Laba diena

ateinu šiandien žymiai geresnės nuotaikos

valgyt dar normaliai negaliu, kramtau labai labai atsargiai ir tik minkštesnį maistą, be vaško trina truputį, kai greit kalbu, tai šiek tiek švepluoju, bet pradedu tikėt, kad viskas bus gerai
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 11, 11:01)
varksiuke, nenukabink nosies praeis tas trynimas ir viskas bus gerai
labai ačiū už palaikymą

matau ir Tu ne per seniausiai susidėjus breketus
o dėl dantų spalvos, tai ir man rodos geltonėja... Valau elektriniu šepetuku (tikrai išsigelbėjimas su breketais) ryte vakare, o po pietu darbe paprastu pabružinu ir skalauju. Gal nuo skalavimo skysčio. Sako, gali prisidėt.
QUOTE(TacTic @ 2011 02 11, 12:09)
mama atsiuntė kvepalų ir saldainių skanių, tai nunešiau
taip ir pripranta gydytojai

aš esu tik už smulkias, nebrangiai dovanas - saldainiai, gėlės - norint atsidėkot
QUOTE(KaZantipA @ 2011 02 12, 12:38)
ir man kaip ir 26 metai, kazkaip kompleksuoju kad esu teta ir su breketais busiu

(zinau kad kvaila)
kaip man patinka suaugę su breketais

Mano manymu, nėr čia ko gedytis. Man 24 metai, irgi ne paauglė, dirbu visai rimtą darbą, bet tik dabar galiu sau leisti tokį malonumą kaip breketai. Taigi pirmyn.
QUOTE(bimbaM @ 2011 02 12, 14:09)
Noreciau, kad greiciau dantukai statytusi i vieta ir butu kuo maziau pastebimi. Tad geriausias variantas butu beligaturiniai, bet ju nera keramikiniu, ar ne?
pas mane viršuje beligatūriniai skaidrūs. Na matosi jie, vielutė sidabrinė, bet tikrai mažiau pastebimi negu apatiniai metaliniai. Bet kaip jau minėjo, gydytoja parinks geriausius
QUOTE(Polė @ 2011 02 12, 23:15)
vasario 25 dieną turėtų uždėti breketus.
baimė yra labai normalu. Juk ne savaitę nešiosi ir ne dvi. Aš irgi bijojau, dvejojau, o dar buvo žmonių, kurie atkalbinėjo, tai bandžiau klausytis tų, kas palaikė.
Man skaudėjo labai labai 3-4 dienas. Geriau vaistus, dėjau vatą, nes trynė, valgyt negalėjau, nusilpus buvau. Tada tikrai gailėjaus. Bet pagerėjo. Ir tikiu, kad kai nuims, tikrai nesigailėsiu. O kalbėt gal kiek sudėtingiau, bet aplinkiniai sako, jok skirtumo nepastebi.
Su breketais supratau, kaip gali išvargint skausmas... Po darbo neturėjau jėgų visiškai niekam, tik miegui...
Man dėjo iš karto ir apačioje, ir viršuje. Gal todėl buvo sunkiau. Bet iš kitos pusės gerai, atkentėjau ir fsio
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 13, 00:22)
Vielutes kaip man daktare minejo sake jas palieka visam gyvenimuj, nebent ten gal reik po kazkiek laiko joms ka padaryt ar pan
tą patį ir man sakė du ortodontai.