Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 15, 10:15)
nu tu skausmu keistumas pas mudvi...

bet man po nakties praėjo..ir šian apsižiūrėjau, kad nemažai tas mano krūminis dantis pasistūmėjo, tai tikriausiai dėl to ir tas skausmelis toks nenormalus buvo..nes nu dar niekad nosies neskaudėjo dėl breketų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 15, 09:21)
nu ir kainos  doh.gif  jei aš išgirsčiau tokią sumą, tai jaučiu pažaliuočiau  doh.gif 
aš už abu lankus moku 140 lt, nors ir visokias vielutes ir spyruokles man deda.

kai pagalvoji, tai aš pati kiek turiu dirbti, kad tokią sumą uždirbčiau, o čia ateini - 10-15min ir nulupa tokius pinigus..

As už vieno lanko pakeitimą mokėjau 110 lt, o užtruko gal 5 minutes.
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 15, 10:25)
bet man po nakties praėjo..ir šian apsižiūrėjau, kad nemažai tas mano krūminis dantis pasistūmėjo, tai tikriausiai dėl to ir tas skausmelis toks nenormalus buvo..nes nu dar niekad nosies neskaudėjo dėl breketų  doh.gif

as tai bijau kad nebutu kas su dancu blogai...
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 02 14, 21:19)
As kaip tik siandien pasidariau higiena,viska atliko kaip ir iprastai,nieko nereikejo nuimti. Man kazkaip tik po jos dantenos labai jautrios palike,bet tai greitai praeis,uztai kokie dabar dantukai svarus. biggrin.gif
Papildyta:
Po higienos nuejau tiesiai pas ortodonte. Labai daug visko dare siandien: priklijavo paskutini breketuka and protinio,pakeite vielas abi,uzdejo grandinele apacioje desnej pusej,kad tarpuka 6-uko trauktu,taip pat grandinele virsuj per visa prieki nuo 4-uko iki ilties (irgi kad tarpukus uztrauktu)ir dar kabliuka apacioj uzdejo,kad elatsika istryzai per prieki galeciau kabinti.Ai dar perklijavo nukritusi vamzdeli. Ir visa tai man atsiejo 380 lt. smile.gif

Pirma kart girdziu, kad ant protinio breketus deda g.gif kaip idomiai.
Atsakyti
Labas rytas:)

vakar valgiau šokolado! na ta prasme laukiau, kol gabaliukas burnoj ištirps biggrin.gif

Pabudau ryte, o 4 dantį apačioje taaaaaip skauda. Tik pajudinu liežuviu ir tamsu akyse daros... O breketo ant jo nėra, bet matyt viela spasti pradeda. Gali taip būt?

sau_lu_te, kaip Tavo dantukas? Kada eini pirmojo vizito?

Man pirmasis vizitas paskirtas balandžio 13 d., po 9 savaičių. Ar ne per ilgai čia? Aš su beligatūriniais...

Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 02 15, 11:06)
Pirma kart girdziu, kad ant protinio breketus deda  g.gif kaip idomiai.

aha,as irgi. man siandien sake, kad su 8kais nezaidzia,nes lb daug laiko uzima ir sunku prieiti.
man nueme Herbsta! clap.gif
ziauriai skaudejo kai nuiminejo,bet dabar viskas liuks irnesakyk.gif
nesiosiu elastikus (voveraite)
uz nuemima, 2 lanku keitima,elastikus-250lt
dar priklijavo apacioje sesis breketus(4-5-6 vienoje puseje ir 4-5-6 kitoje) ir virsuje pakeite iltiniu breketus keramikinius (nuimti visai neskaudejo,kaip visi sako kad keramika skaudziai nusiima) ir virsuje 4 breketus priklijavo (6-7- vienoje puseje ir 6-7-kitoje). kaip sake breketu perklijavimas nekainavo,nes as anksciau uz breketus mokejau.
dar pigiai prasisukau rolleyes.gif
Atsakyti
natale, sveikinu thumbup.gif dabar be herbsto tikriausiai iš vis lafa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 15, 10:31)
aha,as irgi. man siandien sake, kad  su 8kais nezaidzia,nes lb daug laiko uzima ir sunku prieiti.
man nueme Herbsta!  clap.gif
ziauriai skaudejo kai nuiminejo,bet dabar viskas liuks  irnesakyk.gif
dar priklijavo apacioje sesis breketus(4-5-6 vienoje puseje ir 4-5-6 kitoje) ir virsuje pakeite iltiniu breketus keramikinius (nuimti visai neskaudejo,kaip visi sako kad keramika skaudziai nusiima) ir virsuje 4 breketus priklijavo (6-7- vienoje puseje ir 6-7-kitoje). kaip sake breketu perklijavimas nekainavo,nes as anksciau uz breketus mokejau.
dar pigiai prasisukau  rolleyes.gif

Laukiam foto reportazo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2011 02 15, 11:21)

vakar valgiau šokolado! na ta prasme laukiau, kol gabaliukas burnoj ištirps  biggrin.gif

Pabudau ryte, o 4 dantį apačioje taaaaaip skauda. Tik pajudinu liežuviu ir tamsu akyse daros... O breketo ant jo nėra, bet matyt viela spasti pradeda. Gali taip būt?

Man pirmasis vizitas paskirtas balandžio 13 d., po 9 savaičių. Ar ne per ilgai čia? Aš su beligatūriniais...

labukas,

siaip as tu breketu nejauciu, bet desinej pusej kartais kai geriu ar ikvepiu oro skaudena... ir va nzn kodel... kartais pagalvoju gal danties kanalas "serga" bet kad man nevisada vienoj vietoj skauda... nes man ten irate kad vieno danties kanalas gali but sugedes, bet paskui sake viskas gerai ir uzdejo plomba...
o pirmas vizitas kovo 25... vus praeje beveik du menesiai... nes dejausi sausio 28
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2011 02 15, 11:39)
natale, sveikinu  thumbup.gif  dabar be herbsto tikriausiai iš vis lafa  smile.gif

jo,lafa biggrin.gif palyginus su tuo ka reikejo siandien istverti tai viskas dzin smile.gif ir pagaliau normaliai galesiu dantukus valyt, nes per ta Herbsta sunku buvo prieiti prie galiniu dantu.
QUOTE(Svajaaa @ 2011 02 15, 11:39)
Laukiam foto reportazo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

reikes traukti fotika is tolimo stalciaus, pravalyt dulkes, pakrauti batarkes ir nusifotkint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 15, 09:31)

QUOTE(natale @ 2011 02 15, 10:29)
jo,lafa  biggrin.gif palyginus su tuo ka reikejo siandien istverti tai viskas dzin smile.gif ir pagaliau normaliai galesiu dantukus valyt, nes per ta Herbsta sunku buvo prieiti prie galiniu dantu.

reikes traukti fotika is tolimo stalciaus, pravalyt dulkes, pakrauti batarkes ir nusifotkint smile.gif

JEGELE!!!! sveikinu pasiekus paskutini breketu nesiojimo etapa!!! user posted image user posted image
as tik galiu isivaizduoti kaip skaudejo, nes man kai zieda nuiminejo atrode su danciu istrauks. tai kaip dabar vaizdelis ir jausmelis???? greiciau greiciau organizuok foto bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jaguarka @ 2011 02 15, 09:21)

vakar valgiau šokolado! na ta prasme laukiau, kol gabaliukas burnoj ištirps  biggrin.gif

as damon nesiojau, man ilgiausiai vizito reikejo laukti 7-8 savaites. manau 9 nera per ilgai... bet atsimenu laukdavau vizitu issiziojus, net galvojau vienu metu, kad reikejo paprastus breketus detis, kad daznesni vizitai butu doh.gif bet su beligatiuriniais kazkas vyksta visa ta laika iki kito vizito, taip kad kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 15, 12:31)
aha,as irgi. man siandien sake, kad  su 8kais nezaidzia,nes lb daug laiko uzima ir sunku prieiti.
ziauriai skaudejo kai nuiminejo,bet dabar viskas liuks  irnesakyk.gif
dar pigiai prasisukau  rolleyes.gif

Sveikinu clap.gif o elastikus visa para nesiosi? kiek laiko?
Atsakyti