Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(blaze @ 2011 02 15, 20:18)
bet panašus į nėrimo vąšelį hihihi.gif

O aš laukiu nesulaukiu kito antradienio turėtų apačią jau dėti, tik kad užrašė vizitą 5 min. tai administratorė ir liko nesupratus biggrin.gif

as su nerimo vaseliu visada ir kabindavau biggrin.gif kol neismokau rankom
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 02 16, 13:14)
as su nerimo vaseliu visada ir kabindavau biggrin.gif kol neismokau rankom

labas *sunshine* seniai matyta 4u.gif as kaip tik snd apie tave galvojau smile.gif kaip tau sekas? kaip dantukai, buvai nubegus pas ortodonte kai buvai grizus atostogu? viskas gerai, savo vietose?
Atsakyti
Labas merginos smile.gif

natale, na tikrai reklaminiai dantukai thumbup.gif aš pati kai pamačiau, tai patikėjau, kad ir mano atvejis ištaisomas (žinau žinau, reiks foto įdėt) smile.gif

Ir man kada nors reiks dėt elastikus. Vis pasižiūriu į savo kabliukus ir pagalvoju, kad bus dar malonumo biggrin.gif o šian pagaliau sugebėjau suvalgyt pusiau kieto maisto, tai po to tiek radiniu buvo prilipę prie breketų biggrin.gif vakarienei užtektų smile.gif

Dėkui už atsakymus dėl Damon vizitų. Aš prašysiu, kad priimtų mane trumpai konsultacijai greičiau, nes atrodo, jog blogai valau... ant apatinių dantų prie pat dantenų matosi nuosėdos kažkokios... tikriausiai tas taip vadinamas akmuo, ar kaip ten... Tikiuos neprarasiu dantų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 02 16, 16:01)
labas *sunshine* seniai matyta  4u.gif as kaip tik snd apie tave galvojau smile.gif kaip tau sekas? kaip dantukai, buvai nubegus pas ortodonte kai buvai grizus atostogu? viskas gerai, savo vietose?

labukas:) man gerai , apart to, kad susirgau sad.gif o tau kaip? aga buvau nubegus, tai pasake, kad viskas ok, ir liepe nesiot kapa kas antra nakti. ir nukirpo nuo kapos po viena dantuka is kiekvienos puses:) tai tiek. leipe ateit dbr po 8men:) kaip tu ? kaip tavo dantukai?smile.gif as beje dar pasikeiciau priekines plombas
Atsakyti
ar zinojot, kad kuo stambesnis gyvunas (nupiestas ant maisiuko) tuo stipresnis elastikas? smile.gif
pvz mano burundukas maziukas.
user posted image
o sitas avinas jau gerokai stambesnis.
user posted image

o jus kokius elastikus nesiojot/ nesiojat?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 16, 19:22)
ar zinojot, kad kuo stambesnis gyvunas (nupiestas ant maisiuko) tuo stipresnis elastikas? smile.gif
user posted image
user posted image

as nesiojau lyg tais erelius ir dramblius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 16, 17:22)

moksliniai faktai apie elastikus biggrin.gif
pas mane buvo briedziai biggrin.gif su dideliais ragais biggrin.gif
dar zinau kad buna vezliai, vilkai ir kazkokie ereliai ar vanagai... kazin kuris kaip eina pagal stiprumo eile g.gif
Papildyta:
QUOTE(*sunshine* @ 2011 02 16, 15:31)
labukas:) man gerai , apart to, kad susirgau sad.gif o tau kaip? aga buvau nubegus, tai pasake, kad viskas ok, ir liepe nesiot kapa kas antra nakti. ir nukirpo nuo kapos po viena dantuka is kiekvienos puses:) tai tiek. leipe ateit dbr po  8men:) kaip tu ? kaip tavo dantukai?smile.gif as beje dar pasikeiciau priekines plombas

tai smagu tau, kad jau tik kas antra nakti reikia kapos. nors kai pagalvoji jau daugiau nei 6 men po breketu nuemimo. man sake galima nesioti tik vakarais ir nakti, bet man geriau iseina nakti ir rytais iki pietu. bet kazkaip bijau ilgiau buti be tu ploksteliu doh.gif
turbut reiketu uzsukti i plepesiu temuke, norisi daugiau suzinoti apie tavo atostogas ir siaip apie visa kita smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 16 vasario 2011 - 19:10
QUOTE(ajaja @ 2011 02 16, 20:12)
moksliniai faktai apie elastikus  biggrin.gif
pas mane buvo briedziai  biggrin.gif su dideliais ragais  biggrin.gif
dar zinau kad buna vezliai, vilkai ir kazkokie ereliai ar vanagai... kazin kuris kaip eina pagal stiprumo eile  g.gif
Papildyta:
tai smagu tau, kad jau tik kas antra nakti reikia kapos. nors kai pagalvoji jau daugiau nei 6 men po breketu nuemimo. man sake galima nesioti tik vakarais ir nakti, bet man geriau iseina nakti ir rytais iki pietu. bet kazkaip bijau ilgiau buti be tu ploksteliu  doh.gif
turbut reiketu uzsukti i plepesiu temuke, norisi daugiau suzinoti apie tavo atostogas ir siaip apie visa kita  smile.gif

tai galim uzsukt:) drinks_cheers.gif

ji man liepe nesiot kas antra nakti, bet man geriau kasnakt.. nes visgi jauciasi kai neuzsidedu viena nakti,kad kitaip dantys susikanda. tai man geriau kas nakt nesiot, ramiau ir man netrukdo:)
Atsakyti
merginos o po kiek laiko pastebejot pirmus pokycius?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 16, 20:39)

minimalius pokycius pastebejau gal po 3 savaiciu. o jau rimtesnius, kaip dantuko "nusileidimas" po 5 sav mazdaug.
Papildyta:
QUOTE(*sunshine* @ 2011 02 16, 20:09)
as nesiojau lyg tais erelius ir dramblius biggrin.gif

oho,drambliai turetu gerai tempti doh.gif

QUOTE(ajaja @ 2011 02 16, 20:12)
moksliniai faktai apie elastikus  biggrin.gif
pas mane buvo briedziai  biggrin.gif su dideliais ragais  biggrin.gif
dar zinau kad buna vezliai, vilkai ir kazkokie ereliai ar vanagai... kazin kuris kaip eina pagal stiprumo eile  g.gif

vat ir as sugalvojau issiaiskinti kas po ko eina. perskaiciau kazkokio amerikono ortodonto straipsniuka apie elastikus ir bandau atristi kas po ko eina smile.gif
pagal ideja vezliai silpnesni uz burunduka. g.gif o vat su pauksciais sunku g.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 16, 20:39)

po keliu savaiciu nelabai didelius, per po menesio jau maciau akivaizdzius;)
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 02 16, 20:55)
po keliu savaiciu nelabai didelius, per po menesio jau maciau akivaizdzius;)

kaip noriu greiciau kokiu nors pokyciu... nes dabar nieko nematau ir nieko nejauciu
Atsakyti