Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Džinga @ 2011 02 13, 23:34)
Aistulia, man 5 breketus + 2 žiedus šonuose dėjo beveik valandą, tai ką šnekėt apie visų breketų uždėjimą vienai pusei? ;o

na man apačią su žiedu sudėjo per pusvalandį daugiausiai...
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 02 14, 09:31)
na man apačią su žiedu sudėjo per pusvalandį daugiausiai...

man virsu sudejo per koki pusvalandi... saip labai greit ten tas laikas man ejo...
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 02 11, 00:09)
P.S. Nunešiau dovanų D.L - tai kaip apsidžiaugė, net pasibučiavom  biggrin.gif  ax.gif  blush2.gif
Ar jūs nešat, nešėt ar žadat nešt? Nes skaičiau, kad jai nuo 100-300lt dovanų duoda...

nežinau, man čia tas pats kai gydytojam nešt pinigus ar dovanas..čia yra jos darbas, kas čia per dovanos? g.gif
na bent jau aš tai tikrai nesiruošiu nešt nieko. ir taip neblogus pinigus sukišam.
Atsakyti
Pas mane ant priekinio dantuko atsirado kazkokia pilkai ruda demele, nesuprantu nuo ko, valau tikrai saziningai, negi gest pradejo verysad.gif doh.gif laukiu nesulauku vizito, ziuresiu ka gydytoja pasakys, nes neramu jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2011 02 14, 11:15)
Pas mane ant priekinio dantuko atsirado kazkokia pilkai ruda demele, nesuprantu nuo ko, valau tikrai saziningai, negi gest pradejo verysad.gif  doh.gif laukiu nesulauku vizito, ziuresiu ka gydytoja pasakys, nes neramu jau verysad.gif

pas mane ant apatinių, kur sudėti metaliniai breketai, atsirado pilkos dėmės..aš jau buvau persigandusi, bet maniškė gydytoja sakė, kad čia nuo metalo pigmentai atsirado. Gal ir tau tas pats.
Beje, aš niekaip nesuprantu, kodėl aš vartoju žodį gydytoja biggrin.gif ji man gi dantų negydo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 14, 12:24)
pas mane ant apatinių, kur sudėti metaliniai breketai, atsirado pilkos dėmės..aš jau buvau persigandusi, bet maniškė gydytoja sakė, kad čia nuo metalo pigmentai atsirado. Gal ir tau tas pats.
Beje, aš niekaip nesuprantu, kodėl aš vartoju žodį gydytoja biggrin.gif ji man gi dantų negydo biggrin.gif

Gal, nes pas mane irgi metaliniai. O paskui eina tas demes pasalinti? unsure.gif
Gydytoja kazkaip lengviau skamba nei ortodonte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inggusik: 14 vasario 2011 - 12:00
QUOTE(renachiuke @ 2011 02 14, 03:15)
Oho,kas cia tokie ? laugh.gif Cia kaip iPhone,tai pas Tave ibreketai?  bigsmile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2011 02 14, 12:57)
Gal, nes pas mane irgi metaliniai. O paskui eina tas demes pasalinti? unsure.gif
Gydytoja kazkaip lengviau skamba nei ortodonte  biggrin.gif

man sakė, kad pasidarius higieną jų neliks. Bet jei netrukdo, galima ir nesidaryt higienos vien tik dėl tų dėmelių. Man kadangi jos apačioj ir jų nesimato (matau tik ašsmile.gif ) ir kadangi pas mane dabar taupymo rėžimas, tai aš pakentėsiu:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 14, 15:21)
man sakė, kad pasidarius higieną jų neliks. Bet jei netrukdo, galima ir nesidaryt higienos vien tik dėl tų dėmelių. Man kadangi jos apačioj ir jų nesimato (matau tik ašsmile.gif ) ir kadangi pas mane dabar taupymo rėžimas, tai aš pakentėsiu:)

Na jei cia tikrai ta problema, tai teks ir man pakenteti siek tiek, nes dabar pinigeliai taupomi apatiniams breketams, tai gal velesniam laikui reiks atideti higieną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inggusik: 14 vasario 2011 - 14:38
QUOTE(inggusik @ 2011 02 14, 15:37)
Na jei cia tikrai ta problema, tai teks ir man pakenteti siek tiek, nes dabar pinigeliai taupomi apatiniams breketams, tai gal velesniam laikui reiks atideti higieną smile.gif

tai paklausk savo daktarės, ji tau geriau pasakys, ar čia tas pats:)
bet jei tokios pat dėmelės, tai tada rami galva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 14, 15:46)
tai paklausk savo daktarės, ji tau geriau pasakys, ar čia tas pats:)
bet jei tokios pat dėmelės, tai tada rami galva  4u.gif

Tikiuosi, kad tokios ir bus, o ne kokios rimtesnes problemos. Reikia nusiteikti optimistiskai biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif ateinu šiandien žymiai geresnės nuotaikos smile.gif valgyt dar normaliai negaliu, kramtau labai labai atsargiai ir tik minkštesnį maistą, be vaško trina truputį, kai greit kalbu, tai šiek tiek švepluoju, bet pradedu tikėt, kad viskas bus gerai smile.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 11, 11:01)
varksiuke, nenukabink nosies praeis tas trynimas ir viskas bus gerai

labai ačiū už palaikymą 4u.gif matau ir Tu ne per seniausiai susidėjus breketus smile.gif

o dėl dantų spalvos, tai ir man rodos geltonėja... Valau elektriniu šepetuku (tikrai išsigelbėjimas su breketais) ryte vakare, o po pietu darbe paprastu pabružinu ir skalauju. Gal nuo skalavimo skysčio. Sako, gali prisidėt.

QUOTE(TacTic @ 2011 02 11, 12:09)
mama atsiuntė kvepalų ir saldainių skanių, tai nunešiau 

taip ir pripranta gydytojai smile.gif aš esu tik už smulkias, nebrangiai dovanas - saldainiai, gėlės - norint atsidėkot g.gif

QUOTE(KaZantipA @ 2011 02 12, 12:38)
ir man kaip ir 26 metai, kazkaip kompleksuoju kad esu teta ir su breketais busiu  blush2.gif  blush2.gif (zinau kad kvaila)

kaip man patinka suaugę su breketais thumbup.gif Mano manymu, nėr čia ko gedytis. Man 24 metai, irgi ne paauglė, dirbu visai rimtą darbą, bet tik dabar galiu sau leisti tokį malonumą kaip breketai. Taigi pirmyn.

QUOTE(bimbaM @ 2011 02 12, 14:09)
Noreciau, kad greiciau dantukai statytusi i vieta ir butu kuo maziau pastebimi.  Tad geriausias variantas butu beligaturiniai, bet ju nera keramikiniu, ar ne?

pas mane viršuje beligatūriniai skaidrūs. Na matosi jie, vielutė sidabrinė, bet tikrai mažiau pastebimi negu apatiniai metaliniai. Bet kaip jau minėjo, gydytoja parinks geriausius smile.gif

QUOTE(Polė @ 2011 02 12, 23:15)
vasario 25 dieną turėtų uždėti breketus.

baimė yra labai normalu. Juk ne savaitę nešiosi ir ne dvi. Aš irgi bijojau, dvejojau, o dar buvo žmonių, kurie atkalbinėjo, tai bandžiau klausytis tų, kas palaikė.
Man skaudėjo labai labai 3-4 dienas. Geriau vaistus, dėjau vatą, nes trynė, valgyt negalėjau, nusilpus buvau. Tada tikrai gailėjaus. Bet pagerėjo. Ir tikiu, kad kai nuims, tikrai nesigailėsiu. O kalbėt gal kiek sudėtingiau, bet aplinkiniai sako, jok skirtumo nepastebi.
Su breketais supratau, kaip gali išvargint skausmas... Po darbo neturėjau jėgų visiškai niekam, tik miegui...

Man dėjo iš karto ir apačioje, ir viršuje. Gal todėl buvo sunkiau. Bet iš kitos pusės gerai, atkentėjau ir fsio smile.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 13, 00:22)
Vielutes kaip man daktare minejo sake jas palieka visam gyvenimuj, nebent ten gal reik po kazkiek laiko joms ka padaryt ar pan smile.gif

tą patį ir man sakė du ortodontai.

Atsakyti