Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(TacTic @ 2011 02 16, 22:55)
as irgi už blistex. anksčiau naudojau blistex tea touch (buvo superinis), bet kaip sakau sau kažkas "pavogė"  biggrin.gif  ir dingo jis man, tai dabar classic naudoju ar kaip ten, nes to tea touch nebeliko  verysad.gif
po kiek laiko nuo paskutinių breketų uždėjimo jūs gavot elastikus?

man sakandi pradejo taisyt po 9 men kai sudejo virsu.(arba po 7 men kai turejau virsu ir apacia)

QUOTE(renachiuke @ 2011 02 16, 22:55)
Jauciu as cia viena,kuri nenesioja elastiku .

O del lupu balzamu,tai man visi carmex'ai faini:

user posted image

man sitas irgi geras. esu ji bandzius. ilgam laikui jo uztenka.
Papildyta:
QUOTE(Hmzz @ 2011 02 16, 23:04)
Sveikos,

skaitinejau skaitinejau jusu foruma kol galiausiai nusprendziau ir as pasisakyti smile.gif i breketininkiu gretas netaikau (na nebent tik i ex breketininkiu)  g.gif  turiu jau savo issvajota "holivudine" sypsena virs 9 metuku smile.gif bet dar iki siol draugauju ir su reteineriu apacioje (jusu taip vadinama vielute ant vidines priekiniu 6 dantuku puses) ir su aparatu naktimis.

kapa ar plokstele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 16, 20:39)
merginos o po kiek laiko pastebejot pirmus pokycius?

Po kelių savaičių gal...

QUOTE(gabiux25 @ 2011 02 16, 22:40)
Merginos,o ir ar jum lupos labai sauseja? As tai nespeju balzamu/vazelinu teptis,vis odele lupas. doh.gif Gal kuri galetu rekomenduoti koki gera balzama ar vezelina?  ax.gif

Nesausėja g.gif

Labai geras bent man - eucerin acute smile.gif
carmex man irgi geras, bet tik vasarą, žiemą nepakenčiu to šaldymo lūpų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 vasario 2011 - 22:41
QUOTE(natale @ 2011 02 16, 23:29)
man sakandi pradejo taisyt po 9 men kai sudejo virsu.(arba po 7 men kai turejau virsu ir apacia)
man sitas irgi geras. esu ji bandzius.  ilgam laikui jo uztenka.
Papildyta:

kapa ar plokstele?  g.gif

mano laikais kai man dejo po breketu nuemimo - vadino aparatu - dabar net nzn kas tai butu - lyg ir plokstele, bet ji viena abiem zandikauliam - tad net nzn kaip vadinas smile.gif nes man dejo vielutes abiem zandikauliam ir viena bendra "plokstele", kuria reik nesioti 14-16val. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmzz: 16 vasario 2011 - 22:47
QUOTE(Hmzz @ 2011 02 16, 21:46)
mano laikais kai man dejo po breketu nuemimo - vadino aparatu - dabar net nzn kas tai butu - lyg ir plokstele, bet ji viena abiem zandikauliam - tad net nzn kaip vadinas smile.gif nes man dejo vielutes abiem zandikauliam ir viena bendra "plokstele", kuria reik nesioti 14-16val.  doh.gif

Idomu kaip tas "aparatas" atrodo. g.gif Gal galetum foto padaryti ir mum parodyti. ax.gif
Atsakyti
Nu va,ikeliau siokia tokia fotke i albuma. Kaip sakiau neiseina man nufotkint normaliai dantu,tai is paprastos foto iskirpau sypsena,visai neblogai matos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2011 02 16, 23:46)
mano laikais kai man dejo po breketu nuemimo - vadino aparatu - dabar net nzn kas tai butu - lyg ir plokstele, bet ji viena abiem zandikauliam - tad net nzn kaip vadinas smile.gif nes man dejo vielutes abiem zandikauliam ir viena bendra "plokstele", kuria reik nesioti 14-16val.  doh.gif

man atrodo kad man tokia plokstele reikes nesiot. minejo kad bus vielutes virsuje ir apacioje,o ta viena plokstele abiem zandikauliam reikes nesiot nakti. gal galetum ideti foto kaip ji atrodo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 02 16, 21:41)
O man dar toli iki elastikų  blink.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Natale, nu kapiec kokie pokyčiai drinks_cheers.gif čia turėtų būti stimulas visiems žmonėms, kurie dar dvejoja, ar verta dėtis breketus, ar nea.. thumbup.gif

o visiems reikia nešioti elastikus? Ar čia tik tam tikrais atvejais? g.gif
Papildyta:
QUOTE(gabiux25 @ 2011 02 16, 22:40)
Merginos,o ir ar jum lupos labai sauseja? As tai nespeju balzamu/vazelinu teptis,vis odele lupas. doh.gif Gal kuri galetu rekomenduoti koki gera balzama ar vezelina?  ax.gif

Man sausėja, bet aš pati balzamus darausi:) pirktinių nebenaudoju:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 17, 10:39)
Natale, nu kapiec kokie pokyčiai  drinks_cheers.gif  čia turėtų būti stimulas visiems žmonėms, kurie dar dvejoja, ar verta dėtis breketus, ar nea..  thumbup.gif

o visiems reikia nešioti elastikus? Ar čia tik tam tikrais atvejais? g.gif
Papildyta:
Man sausėja, bet aš pati balzamus darausi:) pirktinių nebenaudoju:)

o kokius balzamus daraisi?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 16, 18:22)
ar zinojot, kad kuo stambesnis gyvunas (nupiestas ant maisiuko) tuo stipresnis elastikas? smile.gif
pvz mano burundukas maziukas.
user posted image
o sitas avinas jau gerokai stambesnis.
user posted image

o jus kokius elastikus nesiojot/ nesiojat?

As nesioju pandas ir dramblius. Drambliai tai stipriai tempia, o pandos daug silpnesnes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TacTic @ 2011 02 16, 21:55)
as irgi už blistex. anksčiau naudojau blistex tea touch (buvo superinis), bet kaip sakau sau kažkas "pavogė"  biggrin.gif  ir dingo jis man, tai dabar classic naudoju ar kaip ten, nes to tea touch nebeliko  verysad.gif
po kiek laiko nuo paskutinių breketų uždėjimo jūs gavot elastikus?

as po puses metu mazdaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 17, 10:01)
man atrodo kad man tokia plokstele reikes nesiot. minejo kad bus vielutes virsuje ir apacioje,o ta viena plokstele abiem zandikauliam reikes nesiot nakti. gal galetum ideti foto kaip ji atrodo?  bigsmile.gif

Gerai, nufotografuosiu ir ikelsiu smile.gif tik mano jai jau tokia apnesiota per tuos metelius be to, truputi sumazinta ji jau, nes pradzioj kai tik nueme breketus tai dantukam buvo labai tvirtai padaryta, t.y. kiekvienas dantukas isistatydavo i tam tikra vieta, o paskui po kazkiek laiko (net nepamenu po kiek metu) tai apslifavo ja ir dabar nebera tokia griozdiska, t.y. kiekvienas dantukas nebeturi savo vietos specialios - daugiau kaip vientisa dabar - net nzn kaip paaiskinti blush2.gif
Papildyta:
Beje, natale, tu nesiojai herbsta del gilaus sakandzio, o mano vyrui gydytoja siulo deti kapa, kuria jis 6 men. nesiotu visa para ir valgyt su ja ir etc. kad tipo paziuret, ar tinkamai susistato sanarys ir ar ne per daug istempia apatini zandikauli, ir tipo jei po 6 men viskas gerai, tada toliau nesioja ta kapa plius deda breketus.. bet herbsto nesiule.. o tau tik herbsta siule? nieko nekalbejo apie kapa? nes ieskojau internete apie tas kapas, tai pagrinde randu tik kad nuo burksizmo, kad atpalaiduoti raumenis ir sanari i taisyklinga padeti pastatyti ir viskas - daugiau visa info apie herbsta eina...
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 16, 20:37)
o kazin nieko baisaus kad tu pati nusprendei det dvigubus elastikus?  g.gif  ar tau pati ortodonte taip sake daryt,jei nejausi tempimo?

nežinau vienos gumytės išvis nejaučiu, ir nemanau, kad ji man ką nors daro. Nesakė man ji nieko. Išvis su ja pasišnekėt yra be prošvaisčių, nes pastoviai už durų krūva laukiančių žmonių. Ir pastoviai darbas vyksta skubiai. Man tas žiauriai nepatinka. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 17, 10:44)
o kokius balzamus daraisi?

iš sviestmedžio, kokosų aliejaus, kokio aliejuko dar ir tt:)
net nepalyginsi su pirktiniais, bent jau man:)
Atsakyti