Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 11, 12:10)
Mergaites suprantu, kad jus norit pasipasakoti, bet gal jau per daug issipletojot, nes cia BT temute  blush2.gif bijau, kad paskui negautume pylos ar ispejimu  blush2.gif

pioneer.gif
atsiprasau kad tiek issipleciau ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(riberte @ 2011 02 11, 10:07)
labas rytas

thumbup.gif kylasm kylam toliau

QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 11, 10:16)
Labas rytas  bigsmile.gif nu pas mane kaip ir nieko naujo  bigsmile.gif ropineju pazeme ir tiek, net nesiruosiu kilti  schmoll.gif pilva kiekviena diena jau savaite laiko paskaudena, bet kad ir tas skausmas labai idomus, ne toks kaip pries mmm buna  g.gif kad  nestuke.gif galiu buti tai net nesvaigstu, cia tad isskirtine buciau kad su tokia BT butu  nestuke.gif  bigsmile.gif kaip sakant pora dienu ir arba prakiursiu arba dar lauksim mmm kazkur uzsivelinusiu

doh.gif Linkiu, kad greiciau mm parsibelstu

QUOTE(Ankara @ 2011 02 11, 10:41)
Tikėkimės netipensi, nes labai graži BT

Linkiu ryt dar auksciau kilti 4u.gif Ankstyva O butu

QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 11, 11:10)
Mergaites suprantu, kad jus norit pasipasakoti, bet gal jau per daug issipletojot, nes cia BT temute  bijau, kad paskui negautume pylos ar ispejimu  blush2.gif

Nu gausim tos pylos ir ???... Siaip BT tema yra nestumo planavimo skyriuje, ir kalbame apie nestumo planavima, o ne apie vakaruskas, kremus ir maisto gaminima
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 02 11, 12:36)
Labas rytas  4u.gif
doh.gif Linkiu, kad greiciau mm parsibelstu
Linkiu ryt dar auksciau kilti  4u.gif Ankstyva O butu
Nu gausim tos pylos ir ???... Siaip BT tema yra nestumo planavimo skyriuje, ir kalbame apie nestumo planavima, o ne apie vakaruskas, kremus ir maisto gaminima

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 02 11, 11:36)
Labas rytas  4u.gif

na kaip pakilt aaaaa biggrin.gif

cia gerai suskelei kremai , maistas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos BT matuotojos user posted image

Atrodo dar taip neseniai čia buvo ir mano namučiai user posted image Čia prasidėdavo kiekvienas rytas, kur su nekantrumu sekdavau visas naujienas ir laukdavo gerų žinių. Dabar turbūt neliko nei vienos matuotojos, dar mane pamenančios. Smagu, kad vyksta kaita ir niekas per ilgai neužsisėdi user posted image

Prieš kelias dieneles buvo mano gimdymo diena pagal echo, o šiandien pagal BT matavimą. Popiet turiu siuntimą į AK. Tikiuosi, kad ilgai netruksim ir namai užsipildys naujo šurmulio user posted image.

Taigi šiandien kaip tik pagalvojau apie šiuos namučius ir prieš išvažiuodama norėčiau pasiųsti daug daug balionėlių. Sėkmės Jums
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 11, 09:16)
Labas rytas  bigsmile.gif nu pas mane kaip ir nieko naujo  bigsmile.gif ropineju pazeme ir tiek, net nesiruosiu kilti  schmoll.gif pilva kiekviena diena jau savaite laiko paskaudena, bet kad ir tas skausmas labai idomus, ne toks kaip pries mmm buna  g.gif kad  nestuke.gif galiu buti tai net nesvaigstu, cia tad isskirtine buciau kad su tokia BT butu  nestuke.gif  bigsmile.gif kaip sakant pora dienu ir arba prakiursiu arba dar lauksim mmm kazkur uzsivelinusiu  bigsmile.gif

g.gif tu gal Duphastono nusipirkt, pagerk 10 dienu ir tikrai mmm pareis biggrin.gif nes kam cia tampyt guma ir laukt mmm, kurios velniai zino kada atsivilks doh.gif bent as tai taip darau - perku Duphastona, po tablete i diena 10 dienu pageriu. kartais net begeriant ji mmm parsivelka biggrin.gif

QUOTE(angel08 @ 2011 02 11, 10:09)
beja jis nepatare ir IVF daryti.taigi as tik paliudejau kad yra taip kaip yra  verysad.gif  bet aisku dziaugiuosi tuo ka turiu ir megausiuosi gyvenimu bei augancia dukra.

unsure.gif o gal gali pora sakiniu papasakot, kokia priezastis tokiai rizikai? g.gif saaugos, cistos, ...? isivaizduoju, kad tikrai liudna, bet is kitos puses - daug geriau tai zinoti, nei nezinoti ir grauztis, kodel nepavyksta, ar, neduok Dieve, nezinant apie rimta rizika vaduotis is mirties doh.gif
Cia kaip sakant - is 2 blogybiu reikia rinktis mazesne friends.gif
as irgi norejau rizikuot, kad darytu man tokia operacija, kai gimdos kakleli uzsiuva prie pat gimdos (cia jau normali operacija, su pjuviais ir to siulo jau nebenuimsi niekad). Bet po ilgo pokalbio ir vaizdingo paaiskinimo, kas gali buti, jei tas mano silpnas kaklelis sugalvos staigiai atsidarinet - tada amen doh.gif taigi renkames paprastaja procedura - paprasta kaklelio uzsiuvima, maziau efektyvu, bet be pavojaus mano gyvybei doh.gif ir aisku, mazesniais sansais, kad isnesiosiu vaikeli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 02 11, 11:09)
beja jis nepatare ir IVF daryti.taigi as tik paliudejau kad yra taip kaip yra  verysad.gif  bet aisku dziaugiuosi tuo ka turiu ir megausiuosi gyvenimu bei augancia dukra.

Kažin kodėl IVF nepatarė, gi sąaugos tada ne kliūtis g.gif, dar vienas kelias tada jums jei jau labai norėsit antro mažiuko ir tam pasiryšit, pribręsit - įsivaikinti kūdikėlį ir suteikti jam namučius mirksiukas.gif aš ir pati šios minties neatmetu mirksiukas.gif Bet kartais būna ir stebuklų taip kad nenukabinam nosies 4u.gif

QUOTE(Chenelle @ 2011 02 11, 11:51)
Prieš kelias dieneles buvo mano gimdymo diena pagal echo, o šiandien pagal BT matavimą. Popiet turiu siuntimą į AK. Tikiuosi, kad ilgai netruksim ir namai užsipildys naujo šurmulio

Lengvo ir gražaus susitikimo su leliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 02 11, 11:32)
pioneer.gif
atsiprasau kad tiek issipleciau  ne i tema blush2.gif

tai del manes galit jus kalbetis, bet kad paskui barti gaunam blush2.gif

QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 02 11, 11:36)

na tada daugiau neperspesiu, gauste pylos tai gauste mirksiukas.gif praita kart mergaites ir kazka "ne i tema" kalbejo ir gavo nuo moderatores gerai pylos blush2.gif taip temute yra planavimo temoje, bet cia BT tema, cia kalbama apie BT... blush2.gif as tik pasakau ka tada sake moderatore, o jus kaip norit taip darykit, jus gauste pylos ne as mirksiukas.gif

QUOTE(Amade @ 2011 02 11, 11:57)
g.gif  tu gal Duphastono nusipirkt, pagerk 10 dienu ir tikrai mmm pareis  biggrin.gif  nes kam cia tampyt guma ir laukt mmm, kurios velniai zino kada atsivilks  doh.gif  bent as tai taip darau - perku Duphastona, po tablete i diena 10 dienu pageriu. kartais net begeriant ji mmm parsivelka  biggrin.gif

na as niekada nesu gerusi to D tai kazkaip ir nemastau ji pirkti, nelabai megstu savigyda uzsiimti, o dar su tokiais man nezinomais vaistais kaip D, nes jid nuo daug ko skiriamas ir reikia zinoti dozes kaokias gerti blush2.gif tai as gal naturaliai palauksiu kol ateis, nes dar iki mmm 2 dienos mirksiukas.gif o beja jis ar ne receptinis vaistas?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 11, 12:05)
na as niekada nesu gerusi to D tai kazkaip ir nemastau ji pirkti, nelabai megstu savigyda uzsiimti, o dar su tokiais man nezinomais vaistais kaip D, nes jid nuo daug ko skiriamas ir reikia zinoti dozes kaokias gerti  blush2.gif tai as gal naturaliai palauksiu kol ateis, nes dar iki mmm 2 dienos  mirksiukas.gif o beja jis ar ne receptinis vaistas??  g.gif

man gine buvo israsius d, mm isaukt , 10 tableciu, i diena po viena
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 02 11, 10:57)
g.gif  tu gal Duphastono nusipirkt, pagerk 10 dienu ir tikrai mmm pareis  biggrin.gif  nes kam cia tampyt guma ir laukt mmm, kurios velniai zino kada atsivilks  doh.gif  bent as tai taip darau - perku Duphastona, po tablete i diena 10 dienu pageriu. kartais net begeriant ji mmm parsivelka  biggrin.gif

kiekviena karta tai negersi to duphastono...
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2011 02 11, 11:51)
Sveikos BT matuotojos

Grazaus susitikimo 4u.gif

QUOTE(Ankara @ 2011 02 11, 12:00)
dar vienas kelias tada jums jei jau labai norėsit antro mažiuko ir tam pasiryšit, pribręsit - įsivaikinti kūdikėlį ir suteikti jam namučius mirksiukas.gif aš ir pati šios minties neatmetu  mirksiukas.gif

As irgi mastau, kad tai vienas is variantu

QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 11, 12:05)
as tik pasakau ka tada sake moderatore, o jus kaip norit taip darykit, jus gauste pylos ne as 

biggrin.gif O kas buna, kai gauni pylos? Isbraukia is forumo, bauda gauni pinigine? Na, diskusijos apie moderatorius ir pylos gavima tikrai tikrai net su nestumo planavimu nesusije biggrin.gif Risam sia tema
Atsakyti
Labas rytas hi.gif
Pasirodau smile.gif
user posted image
Nejaugi jau busiu po O bigsmile.gif mastau.gif

Chenelle - grazaus susitikimo su mazyliu wub.gif
Atsakyti