Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 18, 10:43)
Labas rytas  4u.gif siandien breketuos apacia man  bigsmile.gif

Sveikinu clap_1.gif good.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2011 02 17, 22:14)
Behnaz, man isrove apie 16-17 val, tai kraujavo kol nuejau miegot. ryte jau atsargiai valgiau su kita puse...
manau, kad gali. vieni dantys su breketais juda ir kitus gali stumti...
eina sau  doh.gif  kaip nesinoretu vel tiek pinigu moketi  doh.gif  jei nemokamai tai sutikciau dar panesioti. dabar baltus tuos imciau  smile.gif  bet tikiuosi neprireiks. kol kas plokstele pareigingai nesioju  ax.gif

pavarai thumbup.gif nors as irgi kazkaip nenoriu nuiminet breketu ax.gif tik toks jausmas kai pradedi kazka, tai norisi pabaigti ir pamatyti rezultata. man atrodo as pasiilgsiu savo breketuku rolleyes.gif man breketai grazu flirt.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 16, 19:39)
merginos o po kiek laiko pastebejot pirmus pokycius?

Man praėjo kol kas tik savaitė, bet pagal siūlą jaučiu, kad tarpai platesni. Šiaip kol kas aišku labai ten nesimato.
Beje, bevalant siūlu radau tarp dantų klijų biggrin.gif iš pradžių siūlas nelindo, o kai įgrudau, tai iškrito nedidelis, kietas, plokščias skaidrus gabalius. Na tikriausiai klijai.

Noriu ir aš vizito greičiau, o čia dar beveik du mėnesiai doh.gif

QUOTE(gabiux25 @ 2011 02 16, 21:40)
Merginos,o ir ar jum lupos labai sauseja? As tai nespeju balzamu/vazelinu teptis,vis odele lupas. doh.gif Gal kuri galetu rekomenduoti koki gera balzama ar vezelina?  ax.gif

man labai labai sausėja. Namuose tepu medum, o šiaip naudoju Weledos balzamą, bet nepasakyčiau, kad superinis.

QUOTE(Hmzz @ 2011 02 16, 22:04)
nes kiekviena vakara jauciu, kad dantukai yra pajudeje, nes susikanda kitaip.

oho, kokie užsispyrę g.gif

QUOTE(smilsee @ 2011 02 17, 18:16)
Manau tikrai visiems reikia  mirksiukas.gif
Nepatikesit  doh.gif  Mano viena pazystama nesiojo breketus,nueme jai,viskas gerai atrodo.Bet ji naktim nenesiojo ploksteles,dantys issikreivino ir db..vel breketus uzsidejo  unsure.gif

na čia jau aplaidumas matyt smile.gif

QUOTE(ramintuska @ 2011 02 18, 10:43)
Na o dėl dantukų spalvos pokyčių tai ir mano dantukai pakeitė ją (nors nebuvo labai balti) sad.gif bet gal kai nuima breketus jie tokie nebebūna gelsvi? g.gif

jo, mano irgi kažkiek pageltę...

o sakykit, ar valot kuri elektriniu šepetuku? Perskaičiau kažkur, kad nelabai tai yra gerai, o man elektriniu patinka..

Bon Bon, sveikinu su uždėjimu thumbup.gif

Atsakyti
Labas, natale - sveikinimai tau. Kaip saunu, atvargai su visokiais aparatais, bet finisas ne taip toli uztat. O pas mane viskas atvirksciai g.gif Kazin ko i burna nededa, tik pacias paprasciausias plombytes ar grandinytes, bet ir rezultatas stovi vietoje jau kiek laiko. Vis niekaip neuzsidaro galutinai tarpas toje mano uzsispyrusioje puseje, o dar nuvaziaves kruminis toliausiai. Jau ji man siek tiek pradejo skaudeti valant, bet vizualiai jis kaip vietoje, taip vietoje, plika akimi tai nematau, kad jis slinktusi. O jau metai laiko jubiliejus cia pat. Taip, kad su tais tarpais po dantu rovimo niekada nezinia iki galo. Kai kam matyt ir virs metu dar buna unsure.gif Jau po truputi nusiteikineju, kad is senbuviu forume busiu ta, kuri nesios ilgiausiai, kai dantys tokie uzsispyre. Guodziuosi tik tuo, kad jei tokie nepaslankus, nejudantys, tvirti, tai gal neiskris greitai nuo visokiu recesiju ir siaip labai neissivaikscios atgal, o laikysis. Be abejo, ploksteles nesiosiu, tik kad esu ne karta skaiciusi, kad zmones dievagojasi, kad nesioja ploksteles, vielutes, bet dantys vistiek kazkiek grizta atgal g.gif Del dantu baltumo ir nebaltumo, tai galiu pasakyti is savo patirties. Dar ir todel noriu kuo veliau uzsideti virsu ir kuo maziau ji nesioti, nes apacia man papilkejo-pagelto. Tiesa, as nevalau taip kaip jus ir tiek neskalauju blush2.gif bet tai kaip matau, kad jus tiek sveiciate, tiek laiko ir priemoniu tam skiriate, o vistiek rezultatas kaip pas mane mirksiukas.gif Cia galbut patys breketai arba viela patamsina tuos dantis ir tiek, nes jus gi tai labai sveiciate juos, tai neturetu buti dideliu apnasu?. Nes mano virsus kai be breketu, tai toks koks ir buvo, o apacia kazkiek pablogejusi. Tai tokios ir zinios mano fronte.
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2011 02 18, 12:17)
Labas, natale - sveikinimai tau. Kaip saunu, atvargai su visokiais aparatais, bet finisas ne taip toli uztat. O pas mane viskas atvirksciai g.gif Kazin ko i burna nededa, tik pacias paprasciausias plombytes ar grandinytes, bet ir rezultatas stovi vietoje jau kiek laiko. Vis niekaip neuzsidaro galutinai tarpas toje mano uzsispyrusioje puseje, o dar nuvaziaves kruminis toliausiai. Jau ji man siek tiek pradejo skaudeti valant, bet vizualiai jis kaip vietoje, taip vietoje, plika akimi tai nematau, kad jis slinktusi. O jau metai laiko jubiliejus cia pat. Taip, kad su tais tarpais po dantu rovimo niekada nezinia iki galo. Kai kam matyt ir virs metu dar buna unsure.gif Jau po truputi nusiteikineju, kad is senbuviu forume busiu ta, kuri nesios ilgiausiai, kai dantys tokie uzsispyre. Guodziuosi tik tuo, kad jei tokie nepaslankus, nejudantys, tvirti, tai gal neiskris greitai nuo visokiu recesiju ir siaip labai neissivaikscios atgal, o laikysis. Tai tokios ir zinios mano fronte.

aciu labai smile.gif
gal tu ir teisi. tikiuos mano dantukai nejudes atgal taip greitai kaip jie issitiesino ax.gif zadu saziningai nesiot plokstele drinks_cheers.gif
laukiu kovo pabaigos, nes tik tada pradesim uztraukinet tarpus tarp dantu.
Atsakyti
Kad ir kaip gaila,tie dantukai juda po breketu.Geriau gimti su graziais ir tiesiais dantukais,ir nevargti su plokstelem ,vielutem ir pan.,nes vistiek nebus taip kaip norima smile.gif Nesioju plokstele istisa para,bet pastebiu,kad nerbera taip,kaip anskciau buvo,bet aisksu vaizdas bendras grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 02 17, 22:14)
manau, kad gali. vieni dantys su breketais juda ir kitus gali stumti...

bet, ajaja, kaip gali virsutiniai breketai paveikti apatinius dantukus? g.gif rase gi kad breketus tik virsuje turi,o dantuka skauda apacioje. kaip virsutiniu dantu judejimas gali paveikti apatini dantuka g.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2011 02 18, 12:50)
Kad ir kaip gaila,tie dantukai juda po breketu.Geriau gimti su graziais ir tiesiais dantukais,ir nevargti su plokstelem ,vielutem ir pan.,nes vistiek nebus taip kaip norima smile.gif Nesioju plokstele istisa para,bet pastebiu,kad nerbera taip,kaip anskciau buvo,bet aisksu vaizdas bendras grazus smile.gif

bet taip negraziai kaip buvo pradzioje nebus, jei saziningai nesiosim riteinerius ir ploksteles. lai pas mane nebuna po 10 metu taip kaip dabar su breketais, bet vistiek bendras vaizdas bus grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 18, 12:07)
Sveikinu  clap_1.gif  good.gif
Papildyta:

pavarai  thumbup.gif  nors as irgi kazkaip nenoriu nuiminet breketu  ax.gif  tik toks jausmas kai pradedi kazka, tai norisi pabaigti ir pamatyti rezultata. man atrodo as pasiilgsiu savo breketuku  rolleyes.gif man breketai grazu  flirt.gif

as ir pasiilgau breketu.. noreciau vel ju:) man jie grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 02 18, 12:58)
as ir pasiilgau breketu.. noreciau vel ju:) man jie grazu wub.gif

Man ir, vadinas ne as viena ligone, aisku galetu jie issiimti kai nori dantis issivalyti ir vel uzsideti thumbup.gif
Bon bon sveikinimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 18, 13:06)
Man ir, vadinas ne as viena ligone, aisku galetu jie issiimti kai nori dantis issivalyti ir vel uzsideti  thumbup.gif
Bon bon sveikinimai  ax.gif

siandien tavo breketuku gimtadienis . 6 men smile.gif puse metu bigsmile.gif
bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 02 18, 12:50)

Tai ka ir sakau, kad negali buti tiek aplaidziu zmoniu, kurie nenesiotu saziningai, o po to forumuose virkautu, kad jiems grizta. Jei uzeina i atitinkamus forumus, bendrauja, dalinasi patirtimi, tai vadinasi jiems rupi.
O as perdaug to ir nebijau. Man per didelis dantu idealumas kazkiek nenaturaliai atrodo viso veido atzvilgiu (jei imti ir taip nagrineti). Veide vistiek yra asimetrijos akyse, antakiuose, pas dazna ir nosyje, o jei dantys bus kaip porcelianas, o visa kita ne? Zvaigzdes ir tos daznai tik virsu susitvarko, o apacia ir lieka neideli, tai matyt ir mes po breketu busime neisimtys smile.gif

O dabar panos del to reikalo, kur cia vis rasot, pamirsau parasyti jums. Man irgi buvo sokas, kad uzdeta tik apacia, o isstume man virsutini danti i prieki blink.gif Bet taip jau yra, kad jei breketai uzdeti tik virsuje arba tik apacioje, tai gali paveikti ir kita puse. Ir siaip man kartais virsus, ypac kruminiai buna jautrus nuo apacios g.gif Net ne tik dantys, bet dantenos plius dar buvo jautrios g.gif Juk prisiminkit kodel tos vadinamosios geriausios gydytojos nenori deti tik virsaus arba tik apacios? Nori butinai uzbreketuoti visa burna. Nes matyt del to, kad jei pakankamos bedos apacioje/virsuje, tai paveiks kita puse vistiek.
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2011 02 17, 21:19)
As tai soka siandien lengva turejau su tuo rovimu.Kazkodel galvojau,kad man raus pacius galinius,o cia beveik prieky  doh.gif  kai pradejo jis man ta danti raut,suskaudo,tai suleido dar vaistu,kol laukem paklausiau kuri cia danti trauks,tai kai gavaut atsakyma net negera pasidare bijau.gif Grizusi namo verkiau,kazkaip numuse pasitikejima savimi labai.Juk ir i darba reikes eit,visada galvosiu,kad tik neissisiept  verysad.gif

nepergyvenk tiktai, sustums tau tuos tarpelius 4u.gif uzims laiko, bet bus normaliai (cia is patirties sakau, nes man irgi ketvirtuka virsuj trauke). isivaizduoju koks sokas, jei galvojai, kad trauks galini, o istrauke ketvirtuka. tik tiek, kad man irgi keista, kad nezinojai kuriuos dantis trauks, kad ortodonte tau neparode, butum bent jau nusiteikus. blush2.gif

QUOTE(natale @ 2011 02 18, 10:07)
Sveikinu  clap_1.gif  good.gif
Papildyta:

pavarai  thumbup.gif  nors as irgi kazkaip nenoriu nuiminet breketu  ax.gif  tik toks jausmas kai pradedi kazka, tai norisi pabaigti ir pamatyti rezultata. man atrodo as pasiilgsiu savo breketuku  rolleyes.gif man breketai grazu  flirt.gif

man balti breketai tikras grozis wub.gif o geleziniai kaip kam smile.gif

QUOTE(natale @ 2011 02 18, 10:57)
bet, ajaja, kaip gali virsutiniai breketai paveikti apatinius dantukus?  g.gif  rase gi kad breketus tik virsuje turi,o dantuka skauda apacioje. kaip virsutiniu dantu judejimas gali paveikti apatini dantuka  g.gif
Papildyta:

nugi uzdeda virsuj breketus, virsutiniai dantys pradeda judeti ir pradeda jau kitaip susikasti su apatiniais, taip ir paveikia apatinius. nu cia mano toks supratimas blush2.gif
manai ne?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 18, 13:08)
siandien tavo breketuku gimtadienis . 6 men smile.gif puse metu  bigsmile.gif
bis.gif

Oj aciu, net pati nemaciau smile.gif
Atsakyti