gif  labai jau miegu rytais, bet nuo pirmadienio jau gal paimsiu, nes noriu zinot kada ta O  ax.gif

as dar si menesiuka pamatuosiu, o paskui tikrai mesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 02 11, 14:08)
sypsenele, panasu, kad jau po O mirksiukas.gif  o as vis dar nepaemiau termometro  lotuliukas.gif  labai jau miegu rytais, bet nuo pirmadienio jau gal paimsiu, nes noriu zinot kada ta O  ax.gif

ir man atrodo kad bus jau po visko, nes vakar vakare taaaaaaip viena sona skaudejo kad ojojoj doh.gif oi tu miegale, gal jau pradek matuoti biggrin.gif mirksiukas.gif uzteks tinginiauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 02 11, 16:45)
ir man atrodo kad bus jau po visko, nes vakar vakare taaaaaaip viena sona skaudejo kad ojojoj  doh.gif  oi tu miegale, gal jau pradek matuoti biggrin.gif  mirksiukas.gif  uzteks tinginiauti biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nezinau kas man, miegu kaip meska lotuliukas.gif lotuliukas.gif svaitgali tikrai nematuosiu, o va nuo pirmadienio gal ir pradesiu tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes, matuoju BT ir as toliau , bent matysiu ar vyksta ovuliacija,uzsisakiau OT testuku nzn ar verta laidyt pinigus ka manot ?
Atsakyti
Laba ryta!
Gero visoms savaitgalio 4u.gif
Atsakyti