Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Mūsų nauji namučiai štai čia Prašau nesmerkt, jei kas ne taip smile.gif bet lygtais nieko nepamiršau.
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 02 24, 21:49)
Meiby biggrin.gif Bet kaip keistai jie atrodė, tokie gražūs susiformavę dantukai, su visais nelygumais, tik šaknų nėr laugh.gif Nepilnaverčiai biggrin.gif
Tep, susitaikiau su tuo smile.gif Svarbiausia, jog baisiausia jau praeity unsure.gif Taip? biggrin.gif

Jeigu tau daugiau jokiu operaciju nenusimato ir spec aparatu nesiojimo nesiulo, tai nieko baisaus daugiau nenusimato mirksiukas.gif dantu maudimas po breketu uzdejimo,paverzimu tai baikos palyginus su dantu salinimu. smile.gif Holyvudas jau po biski arteja. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 02 24, 21:52)
Mūsų nauji namučiai štai čia Prašau nesmerkt, jei kas ne taip smile.gif bet lygtais nieko nepamiršau.

nu va ir sarasiukas naujas thumbup.gif bigsmile.gif
man viskas patiko. 4u.gif
Atsakyti
Man ir viskas puiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 02 24, 21:52)

perzvelgiau naujus namucius, noriu spalvotu gymyciu...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 24, 22:04)
perzvelgiau naujus namucius, noriu spalvotu gymyciu...

Sakau geris jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 24, 22:06)
Sakau geris jos biggrin.gif

jei leis rinktis tai prasysiu kokiu ruzavu... nes sake kita karta keis lanka... o dar kita karta gal jau des apacia...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 24, 22:08)
jei leis rinktis tai prasysiu kokiu ruzavu... nes sake kita karta keis lanka... o dar kita karta gal jau des apacia...

Tai tu iskart sakyk noriu spalvotu gumyciu prie pradedant viska daryt, o poto ir neina kazka sakyt, kai ten sukisti pirstai i burna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 24, 22:13)
Tai tu iskart sakyk noriu spalvotu gumyciu prie pradedant viska daryt, o poto ir neina kazka sakyt, kai ten sukisti pirstai i burna smile.gif

kai dejo breketus dar nieko nezinojau apie gumytes ir t.t.
dabar jus cia mane "apsvietete" tai galima bus prasyt
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 02 24, 19:52)

super thumbup.gif aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2011 02 24, 19:36)
kalibris (paukstis), putpele (paukstis), Briedis, Juru veplys, Roud ranner- angliski zodziai uzrasyti ru kalba, povas.
Papildyta:

aciu uz vertima 4u.gif dabar briedi prisiminiau, kiti gal girdeti, bet nelabai as ju ir zinojau turbut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 24, 22:48)
Bon Bon, o kokius tu elastikus nesioji? pamirsau.  ax.gif atsimenu tik dinozaurus  hihihi.gif ar tau tik kovo 31 isduos?

As dar laukiu kol man tuos dinozaurus isduos biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti